Νέα Τάξη των εμβολίων

Νέα Τάξη των εμβολίων

Ξεθάρρεψε η Νέα Τάξη και αντεπιτίθεται. Βγάλανε κι αυτό, το Θεοχάρη να πει ότι οι Γερμανοί και οι Γάλλοι είναι καλοί τουρίστες. Η Γαλλία και η Γερμανία θα αποσυρθούν από τα Βαλκάνια. Αυτό δεν θα απαγορεύει τους Γερμανούς και τους Γάλλους τουρίστες να έρχονται στην Ελλάδα. Μακάρι να συνεχίσουν να έρχονται. Οι τουρίστες είναι ευπρόσδεκτοι από όπου και να έρχονται. Οι κατακτητές και οι καταστροφείς της χώρας (Γερμανία - Γαλλία) δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

Αυτό, το Θεοχάρη, μας προέκυψε από το πουθενά μαζί με τα Μνημόνια. Η απομάκρυνση του σχολιάστηκε δυσμενώς από τον τύραννο Τόμσεν της Τρόικας. Η γερμανόδουλη Θοδώρα Μητσοτάκη είναι η μόνη από την ΝΔ (μαζί με τους ΛΑΟΣίτες) που ψήφισε όλα τα Μνημόνια. Βγήκε και ύμνησε τον μεγαλύτερο Δικτάτορα και μεγαλύτερο Νεοταξίτη της Ευρώπης και ίσως του κόσμου, τον  Μακρόν που έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.

Ο κύριος Άρης και ο κύριος Μπάμπης είχαν αναλάβει την προπαγάνδα των Μνημονίων και τώρα ανέλαβαν την προπαγάνδα των εμβολίων. Ο Τζερόνιμο έβγαλε μία εγκύκλιο για να διαβάζεται στις εκκλησίες κάθε Κυριακή. Χαρακτηρίζει το εμβόλιο δώρο Θεού και πράξη μέγιστης ευθύνης προς τον συνάνθρωπο. Ποιον συνάνθρωπο παππούλη; Τον εμβολιασμένο ή τον ανεμβολίαστο; Ο εμβολιασμένος δεν την χρειάζεται αυτή την πράξη ευθύνης γιατί προστατεύεται. Τον ανεμβολίαστο δεν τον ενδιαφέρει γιατί αν τον ενδιέφερε θα εμβολιαζόταν.

Άσε την προπαγάνδα, υπέρ της κυβέρνησης κατ' εντολή της Γερμανίας, παππούλη και συγκεντρώσου στα εκκλησιαστικά. Ο Τζερόνιμο μαζί με τον Μπαρθόλομιου ενδέχεται να αποσυρθούν για λόγους υγείας. Ο Ελπιδοφόρος θα πάρει μετάθεση από τις ΗΠΑ στην Αφρική. Άνθρωπος είναι και ο Τζερόνιμο, δεν είναι Θεός. Τον διόρισαν οι Γερμανοί κατακτητές όπως διόρισαν τον Σημίτη και όπως προσπάθησαν να διορίσουν πρωθυπουργό την Θοδώρα Μητσοτάκη αλλά τους προέκυψε κατά λάθος Σαμαράς. Πρέπει να ξέρετε τι είναι καθένας και τι σκοπούς εξυπηρετεί. 

Όλοι αυτοί είναι μία κλίκα, της Νέας Τάξης που υπηρετούν τα συμφέροντα της Νέας Τάξης και όχι της Ελλάδας. Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους τι πρεσβεύει ο καθένας. Όλη η Νέα Τάξη αντεπιτίθεται. Η Νέα Τάξη των Μνημονίων έγινε Νέα Τάξη των εμβολίων. Για αυτό είναι πολύ ύποπτο και πιθανότατα κρύβεται κάτι άλλο πίσω από τον εμβολιασμό. Αυτοί είναι «καθαρή» Νέα Τάξη. Οι άλλοι είναι «βρώμικη» Νέα Τάξη δηλαδή έχουν προσμείξεις πατριωτισμού.

ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ. ΕΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. Μητσοτάκης, Μπακογιάννη, Σημίτης, Θεοχάρης, Τζερόνιμο, Μπαρθόλομιου κλπ είναι καθαροί Νεοταξίτες. Καραμανλής, Καμένος, Πατούλης, Καλεντερίδης είναι «βρώμικοι» Νεοταξίτες. Εφόσον οι Νεοταξίτες είναι οι εχθροί μας πως θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί τους; Επειδή επιδιώκουμε ήπια αλλαγή και κάποιοι Νεοταξίτες μπορεί να το γυρίσουν σε ήπια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση που υποστηρίζουμε. Έτσι φαίνεται ότι έκανε ο Μπάιντεν αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο. Ο Τραμπ δεν ήταν ποτέ Νεοταξίτης αλλά αντίθετος στην Νέα Τάξη.  

Ξανά Νεοταξίτης πρωθυπουργός δεν πρέπει να υπάρξει, τουλάχιστον από την κεντροδεξιά. Η Νέα Τάξη είναι σοσιαλιστικής προέλευσης και αποσκοπεί σε Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία. Ο θείος Καραμανλής ήταν Δούρειος Ίππος του διεθνιστικού σοσιαλισμού στον πατριωτικό χώρο με σκοπό να εξαπατήσει τους πατριώτες και τους Χριστιανούς και να τους παρασύρει στον δρόμο της Νέας Τάξης. Το ίδιο είναι τα ανίψια του και ο Πατούλης που είναι η νέα επιλογή Καραμανλή, στην θέση του Μεϊμαράκη.

Η Νέα Τάξη είναι ενάντια στον Χριστιανισμό αλλά και σε όλες τις θρησκείες γιατί σκοπεύει να φέρει υποχρεωτική Πανθρησκεία, κάτι με το οποίο ασχολείται ιδιαίτερα ο Μπαρθόλομιου. Τζερόνιμο και Ελπιδοφόρος είναι άνθρωποι του Μπαρθόλομιου, γερμανόδουλοι και στην ίδια γραμμή, της Νέας Τάξης. Όλοι οι Νεοταξίτες είναι εχθροί της Ελλάδας γιατί βάζουν τα συμφέροντα της Νέας Τάξης πάνω από όλα. Όπως οι Ναζί, η Νέα Τάξη προσπαθεί να δημιουργήσει μια ψευτοελίτ παλιανθρώπων Νεοταξιτών που εκμεταλλεύονται, εξαπατούν, καταπιέζουν, βασανίζουν την ανθρωπότητα. Νεοταξίτης και πατριώτης δεν γίνεται. Νεοταξίτης και άνθρωπος του Θεού δεν γίνεται. Νεοταξίτης και καλός άνθρωπος δεν γίνεται.

Σωτήρης

Scroll to Top