Νεοταξίτες μετανοείτε!

Νεοταξίτες μετανοείτε!

Υποστήριξη συνωμοσίας

Οι Αντιστασιακοί έχουν εντοπίσει πολλούς προπαγανδιστές της Νέας Τάξης στο Διαδίκτυο, πέρα από τις εφημερίδες, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Κάποιοι είναι σε αποστολή και κάποιοι ρισκάρουν χωρίς κανένα λόγο. Για αυτό η Αντίσταση χρειάζεται βοήθεια. Γιατί είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν να κάνουν οι Αντιστασιακοί και δεν επαρκούν.

Κάποιοι (Αντιστασιακοί και μη) κάνουν διαδηλώσεις, πορείες και διαμαρτυρίες. Κακό δεν κάνουν αλλά πόσο καλό κάνουν; Όχι σπουδαία πράγματα! Η Αντίσταση χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους, αρκετές από αυτές είναι μυστικές. Όταν μπείτε στην Αντίσταση θα σας τα εξηγήσουν. Αυτό δεν θα γίνει βέβαια άμεσα αλλά σταδιακά γιατί πρώτα πρέπει να σας εμπιστευτούν πως δεν είσαστε πράκτορες της Νέας Τάξης.

Οι αντιστασιακές οργανώσεις, ομάδες, δίκτυα βρίσκονται σε όλο το πολιτικό φάσμα. Αυτές που είναι δεξιά του κέντρου ενώνονται με το ψευδώνυμο ομπρέλα ΕΔΕΣ και αυτές που είναι αριστερά του κέντρου με το ψευδώνυμο ομπρέλα ΕΛΑΣ. Στην Κατοχή, οι άνθρωποι ή θα ήταν με τους Ναζί ή ενάντια. Έτσι και τώρα ή θα είσαστε με την Νέα Τάξη ή ενάντια. Αυτά είναι τα δύο βασικά στρατόπεδα πλέον. Οι ιδεολογικές διαφορές είναι δευτερεύουσες μέχρι να εμποδιστεί η Νέα Τάξη από το να εγκαθιδρύσει Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Αν ΕΔΕΣ και ΕΛΑΣ, καπιταλιστές και κομμουνιστές τσακωνόντουσαν μεταξύ τους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θα είχε κερδίσει ο Χίτλερ.

Κλείνω παρένθεση και επανέρχομαι σε αυτά που έλεγα. Το πρόβλημα που έχουν οι Νεοταξίτες είναι πως δεν μπορούν να ρωτήσουν έναν δικηγόρο διότι ο δικηγόρος θα τους απαντήσει με βάση την ισχύουσα νομοθεσία. Οι νόμοι όμως θα αλλάξουν όταν θα ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα για να εκφράζουν την λαϊκή βούληση και τα συμφέροντα των πολιτών και όχι την βούληση και τα συμφέροντα των Νεοταξιτών.

«Και που ξέρω εγώ τι θα λένε τότε οι νόμοι;» θα σκέφτονται κάποιοι Νεοτατίξες. Για αυτό σας το εξηγούμε ξανά και ξανά και ξανά. Η Νέα Τάξη είναι μία συνωμοσία με σκοπό την εκμετάλλευση, την εξαπάτηση, την καταπίεση, τον έλεγχο του ελληνικού λαού. Θα αποδειχθεί όταν ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα. Αν είσαστε ενεργά με την Νέα Τάξη δηλαδή την στηρίζετε ή την βοηθάτε με κάποιο τρόπο, τότε είσαστε μέρος της συνωμοσίας και μπορεί να βρεθείτε στη φυλακή και να κατασχεθεί η περιουσία σας.

Θα καθίσουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι στο σκαμνί; Όχι βέβαια γιατί αυτό δεν είναι εφικτό. Όμως κάποιες χιλιάδες, σε βάθος δεκαετίας, θα δικαστούν και θα καταδικαστούν σχεδόν όλοι. Οι αθώοι δεν θα τιμωρηθούν. Δεν ξέρεις εσύ Νεοταξίτη αν είσαι μέσα σε αυτές τις χιλιάδες. Μπορεί να μην είσαι αλλά μπορεί και να είσαι! Ακόμη και να εξηγήσεις την περίπτωση σου, κανένας στην Αντίσταση δεν θα μπορούσε να σου δώσει σίγουρη απάντηση.

Υποθετικά βέβαια μιλάμε γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, να πάει ο Νεοταξίτης στην Αντίσταση για να ρωτήσει αν η περίπτωση του θα δικαστεί και θα καταδικαστεί. Όχι μόνο κανένας δικηγόρος αλλά ούτε και κανένας Αντιστασιακός δεν μπορεί να δώσει απάντηση στους Νεοταξίτες για το αν θα καταδικαστούν. Για τα μικρά ψάρια λέμε, τα μεγάλα σίγουρα θα καταδικαστούν. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν όσοι έχουν αμφιβολίες είναι να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης.

Η Αντίσταση δίνει σε όλους τους Νεοταξίτες, μικρούς και μεγάλους (όχι ηλικιακά αλλά ως προς τον ρόλο) την δυνατότητα να μετανοήσουν και να πάρουν άφεση αμαρτιών δηλαδή ασυλία. Για να τους δοθεί άφεση πρέπει να εξομολογηθούν, να έρθουν στην Αντίσταση και να το πουν. Γιατί αλλιώς πως θα ξέρει η Αντίσταση ότι μετανόησαν; Νεοταξίτες μετανοείτε ήγγικε γαρ η ώρα που θα πληρώσετε για όλα τα εγκλήματα σας!

Άγγελος

Scroll to Top