Υποστήριξη συνωμοσίας

Υποστήριξη συνωμοσίας

Η Νέα Τάξη δεν είναι απλά έκφραση πολιτικών απόψεων. Εξάλλου όλοι οι Νεοταξίτες δεν έχουν τις ίδιες απόψεις σε όλα τα θέματα. Η Νέα Τάξη ξεκάθαρα πλέον είναι μία παγκόσμια συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας. Στην Ελλάδα, η συνωμοσία των Ελλήνων Νεοταξιτών είναι κατά των ανθρώπων που μένουν στην χώρα δηλαδή κατά του ελληνικού λαού ή των Ελλήνων πολιτών.

Είναι μία συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση, την εκμετάλλευση, την καταπίεση, τον έλεγχο των πολιτών. Αυτό θα αποδειχθεί, πέρα από κάθε αμφιβολία, όταν ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα και η Δικαιοσύνη γίνει αντικειμενική. Τότε θα αλλάξουν οι νόμοι και θα εκφράζουν την λαϊκή βούληση και τα συμφέροντα των πολιτών.

Πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ όλοι οι Νεοταξίτες και ειδικά οι «μικροί» (τα μικρά ψάρια) διότι στην κυριολεξία «παίζουν με την φωτιά». Κινδυνεύουν να βρεθούν πίσω από τα σίδερα της φυλακής χωρίς να το καταλάβουν. Επιπλέον θα υπάρξουν και τεράστιες αποζημιώσεις για την καταστροφή που προκάλεσαν. Δηλαδή όλη τους η περιουσία θα κατασχεθεί. Το πιθανότερο είναι πως τώρα δεν ανησυχούν καθόλου. Θα έπρεπε να ανησυχούν πολύ. Θα το εξηγήσω.

Μπορεί να είναι και άνθρωποι που βλακωδώς προπαγανδίζουν στον Ίντερνετ υπέρ των θέσεων της Νέας Τάξης, χωρίς να έχουν κάποια ωφέλεια. «Δεν έχω δικαίωμα να εκφράσω τις απόψεις μου;» θα πει κανείς. Και βέβαια έχει κάποιος δικαίωμα να εκφράσει τις απόψεις του. Αν όμως η Νέα Τάξη αποδειχθεί συνωμοσία, κάτι που θα γίνει σίγουρα όταν ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα, τότε εσύ Νεοταξίτη γίνεσαι μέρος της συνωμοσίας κατά του ελληνικού λαού.

Είναι σαν την σύσταση συμμορίας, η συμμετοχή σε συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού. Να δώσω ένα παράδειγμα. Κάποιοι ληστές ληστεύουν μία τράπεζα. Το αυτοκίνητο τους είναι ακριβό και δεν θέλουν να το κάψουν. Ένας άλλος που δεν συμμετείχε στην ληστεία πηγαίνει το αυτοκίνητο στο βαφείο για να το βάψει άλλο χρώμα. Μετά ένας δεύτερος τους πηγαίνει φαγητό στο κρησφύγετο τους. Ενώ η ληστεία είναι έγκλημα, δεν είναι έγκλημα αυτό καθαυτό να πηγαίνεις το αυτοκίνητο στο βαφείο ή να πηγαίνεις φαγητό. Είναι όμως υποστηρικτικό της εγκληματικής ενέργειας και θα καταδικαστούν όπως οι ληστές, με χαμηλότερες ποινές.

Η έκφραση της άποψης ή οποιαδήποτε άλλη υποστηρικτική ενέργεια της Νέας Τάξης είναι σαν να πηγαίνει κανείς το αυτοκίνητο της ληστείας στο βαφείο για να αλλάξει χρώμα ή φαγητό στους ληστές στο κρησφύγετο τους. Αν γίνεται ανεξάρτητα από μία εγκληματική πράξη δεν αποτελεί βέβαια έγκλημα. Αν όμως είναι μέρος εγκληματικής πράξης, στην συγκεκριμένη περίπτωση της συνωμοσίας κατά του ελληνικού λαού, τότε γίνεται έγκλημα.

Οποιαδήποτε υποστηρικτική και βοηθητική ενέργεια της Νέας Τάξης είναι έγκλημα, αν η Νέα Τάξη είναι συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού. Αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα, πέρα από κάθε αμφιβολία. Υπάρχουν ήδη άνθρωποι έτοιμοι να καταθέσουν, μόλις ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα. Δεν είναι μόνο αυτό. Τα στοιχεία θα είναι συντριπτικά και δεν θα υπάρχει αμφιβολία για την συνωμοσία της Νέας Τάξης.   

Κάποιοι από αυτούς τους προπαγανδιστές στο Διαδίκτυο εκτελούν ειδική αποστολή με το αζημίωτο, κατόπιν εντολών της Νέας Τάξης. Κάποιοι άλλοι το κάνουν τελείως βλακωδώς, χωρίς να έχουν κάποιο όφελος. Το πρόβλημα είναι ότι στο δικαστήριο και αυτοί που εκτελούν αποστολή θα ισχυριστούν πως το έκαναν από μόνοι τους. Όσοι ενεργούν βλακωδώς, από αμέλεια γίνονται μέρος της συνωμοσίας. Επομένως θα τιμωρηθούν όλοι αυτοί που ενήργησαν υπέρ της συνωμοσίας και από αμέλεια και συνειδητά.

Νεοταξίτες μετανοείτε!

Άγγελος

Scroll to Top