Νεοταξίτης ο πιλότος;

Νεοταξίτης ο πιλότος;

Γράφουν στο Ίντερνετ πως ο πιλότος μετέφερε ναρκωτικά ή είχε σχέση με child grooming. Το δεύτερο είναι η προετοιμασία των παιδιών για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με ενήλικες. Πολλοί λένε ότι έχει μυρωδιά Μαφίας η υπόθεση και πως ήταν ταχυδρόμος της Μαφίας χωρίς όμως να κάνουν λόγο για το τι μετέφερε. Για εμένα η υπόθεση έχει μυρωδιά Νέας Τάξης όπως έχει η δολοφονία Φύσσα και Τοπαλούδη. Για την περίπτωση του Παύλου έχει εξηγηθεί. Στην υπόθεση της άτυχης φοιτήτριας, φαίνεται να υπάρχουν κυκλώματα πορνείας από πίσω. Πως βγάζουν τις φοιτήτριες στην βίζιτα; Το κάνουν κάτι τύποι σαν τους δράστες. Το ξεκινάνε ερωτικά, μετά τους δίνουν ναρκωτικά και τις ψήνουν να κάνουν βίζιτες.

Δηλαδή η υπόθεση των Γλυκών Νερών δεν φθάνει μόνο στην εμπλοκή του πιλότου σε παράνομες ενέργειες αλλά συνεχίζει με την σχέση της συμμορίας που ανήκε, με το μιντιακό και πολιτικό σύστημα. Ο σχεδιασμός της Νέας Τάξης στηρίζεται πρώτα στην απόκτηση οικονομικής δύναμης με κάθε δυνατό τρόπο, νόμιμο και παράνομο. Μπορεί να είναι εγκλήματα λευκού κολλάρου όπως μίζες αλλά και του κοινού ποινικού κώδικα όπως εμπόριο ναρκωτικών και πορνεία. Στην συνέχεια η οικονομική δύναμη μετατρέπεται σε πολιτική και μιντιακή δύναμη. Η μιντιακή δύναμη χρησιμοποιείται για προπαγάνδα, χειραγώγηση και πλύση εγκεφάλου.

Στις προεκλογικές εκστρατείες ξοδεύονται τεράστια ποσά. Όμως η οικονομική δύναμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολιτικά και με άλλους τρόπους εκτός από προεκλογικές εκστρατείες. Η δολοφονία Φύσσα ανέτρεψε τελείως το πολιτικό σκηνικό. Η Χρυσή Αυγή έκανε μεγάλα άλματα δημοσκοπικά και στις επόμενες εκλογές θα έβγαινε μάλλον πρώτο κόμμα. Να δηλώσω πως δεν είμαι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής και πολλά πρόσωπα του χώρου της δημιουργούν σοβαρές υποψίες ναζισμού και φασισμού που είναι ιδεολογίες αντίθετες με τα πολιτικά πιστεύω μου.

Ο Ρουπακιάς είχε δύο παιδιά και δεν δούλευε πολύ. Αν δεν κάνω λάθος, έκανε τον αχθοφόρο σε ένα ψαράδικο φίλου του. Θα μπορούσε να έχει αυτοκτονικές τάσεις. Ένας τέτοιος άνθρωπος, μπορεί να πειστεί από έναν προβοκάτορα, να κάνει την δολοφονία για ένα σημαντικό ποσό. Αυτό θα είναι ακόμα πιο εύκολο, αν του υποσχέθηκαν ευνοϊκή μεταχείριση. Με 1-2 εκατομμύρια εξασφαλίζει την οικογένεια του για πάντα. Κι αυτός στην χειρότερη περίπτωση θα βγει σε δεκαπέντε περίπου χρόνια. Άρα το χρήμα είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται από την Νέα Τάξη.

Οι Νεοταξίτες παρουσιάζουν ένα περίεργο και δυσνόητο δυισμό (διφυσισμό - δυαλισμό). Τον μεταφέρω ως πληροφόρηση, χωρίς να μπορώ να τον αντιληφθώ. Από την μία μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλo θέμα αν κανείς βρίσει έναν μετανάστη, αποκαλέσει έναν ομοφυλόφιλο «ρε πούστη» ή κάνει άκομψο φλερτ στο γραφείο. Από την άλλη κακοποιούν σεξουαλικά, ψυχικά και σωματικά γυναίκες και παιδιά, βιάζουν, σκοτώνουν ανενόχλητοι. Δεν το χωράει ο νους ενός κοινού ανθρώπου πως γίνεται κάτι τέτοιο.

Αυτοί που μπορεί να «διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους» επειδή κάποιος χαστούκισε έναν μετανάστη, χρηματοδοτούνται από κυκλώματα πορνείας όπου αναμφισβήτητα συμβαίνει σεξουαλική, ψυχική και σωματική κακοποίηση γυναικών. Αυτοί που μας έχουν τρελάνει με την προστασία του περιβάλλοντος, έχουν βγάλει στην βίζιτα πολλές τηλεπερσόνες. Στο οργανωμένο έγκλημα δεν υπάρχει απαραίτητα εξειδίκευση. Ναρκωτικά, πορνεία, προστασία, λαθρεμπόριο κλπ πηγαίνουν μαζί. Επομένως ο πιλότος μπορεί να ασχολούνταν και με την διακίνηση ναρκωτικών κα να μετέφερε άτομα για child grooming. Έχει αναφερθεί ότι οι Νεοταξίτες είναι ακόλαστοι αμοραλιστές. Θα συμφωνήσω.

Επίσης πως για αυτούς δεν υπάρχει Καλό ή Κακό και Αμαρτία. Θα συμφωνήσω με το δεύτερο αλλά θα διαφωνήσω με το πρώτο. Δεν υπάρχει Αμαρτία αλλά αναγνωρίζουν την συνύπαρξη και την αλληλεπίδραση του Καλού με το Κακό, σε έναν περίεργο δυαλισμό. Αυτοί που μπορεί να βάλουν κάποιον στην φυλακή για πολύ καιρό επειδή χαστούκισε έναν μετανάστη ή μία γυναίκα, είναι οι ίδιοι που σκοτώνουν με μεγάλη ευκολία μια εικοσάχρονη κοπέλα, μητέρα ενός βρέφους έντεκα μηνών επειδή πιθανώς γνώριζε. Έπρεπε να της κλείσουν το στόμα γιατί αποτελούσε εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Τάξης.

Το ερώτημα προς τον καθένα είναι το εξής. Θα μας επιβάλλει μία μικρή μειοψηφία, η Νέα Τάξη, τον κόσμο που αυτοί θέλουν, την κοσμοθεωρία που λέει η δική τους η γκλάβα; Ή εμείς, η συντριπτική πλειοψηφία (πάνω από 90%) θα ορίσουμε τον κόσμο που θέλουμε, με ηθικούς φραγμούς και ελαχιστοποίηση του Kακού αντί για συνύπαρξη και αλληλεπίδραση του με το Καλό; Να κλείσω λέγοντας πως δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο πιλότος εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες, πόσο μάλλον αν αυτές χρηματοδοτούν το νεοταξικό μιντιακό και πολιτικό σύστημα. Όμως η αίσθηση μου είναι πως συμβαίνουν και τα δύο. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αντίληψη των επιδιώξεων της Νέας Τάξης. Είναι ένα γρανάζι που διεκπεραίωνε κάποιο ρόλο, παράνομες μεταφορές.

Στέφανος

Scroll to Top