Ντουγρού για Παγκόσμιο Πόλεμο

Ντουγρού για Παγκόσμιο Πόλεμο

Βγήκε αυτή η κουμούτσα* (ο Κουμουτσάκος) στην εκπομπή της Χαζηνικολάου, στο πλέον γαλλόδουλο κανάλι και μίλαγε για κοινή εξωτερική πολιτική της ΕΕ. Δεν είναι ο μόνος, είναι πολλοί σαν και αυτόν. Τέτοιοι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία. Αυτή η κουμούτσα, όλοι οι Καραμανλικοί όπως και όλη η Νέα Δημοκρατία βέβαια είναι οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης.

Πραγματικά υπεύθυνοι για την έκρυθμη κατάσταση στην Ουκρανία είναι τα αφεντικά τους, τα τρία κακόβουλα έθνη, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία. Δεν είναι παράξενο αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία. Παράξενο είναι πως δεν συνέβη για τριάντα ολόκληρα χρόνια, από την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης.

Ο φόβος πολλών ανθρώπων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι αν θα έρθουν χειρότερα. Εξαρτάται από τα τρία ρυπαρά έθνη, Γαλλίας, Γερμανίας και Ιταλίας. Τα χειρότερα για την Ελλάδα θα είναι να κάνει η Τουρκία κάτι αντίστοιχο με την Ρωσία. Σίγουρα οι πιθανότητες έχουν πλέον αυξηθεί. Αυτό που αφορά όμως όλη την υφήλιο είναι η περίπτωση να έχουμε Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αν η ΕΕ αποκτήσει κοινή εξωτερική πολιτική, τότε σίγουρα θα καταλήξουμε σε Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν είναι μόνο η εξωτερική πολιτική. Οποιαδήποτε ενέργεια σύσφιξης σχέσεων ή επέκτασης της ΕΕ αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες παγκοσμίου πολέμου. Για όλα τα προβλήματα φταίει αυτή η σοσιαλιστική ηλιθιότητα, μια ουτοπία που εξέφρασαν πρώτοι οι Γάλλοι ουτοπικοί σοσιαλιστές.

Το ανθρώπινο γένος έχει κάνει πολλές ηλιθιότητες αλλά η ΕΕ είναι από τις μεγαλύτερες, ίσως η μεγαλύτερη. Δεν ρίχνω το μεγάλο φταίξιμο στον Σαιντ Σιμόν που το εξέφρασε πρώτος. Ουδείς αλάνθαστος. Ρίχνω φταίξιμο σε αυτούς που το ξεκίνησαν και ακόμα μεγαλύτερο σε αυτούς που το συνέχιζαν όταν διαπίστωσαν πως δημιουργεί χίλια δύο προβλήματα. Με το μοντέλο παγκοσμιοποίησης ΕΕ - ΝΤΠ δημιουργούνται άλλες τρεις ενώσεις όπως η ευρωπαϊκή, η αμερικανική, η ασιατική, η αφρικανική.

Το μοντέλο είναι γαλλογερμανικής προέλευσης και σε αυτό στηρίχτηκαν σε μεγάλο βαθμό οι Χιτλερικοί που ήταν πρώτα και πάνω από όλα σοσιαλιστές όπως σοσιαλιστές είναι οι Καραμανλήδες και οι Καραμανλικοί. Με το μοντέλο αυτό, η Ρωσία χάνει όλους τους συμμάχους της στην Ανατολική Ευρώπη. Οι περισσότεροι είναι συγγενείς φυλετικά δηλαδή Σλάβοι και επίσης ομόδοξοι δηλαδή Ορθόδοξοι. Η Ρωσία τοποθετείται στην Ασιατική Ένωση όπως και η Αυστραλία.

Η Ρωσία ήταν εξαρχής ενάντια στο σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ. Όταν η ΕΕ τους πήρε όλους τους πρώην συμμάχους στην Ανατολική Ευρώπη και έφθασαν σχεδόν μέχρι τα σύνορα τους, αντέδρασαν με τον γνωστό τρόπο που βλέπουμε τις τελευταίες ώρες. Είναι πολύ παράξενο που άργησαν τόσα πολλά χρόνια να αντιδράσουν, τριάντα ολόκληρα. Μετά την Ουκρανία θα ερχόταν η Λευκορωσία και η ΕΕ και το ΝΑΤΟ θα έπαιρνε όλους τους πρώην συμμάχους της Ρωσίας στην Ανατολική Ευρώπη.

Οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι αρχικά ήταν θετικοί στο σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ. Βέβαια εξαρχής υπήρχαν μεγάλες αντιδράσεις, κυρίως στην κεντροδεξιά αλλά και στην κεντροαριστερά. Πλέον μετά από μία σειρά γεγονότων που έχουν εξηγηθεί αναλυτικά σε προηγούμενα άρθρα, έχουν στραφεί σε μία εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση. Οι Ρώσοι όπως είπα ήταν εξαρχής κατά του σχεδίου ΕΕ - ΝΤΠ. Οι Κινέζοι ήταν και είναι υπέρ γιατί κατά κάποιο τρόπου τους εξυπηρετεί.

Όμως όπως φάνηκε από την στάση που κράτησαν στη διένεξη Ρωσίας - Ουκρανίας, είναι διαλλακτικοί και φαίνεται πως συζητούν και μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Οι μόνοι που είναι κολλημένοι στο παλιό το σχέδιο είναι τα μοχθηρά έθνη Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και όλοι οι αχυράνθρωποι τους που έχουν εξαγοράσει στις διάφορες χώρες της ΕΕ. Αυτοί είναι που θα προκαλέσουν τον Παγκόσμιο Πόλεμο με την αδιαλλαξία τους, αν συνεχίσουν στη γραμμή αυτής της απίστευτης ηλιθιότητας, της ΕΕ - ΝΤΠ.

Είναι όμως δυνατό να έχει κοινή εξωτερική πολιτική και κοινό στρατό, μια πολύ μικρότερη ΕΕ που δεν θα λέγεται πλέον ΕΕ αλλά πχ Βόρεια ΕΕ ή Βορειοδυτική ΕΕ. Πιθανολογείται πως θα εξέλθουν αρκετές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας (περιλαμβάνεται και η Ελλάδα). Επίσης πιθανές για έξοδο είναι Ισπανία και Πορτογαλία που έχουν στενές σχέσεις με την Νότιο Αμερική και είναι ατλαντιστές.

Αν όμως αυτή η κουμούτσα ο Κουμουτσάκος, οι γαλλόδουλοι Καραμανλικοί, οι ευρώδουλοι και τα αφεντικά τους Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία δεν κάνουν πίσω, πάμε κατευθείαν ντουγρού για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και Συμφωνία Νέας Γιάλτας. Οι Ρώσοι τέλειωσαν με την Ουκρανία μέσα σε λίγες ώρες. Η Πολωνία είναι ακόμα πιο εύκολη υπόθεση. Μια Πολωνία τους χωρίζει από την Γερμανία. Με μια Πολωνία έχουν φτάσει στα Γερμανικά σύνορα. Μετά το Βερολίνο είναι εκατό χιλιόμετρα μόνο. Μετά την Γερμανία είναι η Γαλλία.

* Κουμούτσα είναι πελοποννησιακή λέξη για το άγαρμπο, χοντροκομμένο. Κουμούτσα λέγεται και ένα χοντρό κομμάτι ψωμί κομμένο με το χέρι.

Υποχωρήσεις ευρώδουλων

Σωτήρης

Scroll to Top