ΝΤΥΠ για ΕΥΠ

ΝΤΥΠ για ΕΥΠ

Ας υποθέσουμε ότι ένας υπουργός ή ο πρωθυπουργός είναι πράκτορας μιας ξένης χώρας όπως πχ της Γερμανίας ή της Γαλλίας. Ποιοι είναι αυτοί που ο ρόλος τους είναι να το ανακαλύψουν και να το αποκαλύψουν; Μήπως είναι η Εκκλησία της Ελλάδας; Μάλλον όχι! Μήπως είναι ο ρόλος της Αστυνομίας ή του Στρατού; Και οι δύο υπηρεσίες αγγίζουν τέτοια ζητήματα αλλά δεν είναι αυτός ο βασικός τους ρόλος τους. Η Αστυνομία ασχολείται με παράνομες δραστηριότητες και οι Ένοπλες Δυνάμεις με την Άμυνα. Μήπως είναι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης; Κανονικά είναι ο ρόλος της δημοσιογραφίας να ασχολείται με τέτοια ζητήματα δηλαδή την αποκάλυψη της αλήθειας. Όμως ελέγχονται από την Νέα Τάξη και ενεργούν βάσει των εντολών της.

Η εσχάτη προδοσία είναι δύσκολο να αποκαλυφθεί. Ας πούμε ότι ένας πρωθυπουργός είναι πράκτορας της Γερμανίας. Παίρνει εντολές από την Γερμανία για το τι θα κάνει. Αυτά που κάνει είναι υπέρ των συμφερόντων της Γερμανίας και κατά των συμφερόντων της Ελλάδας. Αν δεν υπάρχει ηχογραφημένο ή βιντεογραφημένο το περιστατικό να παίρνει εντολές δεν αποδεικνύεται τόσο καθαρά. Προκύπτει όμως εκ του αποτελέσματος. Δηλαδή αν τελικά καταλήξουμε στην καταστροφή όπως έγινε το 2009, τότε αυτοί που προηγήθηκαν δηλαδή ο Σημίτης και ο Καραμανλής, ήταν πιθανόν πράκτορες της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Η υπηρεσία που κανονικά ασχολείται με ζητήματα εσχάτης προδοσίας είναι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Από τις ταινίες και τα κατασκοπικά βιβλία ξέρουμε καλά την ύπαρξη διπλών πρακτόρων. Αυτό βγήκε από την πραγματικότητα και όχι από την φαντασία των συγγραφέων και των σεναριογράφων. Εκτός από τους διπλούς πράκτορες υπάρχουν και οι τριπλοί πράκτορες. Να το εξηγήσω με ένα παράδειγμα. Αν ένας πράκτορας της ΕΥΠ δουλεύει για την Γερμανία, τότε λέγεται διπλός πράκτορας.

Αν οι Γερμανοί νομίζουν ότι δουλεύει για αυτούς ενώ στην πραγματικότητα δουλεύει για την Ελλάδα, τότε λέγεται τριπλός πράκτορας. Οι απλοί όπως και οι τριπλοί πράκτορες δουλεύουν για την Ελλάδα. Στην περίπτωση των τριπλών, κάποια ξένη δύναμη θεωρεί ότι είναι δικοί τους διπλοί πράκτορες ενώ δεν είναι. Βέβαια υπάρχουν και οι διπλό-τριπλοί δηλαδή αυτοί που ανάλογα με την περίπτωση, την διάθεση και το όφελος είναι με την μία ή την άλλη πλευρά, πχ την Γερμανία ή την Ελλάδα .

Ας υποθέσουμε ότι κάποιοι απλοί πράκτορες της ΕΥΠ ανακαλύπτουν ότι ένας υπουργός είναι πράκτορας της Γερμανίας. Τι μπορούν να κάνουν; Να πάνε στον πρωθυπουργό και να του ανακοινώσουν ότι ο κολλητός του που τον επέλεξε για την μεγάλη αυτή θέση είναι πράκτορας της Γερμανίας; Ίσως να το τολμήσουν αλλά το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο.

Τώρα αν οι απλοί πράκτορες ανακαλύψουν ότι ο πρωθυπουργός είναι πράκτορας της Γερμανίας, τι μπορούν να κάνουν; Να πάνε και να του πουν:

«Κύριε πρωθυπουργέ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ανακαλύψαμε πως είσαστε πράκτορας».

Μάλλον δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Θα αποταθούν σε άλλους πολιτικούς που πιστεύουν ότι είναι με την Ελλάδα και όχι με κάποια ξένη δύναμη. Αν όμως τελικά οι πολιτικοί είναι πράκτορες της ίδιας ή φιλικής προς αυτή ξένης δύναμης, τότε οι πράκτορες της ΕΥΠ την έβαψαν διότι πάνω από την ΕΥΠ είναι οι πολιτικοί.

Ίσως οι πράκτορες που θα ανακαλύψουν ότι ο πρωθυπουργός ή κάποιος μεγαλο-υπουργός είναι πράκτορας ξένης χώρας, να είναι και οι ίδιοι διπλοί πράκτορες της ίδιας ή κάποιας φιλικής προς αυτή χώρας. Ας υποθέσουμε ότι οι πράκτορες της ΕΥΠ είναι διπλοί πράκτορες της Γαλλίας και ανακαλύπτουν ότι κάποιος υπουργός ή ο πρωθυπουργός είναι πράκτορας της Γερμανίας. Θα πάρουν εντολή από την Γαλλία να το θάψουν.

Η ΕΥΠ θα έπρεπε να έχει ανακαλύψει την διείσδυση της Νέας Τάξης στο πολιτικό, μιντιακό, τραπεζικό κλπ σύστημα. Δεν το γνωρίζουν άραγε; Και βέβαια το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Οι διπλοί πράκτορες το αποσιωπούν εσκεμμένα. Η Νέα Τάξη έχει πολλούς Δούρειους Ίππους στην ΕΥΠ. Θα έπρεπε να ονομάζεται ΝΤΥΠ ή ΝΤΥΠΕ (Νέο Ταξική Υπηρεσία Πληροφοριών Ελλάδας). Όμως υπάρχουν και οι απλοί ή τριπλοί πράκτορες.

Οι απλοί και οι τριπλοί ίσως δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα σε αυτή την φάση, όσο η Νέα Τάξη ελέγχει την χώρα. Τα ονόματα των προδοτών είναι γνωστά όπως είναι γνωστό και το τι έχουν κάνει. Μια δυσκολία υπάρχει στους διπλο-τριπλούς πράκτορες. Αυτό που κάνουν κάποιοι απλοί ή τριπλοί πράκτορες είναι να διαρρέουν εσκεμμένα πληροφορίες που έχουν ώστε να μαθαίνουν οι Έλληνες πολίτες τι παίζει. Δυστυχώς αυτές οι πληροφορίες ενώ είναι πολύτιμες χάνονται μέσα στις ηλιθιότητες και στις άχρηστες πληροφορίες που μας κατακλύζουν.

Δημήτρης

Scroll to Top