Οι τρόποι του Σατανά

Οι τρόποι του Σατανά

Κάποιοι σχολίασαν πως ο χαρακτηρισμός «τέρατα» για τους Νεοταξίτες είναι βαρύς. Κάθε άλλο, είναι πολύ επιεικής. Οι Νεοταξίτες είναι οι χειρότεροι άνθρωποι που υπάρχουν. Κάνουν όλες τις παλιανθρωπιές που υπάρχουν. Σκοπός τους είναι να ελέγχουν, να καταπιέζουν, να εκμεταλλεύονται, να εξαπατούν, να κλέβουν, να παραπλανούν τους ανθρώπους.

Θέλουν να φτιάξουν μια Νεοταξική ψευτοελίτ που θα συσσωρεύσει πλούτο σε βάρος των υπολοίπων ώστε να έχει οικονομική και μιντιακή δύναμη και να μπορεί να ελέγχει τους ανθρώπους. Μέρος του σχεδίου της ΝΤΠ στηρίζεται στην εξαπάτηση. Αυτή έχει δύο παραμέτρους, τον έλεγχο των ΜΜΕ και την βλακεία των ανθρώπων.

Με τον έλεγχο των ΜΜΕ λένε συνεχώς ασύστολα ψέματα. Ενώ στην πραγματικότητα τουλάχιστον ζημιώνουν τους ανθρώπους και πολύ συχνά τους καταστρέφουν, παρουσιάζουν το αντίθετο πως δήθεν οι ενέργειες τους, οι προθέσεις τους, οι πολιτικές τους έχουν σκοπό να κάνουν καλό στους ανθρώπους. Επιπλέον με τον έλεγχο των ΜΜΕ, εμποδίζουν όσους θέλουν να πουν την αλήθεια, διότι είναι επίφοβο.

Αν από την μία έχουμε κάποιους να λένε διαρκώς ασύστολα ψέματα και από την άλλη άλλους να λένε την αλήθεια, οι περισσότεροι άνθρωποι, ακόμη και οι χαζοί, θα καταλάβουν ποια είναι η αλήθεια. Ενώ αν παρουσιάζονται μόνο τα ψέματα και αποκρύπτεται η αλήθεια, μπορούν οι Νεοταξίτες να κοροϊδεύουν τους πιο χαζούς. Το σχέδιο της ΝΤΠ στηρίζεται και στην βλακεία των ανθρώπων. Οι Νεοταξίτες έχουν σατανικούς επιστήμονες (ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους κλπ) που ξέρουν πως ένα σημαντικό ποσοστό των ανθρώπων είναι ζώα, υπάνθρωποι. Δεν τους χρειάζονται όλοι.

Ένα 20% περίπου τους αρκεί όπως έχουν φτιάξει το πολιτικό σύστημα στα μέτρα τους. Η Νέα Δημοκρατία έγινε κυβέρνηση και μάλιστα με αυτοδυναμία, παίρνοντας δύο εκατομμύρια διακόσιες πενήντα χιλιάδες ψήφους (2,251,618) που είναι κάτι παραπάνω από 20%. Δεν χρειάζονται δέκα εκατομμύρια ηλίθιοι για να πετύχει το σχέδιο της ΝΤΠ, δύο εκατομμύρια και κάτι αρκούν. Αν προσθέσουμε σε αυτούς και τετρακόσιες πενήντα χιλάδες (457,623) βλάκες που ψήφισαν ΚΙΝΑΛ, τότε έχουμε περίπου δύο εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες βλάκες.

Είναι όλοι βλάκες; Δεν είναι όλοι αλλά είναι οι περισσότεροι. Κάποιοι «έφαγαν με χρυσά κουτάλια» με το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία. Αυτοί δεν είναι σωστό που ψηφίζουν ΝΔ - ΚΙΝΑΛ αλλά δεν είναι και βλακεία. Πόσοι είναι όμως αυτοί; Μπορεί να είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες αλλά σίγουρα το νούμερο δεν είναι εξαψήφιο δηλαδή είναι κάτω από εκατό χιλιάδες. Ας τους βάλουμε χοντρά - χοντρά εκατό χιλιάδες, αν και είναι πολύ λιγότεροι. 

Τα υπόλοιπα τουλάχιστον δύο εκατομμύρια εξακόσιες χιλιάδες είναι πολύ βλάκες. Η αλήθεια είναι μπροστά στα μάτια τους και τους φωνάζει δυνατά. Αυτοί λόγω βλακείας δεν μπορούν να την δουν και να την ακούσουν. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ευρωπαϊκή πορεία κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα και στο τέλος ήρθε η χρεοκοπία και η υποδούλωση. Όμως οι βλάκες εξακολουθούν να ψηφίζουν αυτούς που τους κατέστρεψαν και συνεχίζουν τον δρόμο της καταστροφής.

«Μα εγώ είμαι κεντροδεξιός και για αυτό ψηφίζω Νέα Δημοκρατία» μου είπε ένας βλάκας. Μα και εγώ είμαι κεντροδεξιός. Δεν μπορώ όμως να ψηφίζω αυτούς που με κατάκλεψαν, με κατακορόιδεψαν, με κατέστρεψαν. Μόνο αν ήμουν πολύ βλάκας θα το έκανα. Ευτυχώς εγώ δεν είμαι. Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί βλάκες σε αυτή την χώρα, αρκετοί να δώσουν αυτοδυναμία σε αυτούς που τους κατέστρεψαν.

Άλλο ένα σημείο του σατανικού σχεδίου της Νέας Τάξης είναι ο αποκλεισμός άλλων κομμάτων και κινήσεων από τα ΜΜΕ. Έτσι δεν υπάρχει εναλλακτική στην Νέα Δημοκρατία ή η εναλλακτική είναι επίσης νεοταξική όπως συμβαίνει με την Ελληνική Λύση. Όποιος υποστηρίζει την ΕΕ είναι Νεοταξίτης γιατί ΝΤΠ = ΕΕ ή αλλιώς η ΝΤΠ είναι η προέκταση της ΕΕ παγκόσμια.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος βρίσκεται πίσω από ΕΕ - ΝΤΠ; Θα το πω για όσους δεν το έχουν καταλάβει. Ο Διάολος είναι πίσω από ΕΕ - ΝΤΠ. Η ψευτιά, η κλεψιά, η εξαπάτηση, η συνωμοσία, η εκμετάλλευση, η καταπίεση δεν είναι τρόποι του Θεού αλλά του Διαόλου. Για όσους δεν πιστεύουν σε θρησκείες και σε Θεούς - Διαόλους, πίσω από ΕΕ - ΝΤΠ βρίσκονται οι Δυνάμεις του Κακού.  

Πως γίνεται Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος, Ελπιδοφόρος (Αμερικής) να είναι Νεοταξίτες όταν ο Διάολος είναι πίσω από ΕΕ - ΝΤΠ; Ίσως κατάφερε ο Διάολος να τους κοροϊδέψει και αυτούς. Αν δεν τους έχει κοροϊδέψει και συνειδητά είναι με την ΝΤΠ, τότε δεν είναι άνθρωποι του Θεού αλλά άνθρωποι του Σατανά. Σε κάθε περίπτωση, τους περιμένει φυλάκιση σε μοναστήρι, όταν ηττηθεί η ΝΤΠ. Αντί για κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι, στην περίπτωση τους θα έχουμε κατά μοναστήριον περιορισμό με βραχιολάκι.

Απόστολος

Scroll to Top