Ορθόδοξοι και παρά-Ορθόδοξοι

Ορθόδοξοι και παρά-Ορθόδοξοι

Το Αμερικανικό Κογκρέσο υποτίθεται πως καταχειροκρότησε τον Μητσοτάκη και τον Ζελένσκι. Βέβαια δεν ξέρουμε πόσοι ήταν εκεί και κατά πόσο έγιναν έτσι όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν. Γνωρίζοντας πως λειτουργούν οι Νεοταξίτες, είναι πολύ πιθανό να μονταρίστηκαν με τέτοιο τρόπο τα πλάνα ώστε να δημιουργήσουν την εντύπωση πως το σύνολο του Αμερικανικού πολιτικού συστήματος «αποθέωσε» Μητσοτάκη και Ζελένσκι ενώ δεν συνέβη στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο.

Μετά την προβολή των στιγμιότυπων της ομιλίας Μητσοτάκη από τα Νεοταξικά κανάλια, «τσίμπησε» κάποια ποσοστά η Νέα Δημοκρατία. Τι κοινό έχουν Μητσοτάκης και Ζελένσκι; Είναι Εβραίοι! Πολλοί έχουν διατυπώσει την άποψη πως οι Μητσοτάκηδες όπως και πολλές άλλες οικογένειες στην Ελλάδα είναι κρυφο-Εβραίοι, τυπικά Χριστιανοί αλλά κρυφά Εβραίοι. Ακόμη και να μην ισχύει για τους Μητσοτάκηδες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σίγουρα σαν Εβραίος.

Όποιος παντρευτεί Εβραία ή Εβραίο, θεωρείται δικός τους. Τα παιδιά συνήθως το θρήσκευμα το παίρνουν από την Εβραία μητέρα. Έτσι συχνά κάποια που παντρεύεται Εβραίο, γίνεται Εβραία ώστε τα παιδιά να έχουν αυτό το θρήσκευμα. Δεν είναι απαραίτητο το ίδιο για κάποιο άνδρα μη Εβραίο που παντρεύεται Εβραία. Σε κάθε περίπτωση, είτε αλλαξοπιστήσει είτε δεν αλλαξοπιστήσει, η/ο σύζυγος Εβραίου/ας θεωρείται, δικός τους.

Κάποιοι ισχυρίζονται πως τις ΗΠΑ και τον κόσμο τον κυβερνούν οι Εβραίοι. Δεν είναι λάθος αλλά είναι υπερβολικό. Δηλαδή έχει κάποια βάση χωρίς να είναι ακριβές. Οι Εβραίοι, έχουν κατορθώσει με συγκεκριμένο σχέδιο και μεθοδεύσεις, να αποκτήσουν σημαντική επιρροή τόσο στις ΗΠΑ όσο και παγκόσμια, χωρίς να μπορούμε να πούμε πως κυβερνούν τις ΗΠΑ και τον κόσμο.

Συμφωνώ σε όσα εξηγούνται στο άρθρο «Σχέσεις με ΗΠΑ - Ρωσία» αλλά θεωρώ πως δεν είναι αρκετά. Χρειάζονται περισσότερα και πρέπει να μελετήσουμε πως ενεργούν οι Εβραίοι. Προσπαθούν να συμπεριλάβουν και όχι να αποκλείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους στην κλίκα τους. Συμπεριλαμβάνουν μη θρήσκους, αγνωστικιστές, άθεους ή ακόμη λάτρεις άλλων θρησκειών που προέρχονται από Εβραϊκές οικογένειες δηλαδή οι γονείς τους ή οι παππούδες τους ήταν Εβραίοι.

Εκτός από αυτούς που έχουν αλλάξει στα αλήθεια θρησκεία ή δόγμα, είναι και κάποιοι που το έχουν κάνει στα ψέματα. Συνέβαινε περισσότερο στο παρελθόν. Ένα παράδειγμα είναι οι Ντονμέδες της Θεσσαλονίκης που εξωτερικά είχαν εξισλαμιστεί αλλά κρυφά είχαν κρατήσει πολλά στοιχεία της Εβραϊκής θρησκείας. Κατά μία άποψη, ο Κεμάλ Αταρτούκ ήταν Ντονμές. Σίγουρα οι Ντονμέδες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο κίνημα των Νεότουρκων.

Τελικά η πίστη τους ήταν ένας συγκριτισμός Ισλαμισμού - Ιουδαϊσμού, με αρκετά στοιχεία από την απόκρυφη Καμπάλα. Κάτι παρόμοιο είχαν κάνει και στην Ιβηρική χερσόνησο δηλαδή τυπικά έγιναν Χριστιανοί ενώ κρυφά παρέμειναν Εβραίοι, δημιουργώντας έτσι ένα είδος συγκριτιστικού Χριστιανο-Ιουδαϊσμού. Οι περισσότεροι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης ήρθαν από την Ιβηρική χερσόνησο, μετά τον διωγμό του 1492 μΧ.

Εβραίοι συγκριτιστές είναι αυτοί που έχουν ως βάση την Εβραϊκή θρησκεία αλλά ενσωματώνουν στοιχεία και από άλλες θρησκείες. Από τους Ορθόδοξους Εβραίους, θεωρούνται αιρετικοί. Όμως οι Εβραίοι, μέσω των Εβραίων συγκριτιστών, προσπαθούν να ασκήσουν επιρροή σε συγκριτιστικούς κύκλους εσωτερισμού που κινούνται παρασκηνιακά και είναι αρκετά ισχυροί. Επίσης δημιουργούν διάφορες συμμαχίες.

Ευρώπη, ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία είναι χώρες Χριστιανικές. Εκεί αποτελούν θρησκευτική μειονότητα. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε μουσουλμανικές χώρες όπως πχ η Τουρκία. Κάνουν συμμαχίες με άλλες μειονότητες, φυλετικές, σεξουαλικές κλπ. Επιπλέον όποιος διάκειται φιλικά απέναντι τους, τον θεωρούν κατά κάποιο τρόπο «δικό τους». Δηλαδή έχουν δημιουργήσει μια πολιτικοοικονομική συμμαχία, γύρω από μία θρησκευτική πίστη, τον Ιουδαϊσμό, χωρίς όλοι που ανήκουν σε αυτή την συμμαχία να είναι θρησκευόμενοι Εβραίοι. Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμαχία Εβραίων και Παρά-Εβραίων, τόσο το καλύτερο για αυτούς.

Υπάρχουν δύο στάσεις. Η μία είναι να κατηγορούμε τους Εβραίους για αυτό που κάνουν. Έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια συμμαχία και προωθούν τα συμφέροντα τους, κατορθώνοντας με τις μεθοδεύσεις τους να αποκτήσουν σημαντική επιρροή στις ΗΠΑ αλλά και παγκόσμια. Η άλλη στάση είναι να κάνουμε και εμείς το ίδιο και καλύτερα. Μέχρι τώρα ακολουθούσαμε την πρώτη στάση που εκ του αποτελέσματος δεν μας έβγαλε κάπου.

Δεν χρειάζεται να ξυπνήσουν μόνο εδώ οι βλάκες στην Ελλάδα αλλά και οι ομογενείς, κυρίως στις ΗΠΑ που είναι οι περισσότεροι σε αριθμούς και είναι η υπερδύναμη. Επίσης πρέπει να ξυπνήσουν οι Ορθόδοξοι στις ΗΠΑ αλλά και παγκόσμια. Δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο οι Εβραίοι. Έχουν όμως ένα ιδιαίτερο σχέδιο και ιδιαίτερες μεθοδεύσεις στα οποία δεν έχουν την αποκλειστικότητα. Αν θέλουμε και εμείς να αποκτήσουμε δύναμη και επιρροή, πρέπει να πράξουμε ανάλογα.

Πέτρος

Scroll to Top