Ούτε μπλόφα ούτε αστείο

Ούτε μπλόφα ούτε αστείο

Έρχεται το βλήμα η Μπέρμποκ (υπουργός Εξωτερικών Γερμανίας) και τους δίνει εντολές και νομίζουν πως είναι όλοι μαζί οι Νεοταξίτες. Είναι πράγματι όλοι μαζί στο σχέδιο της Νέας Τάξης αλλά δεν θα είναι όλοι μαζί μετά την ήττα της Νέας Τάξης. Κάθε χώρα θα αντιμετωπίσει τελείως διαφορετικά τους Νεοταξίτες.

Οι Γερμανοί μπορεί να μην τιμωρήσουν τους δικούς τους Νεοταξίτες γιατί η Γερμανία δεν ζημιώθηκε και ίσως ωφελήθηκε από το σχέδιο της Νέας Τάξης. Τότε γιατί υπάρχει αντίδραση και στην Γερμανία ενάντια στη Νέα Τάξη; Έχει να κάνει με κάποιες πτυχές του σχεδίου όπως η ελεύθερη μετανάστευση, το ανακάτεμα φυλών, θρησκειών και πολιτισμών.

Αυτό όμως είναι πολιτικό ζήτημα. Από την στιγμή που η Γερμανία δεν ζημιώθηκε αλλά μάλλον ωφελήθηκε από το Νεοταξικό σχέδιο, δεν στέκει εύκολα η κατηγορία για εσχάτη προδοσία. Στην Ελλάδα είναι βέβαιο πως όλοι οι Νεοταξίτες θα καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία όπως επίσης για συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού, συστηματική εξαπάτηση του ελληνικού λαού και πρόκληση τεράστιας ζημιάς στον ελληνικό λαό.

Οι νόμοι θα έχουν αλλάξει και οι ποινές θα είναι πολύ βαριές. Τα μεγάλα ψάρια της Νέας Τάξης δεν θα βγουν ποτέ από την φυλακή. Τα μικρότερα ψάρια κάποια στιγμή θα βγουν, αν κάνουν αναγκαστικά έργα δηλαδή αν δεχτούν να δουλέψουν στην φυλακή για να μειώσουν την ποινή τους. Η Αντίσταση το διαμηνύει με κάθε τρόπο εδώ και πολύ καιρό. Θα τιμωρηθούν πολύ αυστηρά για τα εγκλήματα τους σε βάρος του ελληνικού λαού και τίποτα δεν πρόκειται να παραγραφεί.

Θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους για να αποζημιωθεί ο ελληνικός λαός για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν ώστε να πετύχει το σχέδιο των Ναζί ή μάλλον η συνέχεια του, το Νεοταξικό σχέδιο. Παίζουν με τη φωτιά και δεν το έχουν καταλάβει. Συμμετέχουν σε συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού, εσχάτη προδοσία, συστηματική εξαπάτηση του ελληνικού λαού και πρόκληση τεράστιας καταστροφής στον ελληνικό λαό. Και γιατί δεν έχουν ακόμη τιμωρηθεί; Γιατί η Νέα Τάξη δεν έχει ακόμη ηττηθεί και κυριαρχεί σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης.

Σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μετά την Απελευθέρωση από τους Ναζί, εκτελέστηκαν πολλοί δωσίλογοι, χωρίς δίκη. Στην Ελλάδα δεν συνέβη επειδή αρχικά το EAM καθησύχαζε τον κόσμο πως οι δωσίλογοι θα τιμωρηθούν κατόπιν δίκης και στην συνέχεια ακολούθησε ο Εμφύλιος. Θα έπρεπε να έχουν τιμωρηθεί πολύ αυστηρά πολλοί περισσότεροι δωσίλογοι.

Τώρα, μετά την ήττα της Νέας Τάξης, θα τιμωρηθούν διπλά και για αυτά που έκαναν στην Κατοχή. Βέβαια δεν ζουν οι άνθρωποι αλλά τα παιδιά τους, τα ανίψια τους, τα εγγόνια τους ανέλαβαν να συνεχίσουν την προδοσία και να «εξασφαλίσουν» πως θα πετύχουν εκεί που απέτυχαν οι Ναζί δηλαδή στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία.

Οι συνεργάτες των Ναζί δεν μπορούσαν να τιμωρηθούν όσο είχαμε Κατοχή. Παρομοίως οι Νεοταξίτες δεν θα τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους όσο βρίσκονται στην εξουσία αλλά μετά την ήττα της Νέας Τάξης που είναι βέβαιη αν δεν συνθηκολογήσουν. Οι Ναζί δεν συνθηκολόγησαν και στο τέλος ηττήθηκαν και παραδόθηκαν άνευ όρων.  

Όταν ηττηθεί η ΝΤΠ – ΕΕ θα έρθει η ώρα της σκληρής τιμωρίας για τους προδότες, τους συνωμότες, τους απατεώνες, τους καταστροφείς της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Οι Γερμανοί μπορεί να μην πειράξουν τους δικούς τους Νεοταξίτες. Ενδέχεται βέβαια η αντινεοταξική παγκόσμια συνωμοσία να «πειράξει» την Γερμανία συνολικά, αφαιρώντας μέρος ή το σύνολο των εδαφών της, για τιμωρία επειδή πρωταγωνίστησε στο Νεοταξικό σχέδιο.  

Όταν θα έρθει η ώρα της τιμωρίας για τους Έλληνες Νεοταξίτες, μπορεί να μην υπάρχει καν Γερμανία. Ας το σκεφτούν πολύ σοβαρά όταν παίρνουν εντολές από το βούρλο την Μπέρμποκ γιατί δεν πρόκειται να τους σώσει αυτή όπως και κανένας Γερμανός ή Ευρωπαίος Νεοταξίτης. Θα έχουν να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα. Δεν θα είναι διαφορετικές οι συνθήκες μεταξύ Ελλήνων και Ευρωπαίων Νεοταξιτών αλλά ακόμη και μεταξύ Ελλήνων.

Όσοι ήταν ξύπνιοι και προνοητικοί και εκμεταλλεύτηκαν τις δύο διεξόδους που τους δίνει η Αντίσταση, θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους χαζούς που δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Κάποιοι Νεοταξίτες μπορεί να βρεθούν σε ακόμη καλύτερη κατάσταση από όταν κυριαρχούσε η Νέα Τάξη. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης σε ΝΤΠ – ΕΕ εγκαίρως. Μην το παίρνουν ελαφριά και αψήφιστα το ζήτημα.

Είναι πολύ σοβαρό όπως πολύ σοβαρά είναι τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού. Δεν είναι ούτε μπλόφα ούτε αστείο. Είναι μια πέρα για πέρα ειλικρινής και ξεκάθαρη εξήγηση της Αντίστασης προς τους Νεοταξίτες. Μπορούν να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης ή να φύγουν οικειοθελώς στο εξωτερικό. Για όσους δεν το κάνουν, η τιμωρία μετά την ήττα της Νέας Τάξης θα είναι πολύ βαριά. Θα υπάρξουν χιλιάδες φυλακίσεις και κατασχέσεις όλης της περιουσίας όλων των Νεοταξιτών.  

Μάριος

Scroll to Top