Παγκόσμια Σοσιαληστρική Δικτατορία

Παγκόσμια Σοσιαληστρική Δικτατορία

Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες ψηφοφόροι έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο δρόμων. Ο ένας είναι ο δρόμος του ΚΚΕ, ενάντια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αλλά προτείνοντας ένα σύστημα που έχει αποτύχει και αντικατασταθεί σε όλες σχεδόν τις χώρες που υπήρχε. Υποστηρίζουν τον διεθνισμό αλλά δεν υπάρχουν παρά μόνο λίγες κομμουνιστικές χώρες στον κόσμο για να δημιουργήσουν σχέσεις. Μπορούν να αναπτύξουν μόνο σχέσεις με κομμουνιστικά κόμματα.

Ο άλλος είναι ο δρόμος ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΝΔ. Αυτά τυπικά είναι διαφορετικά κόμματα αλλά προτείνουν τον ίδιο δρόμο που για την Ελλάδα αποδείχθηκε καταστροφικός. Ο δρόμος δεν τελειώνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά στην Παγκόσμια Κυβέρνηση. Θέλουν να δημιουργήσουν Ευρωπαϊκή, Αμερικανική, Ασιατική και Αφρικανική Ένωση και να τις βάλουν κάτω από μία Παγκόσμια Κυβέρνηση. Όποιος υποστηρίζει την ΕΕ, ουσιαστικά υποστηρίζει την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Μπορεί να είναι ανόητος ή αφελής και να το κάνει εν αγνοία του αλλά δεν παύει να ισχύει.

Αν με την ΕΕ έχουμε χάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον έλεγχο της χώρας μας, φανταστείτε τι έχει να γίνει με την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Δεν θα έχουμε πλέον κανένα έλεγχο και θα μας επιβάλει η Παγκόσμια Κυβέρνηση ότι θέλει. Θα είναι ένα είδος Δικτατορίας όπου μέσω της προπαγάνδας των ΜΜΕ θα κάνουν πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους και θα τους πείθουν για το οτιδήποτε.

Όλοι οι άνθρωποι του κόσμου θα είναι στο ίδιο περίπου επίπεδο και πολύ φτωχοί, εκτός από μία σατανική ψευτοελίτ ανθρωπόμορφων δαιμόνων που θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο και θα ελέγχει τα πάντα. Θα εκμεταλλεύεται, θα καταπιέζει και θα εξαπατά την ανθρωπότητα. Όμως μέσω της προπαγάνδας των ΜΜΕ θα κάνει πλύση εγκεφάλου και οι άνθρωποι θα νομίζουν ότι όλα είναι καλά και θα είναι ηλιθιωδώς ικανοποιημένοι.

Οι διαφορές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΝΔ είναι μικρές, λίγο περισσότεροι φόροι, μεγαλύτερη ανοχή σε μετανάστες και κουκουλοφόρους, λίγο μεγαλύτερο κράτος κλπ. Όλοι υπηρετούν την καταστροφή της χώρας και τον οικονομικό μαρασμό της. Η χώρα έχει μπει σε οικονομικό μαρασμό και δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγει. Αυτό όμως είναι αδιάφορο σε όσους ετοιμάζουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Κάνουν επικοινωνιακή διαχείριση του οικονομικού μαρασμού, εξαπατώντας συστηματικά τους Έλληνες πολίτες. Καθόλου δεν τους ενδιαφέρει τι θα γίνει με την Ελλάδα ή την οποιαδήποτε άλλη χώρα που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αυτοί θέλουν να κάνουν την Παγκόσμια Κυβέρνηση για να ελέγχουν όλο τον κόσμο και είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει.

Την ίδια γραμμή υπηρετούν σχεδόν όλα τα ΜΜΕ και ο Μπάιντεν. Για αυτό όλοι υποστηρίζουν τον Μπάιντεν. Λένε ότι αυτές οι αμερικανικές εκλογές είναι πολύ σημαντικές. Εμείς το είπαμε πριν από αυτούς. Το διακύβευμα είναι η Παγκόσμια Σοσιαληστρική Δικτατορία. Με τον Μπάιντεν Πρόεδρο της Αμερικής θα προχωρήσει με πολύ γοργούς ρυθμούς. Μέρα25, Ελληνική Λύση, ΑΝΕΛ είναι με ερωτηματικό. Μάλλον συγκαταλέγονται με τα άλλα τρία κόμματα αλλά δεν είναι σίγουρο.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και κατ’ επέκταση η Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι μια Σοσιαλιστική Ουτοπία. Η λέξη ουτοπία που υπάρχει και σε άλλες γλώσσες είναι ελληνική και σημαίνει ου-τόπος δηλαδή ένα μέρος που δεν υπάρχει αλλά πρόκειται να δημιουργηθεί. Στην καθομιλουμένη έχει επικρατήσει να σημαίνει κάτι το ανεδαφικό, ανεφάρμοστο, ακατόρθωτο, αδύνατο, εξωπραγματικό. Εμείς στην Ελλάδα πληρώνουμε την παλαβομάρα του Ουτοπικών Σοσιαλιστών όπως ο Ανρί ντε Σαιντ Σιμόν που ήταν επίσης ένθερμος υποστηρικτής του κρατισμού. Αυτές οι ιδέες δεν ανήκουν στην κεντροδεξιά αλλά στο Σοσιαλισμό. Είναι σοσιαλιστικής προέλευσης. Για αυτό και η παγκοσμιοποίηση έχει κυρίως σοσιαλιστικά στοιχεία.

Οι σοσιαλιστές συνειδητοποίησαν ότι δεν θα κατάφερναν αυτό που ήθελαν αν δεν έπαιρναν με το μέρος τους κάποιους από την κεντροδεξιά. Έβαλαν κάποια λίγα στοιχεία από την κεντροδεξιά. Βρήκαν κάτι μεγάλα λαμόγια στην κεντροδεξιά που κατάλαβαν ότι με την παγκοσμιοποίηση μπορούν πολύ λίγοι να γίνουν πολύ πλούσιοι και θέλουν να είναι μέσα σε αυτούς. Επειδή η παγκοσμιοποίηση είναι στη βάση της σοσιαλιστική, αντέδρασαν σε ΗΠΑ και Αγγλία κεντροδεξιά κόμματα.

Η παγκόσμια συνεργασία είναι κάτι πολύ καλό και μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Αυτά τα λαμόγια όμως δεν θέλουν παγκόσμια συνεργασία αλλά έλεγχο όλου του κόσμου. Εμείς στη Νέα Αρχή θέλουμε μια εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση όπου οι χώρες θα διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους. Σε αυτή τη γραμμή πάνω κάτω είναι και τα κεντροδεξιά κόμματα σε ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία.

Σε αυτή την γραμμή δεν είναι η ΝΔ αλλά στην ουτοπική σοσιαλιστική γραμμή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ήταν ανέκαθεν, τουλάχιστον από την Κατοχή, όταν ο Καραμανλής μαζί με άλλους προδότες εργαζόταν για την Σοσιαλιστική Ένωση υπό τον Χίτλερ. Δεν ήταν οι μόνοι αλλά και πάρα πολλοί άλλοι όπως ο πατέρας του Σημίτη, η Μελίνα Μερκούρη και ο θείος της. Έτσι εξηγείται η συμμαχία Μητσοτάκη με Βενιζέλο και Σημίτη ή των Καραμανλικών με κάποιους Συριζαίους. Όλοι για την Παγκόσμια Σοσιαληστρική Δικτατορία δουλεύουν.  

Γιώργος

Scroll to Top