Πεντακόσιοι στόχοι

Πεντακόσιοι στόχοι

Θεωρώ πως το νούμερο εκατό είναι πολύ χαμηλό για πιθανούς στόχους. Κατά την άποψη μου οι πιθανοί στόχοι είναι τουλάχιστον πεντακόσιοι. Δεν είναι καθόλου υπερβολικό και θα το εξηγήσω. Πρώτα όμως να διευκρινίσω κάτι. Όταν λέμε πιθανοί στόχοι δεν έχουν όλοι την ίδια πιθανότητα. Άρα οι πιθανοί στόχοι δεν σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δεχτούν ένα κτύπημα αλλά απλώς πως υπάρχει πιθανότητα.

Συμφωνώ και εγώ πως Καραμανλής, Σημίτης, Παπαντωνίου, Χριστουδουλάκης, Αλογοσκούφης θα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας από άποψη σημαντικότητας καθώς είναι κατά πάσα πιθανότητα οι βασικοί υπεύθυνοι της οικονομικής καταστροφής. Επίσης οι καναλάρχες θα είναι μάλλον στην κορυφή της λίστας ως υπεύθυνοι της προπαγάνδας, της παραπλάνησης και της χειραγώγησης.

Αυτοί είναι περίπου δέκα άτομα. Επιπλέον οι υπουργοί κυβερνήσεων Σημίτη - Καραμανλή και οι μεγαλοπαράγοντες ΜΜΕ (κυρίως καναλιών) μας κάνουν σχεδόν εκατό άτομα. Όμως λογικά θα γίνει βελτιστοποίηση σχέσης σημαντικότητας στόχου - ευκολίας κτυπήματος. Επομένως αν για τους προαναφερθέντες εκατό στόχους είναι δύσκολο το κτύπημα, πιθανώς θα πάνε σε εναλλακτικές.

Κατ’ αρχάς παραλείφθηκε ένας χώρος που έχει πάρα πολλούς κορυφαίους ευρώδουλους Νεοταξίτες, η Βουλή. Οι βουλευτές είναι τριακόσιοι. Του ΚΚΕ που είναι δεκαπέντε αποκλείονται ως δυνητικοί στόχοι, όχι επειδή είναι κομμουνιστές αλλά επειδή είναι ενάντια σε ΕΕ - ΝΤΠ. Όλοι οι άλλοι δεν μπορούν να αποκλειστούν καθώς όλα τα υπόλοιπα κόμματα είναι ευρώδουλα νεοταξικά.

Σίγουρα είναι πιο πιθανοί στόχοι οι βουλευτές Νέας Δημοκρατίας και ΚΙΝΑΛ που κατέστρεψαν και υποδούλωσαν την χώρα. Μετά είναι του ΣΥΡΙΖΑ που κυβέρνησε και εξελίσσεται σε καθεστωτικό κόμμα και ύστερα Ελληνικής Λύσης, Μέρα25. Επομένως αν και είναι μικρές οι πιθανότητες για ένα κτύπησα στους βουλευτές των τριών τελευταίων κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Μέρα 25) δεν είναι τελείως απίθανο.

Αναφέρθηκε πως οι μιντιάρχες (κυρίως καναλάρχες) μαζί με 3-4 μεγαλοθεσίτες των Μέσων είναι περίπου πενήντα άτομα. Αυτοί όμως μπορεί να έχουν μεγάλες θέσεις αλλά πέρα από τους καναλάρχες δεν είναι γνωστοί στο πανελλήνιο. Αντιθέτως είναι πολλοί γνωστοί άλλοι τόσοι περίπου ευρώδουλοι Νεοταξίτες παρουσιαστές, μεγαλοδημοσιογράφοι, σχολιαστές, ψευτο-ειδικοί (τελευταία ιατροί προπαγανδιστές).

Δηλαδή άλλοι πενήντα από αυτή την κατηγορία (παρουσιαστές, μεγαλοδημοσιογράφοι, σχολιαστές, ψευτο-ειδικοί) θα πρέπει να προστεθούν στους πιθανούς στόχους. Επιπλέον οι υφυπουργοί των κυβερνήσεων Σημίτη - Καραμανλή πρέπει να είναι περισσότεροι από πενήντα. Έχουμε λοιπόν 285 βουλευτές από τους οποίους περίπου 180 είναι ΝΔ - ΚΙΝΑΛ και επομένως πιο πιθανοί στόχοι.

Κάνουμε απλή πρόσθεση που μπορούν να κάνουν και τα παιδιά του Δημοτικού 100 + 180 + 50 + 50 = 380. Οι εκατό είναι αυτοί που αναφέρθηκαν στο προηγούμενο άρθρο δηλαδή οι υπουργοί κυβερνήσεων Καραμανλή - Σημίτη και οι μιντιάρχες (κυρίως καναλάρχες) με 3-4 μεγαλοπαράγοντες. Πενήντα παρουσιαστές, μεγαλοδημοσιογράφοι, σχολιαστές, ψευτο-ειδικοί και πενήντα οι υφυπουργοί κυβερνήσεων Καραμανλή - Σημίτη.

Αν σε αυτούς προσθέσουμε και 100 χοντρικά άλλους βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Μέρα 25) με μικρές αλλά όχι μηδενικές πιθανότητες να δεχτούν χτύπημα, τότε ο αριθμός γίνεται περίπου 480 και πλησιάζουμε τους πεντακόσιους. Άφησα τα καλύτερα για το τέλος. Μην ξεχνάμε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επίσης καμμιά πενηνταριά υπουργούς και υφυπουργούς. Επιπλέον υπάρχουν οικονομικοί μεγαλοπαράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο. Με αυτές τις δύο κατηγορίες ξεπερνιούνται με άνεση οι πεντακόσιοι.

Τελειώσαμε λοιπόν; Όχι βέβαια δεν τελειώσαμε. Πέρα από τους οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες υπάρχουν και διάφοροι άλλοι ευρώδουλοι Νεοταξίτες που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο παρασκηνιακά. Επιπλέον υπουργοί και υφυπουργοί των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Σαμαρά, Τσίπρα μπορεί να μην είναι υπεύθυνοι για την οικονομική καταστροφή και την υποδούλωση αλλά είναι για την κακοδιαχείριση της κρίσης.

Έτσι ο αριθμός των πιθανών στόχων ξεπερνάει κατά πολύ τους πεντακόσιους. Να επαναλάβω πιθανός στόχος δεν σημαίνει μεγάλη πιθανότητα αλλά πως η πιθανότητα δεν είναι μηδενική. Θα παίξει όμως ρόλο και η ευκολία του κτυπήματος. Όπως έχει εξηγηθεί θα γίνει βελτιστοποίηση της σχέσης σπουδαιότητας στόχου - ευκολίας κτυπήματος.

Δεν είμαι σε θέση να ξέρω τα μέτρα προστασίας που έχουν όλοι όσοι προανέφερα. Αν όμως κάποιος από τους στόχους αποτελεί εύκολο κτύπημα, αυξάνονται οι πιθανότητες που έχει αρχικά ως προς την σημαντικότητα. Η κυβέρνηση μπορεί να προφυλάξει πέντε, δέκα, είκοσι άντε και πενήντα στόχους. Μπορεί όμως να προφυλάξει ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ πάνω από πεντακόσιους πιθανούς στόχους; Μάλλον όχι!

Ηλίας

Scroll to Top