Πικρή αλήθεια

Πικρή αλήθεια

Να πάρουμε ένα παράδειγμα. Είναι ένα ζευγάρι. Ο άντρας νομίζει πως έχουν μια υπέροχη σχέση. Μια μέρα του λέει η γυναίκα πως θα πάει σε μια φίλη της. Τυχαία ένας γνωστός του την βλέπει στο αυτοκίνητο ενός άλλου άνδρα και τον ενημερώνει. Αυτός της τηλεφωνεί αμέσως στο κινητό που είναι απενεργοποιημένο.

Τηλεφωνεί στην φίλη της στην οποία υποτίθεται πως πήγε και του λέει πως έχει πεταχτεί έξω για να αγοράσει κάτι. Συνεχίζει τα τηλεφωνήματα στην φίλη της και στο κινητό αλλά δεν κατορθώνει να της μιλήσει. Όταν επιστρέφει μετά από αρκετή ώρα, έχει το ύφος μετά από ερωτική συνεύρεση και μυρίζει αντρική κολόνια.

Της λέει τι έχει συμβεί και αυτή φτιάχνει μια εξωφρενική ιστορία. Δήθεν βρήκε ένα συνάδελφο στο δρόμο που προθυμοποιήθηκε να την πάει μέχρι την φίλη της. Όταν βγήκε έξω για να αγοράσει κάτι συνάντησε μία άλλη φίλη της που είχε καιρό να την δει. Κάθισαν σε μία καφετέρια και ακριβώς πίσω της, τόσο κοντά που οι καρέκλες τους ακούμπαγαν καθόταν κάποιος που φόραγε πολύ κολόνια. Το κινητό της το έκλεισε κατά λάθος και δεν θυμόταν τον κωδικό για να το ανοίξει πάλι. Θα μπορούσε να είναι αντιστρόφως το παράδειγμα, αντί για γυναίκα άντρας.

Είναι κάποιοι που θα χάψουν το ψέμα, μόνο και μόνο για να μην τους χαλάσει το παραμύθι της υπέροχης σχέσης ενώ τα στοιχεία είναι μπροστά στα μάτια τους. Η προδοσία Σημίτη - Καραμανλή θα αποδειχτεί πέρα από κάθε αμφιβολία όταν θα ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ. Δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς μέχρι τότε. Όλα τα στοιχεία είναι μπροστά στα μάτια σας. Αρκεί να διώξετε το πέπλο, προερχόμενο από τα ΜΜΕ που σας συσκοτίζει. Αν τα δείτε τα πράγματα καθαρά, θα διαπιστώσετε και μόνοι σας την αλήθεια.

Δυστυχώς Σημίτης και Καραμανλής αποδείχθηκαν αχυράνθρωποι των Γερμανών και των Γάλλων αντίστοιχα. Ενεργούσαν κατ’ εντολή τους, υπέρ των συμφερόντων τους και σε βάρος των συμφερόντων των Ελλήνων. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Το λέω με πόνο ψυχής. Αθροιστικά τουλάχιστον τα ¾ των Ελλήνων πίστεψαν στον Σημίτη ή στον Καραμανλή.

Ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς, το παραδέχομαι. Όμως μπόρεσα να δω την αλήθεια ενώ πάρα πολλοί αρνούνται να δουν την αλήθεια που «φωνάζει» μπροστά στα μάτια τους. Όπως ο απατημένος σύζυγος ή σύντροφος δεν θέλουν να τους χαλάσει το παραμύθι. Για τον σύζυγο ή σύντροφο είναι η υπέροχη σχέση που νόμιζε πως είχε με την γυναίκα που τον κεράτωνε.

Για τους ψηφοφόρους είναι το παραμύθι που έχουν φτιάξει εδώ και χρόνια τα ΜΜΕ και το πολιτικό σύστημα για την ευρωπαϊκή οικογένεια, τους αγαπητούς εταίρους, την υποτιθέμενη οικονομική σύγκλιση, την πολιτική ισότητα. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Τα μοχθηρά έθνη της Ευρώπης (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία) χρησιμοποιούν την ΕΕ για να καταλάβουν πάλι την Ευρώπη.

Αντί για οικονομική σύγκλιση ήρθε οικονομική καταστροφή. Είναι μπροστά στα μάτια σας, γιατί δεν μπορείτε να τα δείτε; Γαλλία και Γερμανία (και λιγότερο Ιταλία) έκαναν και κάνουν ό,τι θέλουν στην ΕΕ. Κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία για να προωθήσουν δικές τους εμπορικές εταιρείες και να μεταφέρουν την βιομηχανική και βιοτεχνική παραγωγή της Ελλάδας στις χώρες τους.

Για να αποκτήσουν γερό έλεγχο της Ελλάδας και να καταστρέψουν περαιτέρω την ελληνική οικονομία τοποθέτησαν ως αχυράνθρωπους Σημίτη και Καραμανλή ώστε να υπηρετούν τα συμφέροντα τους και να καταστρέψουν οικονομικά και να υποδουλώσουν την Ελλάδα. Δυστυχώς η πικρή αλήθεια για Σημίτη και Καραμανλή αυτή είναι. Ήταν αχυράνθρωποι Γερμανίας και Γαλλίας και υπηρετούσαν τα συμφέροντα τους.

Ο απατημένος σύζυγος ή σύντροφος πρέπει να δει την πικρή αλήθεια γιατί μια γυναίκα που τον απατά δεν είναι κατάλληλη για αυτόν. Τώρα δεν μπαίνω σε συζητήσεις για ελεύθερες σχέσεις γιατί το θέμα μου δεν είναι οι σχέσεις, απλά χρησιμοποίησα ένα παράδειγμα που είναι κατανοητό σε όλους. Ο απατημένος πρέπει να προχωρήσει μπροστά, να «σκυλοβρίσει» και να χωρίσει την γυναίκα που τον κερατώνει και να βρει μια άλλη στη θέση της.

Εμείς πρέπει να δούμε την αλήθεια που είναι μπροστά στα μάτια μας. Να τιμωρήσουμε παραδειγματικά όλους τους προδότες που υπηρετούσαν και υπηρετούν τα γερμανογαλλικά συμφέροντα και την επιτυχία του πειράματος της ΕΕ, σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Να δημιουργήσουμε μια άλλη σχέση με χώρες που διαχρονικά έχουν αποδειχθεί αληθινά φίλες και σύμμαχες, πραγματικοί εταίροι όπως Βρετανία, ΗΠΑ, Ρωσία.

Άρης

Scroll to Top