Πόσα άλλα ψέματα;

Πόσα άλλα ψέματα;

Ιατρός προπαγανδιστής

Αυτό που δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν οι καθεστωτικοί δικτάτορες και ειδικά οι επιστήμονες που έδωσαν έναν όρκο να υπηρετούν την επιστήμη και τον άνθρωπο, είναι να εξαπατούν τον κόσμο ώστε να τους παραπλανήσουν και να ενεργήσουν με τρόπο που βολεύει το Καθεστώς. Το πάω ακόμα παραπέρα, αυτό που εξήγησα πριν σχετικά με το τεστ.

Όχι μόνο η διάρκεια ισχύος του τεστ είναι ένα δευτερόλεπτο αλλά μπορεί κανείς να βγει αρνητικός και να έχει ήδη κολλήσει κορονοϊό. Διότι από την στιγμή που ο ιός θα μπει στον οργανισμό μέχρι που θα είναι ανιχνεύσιμος περνάει κάποια ώρα. Δεν ξέρω πόση είναι αυτή η ώρα διότι δεν ενδιαφέρθηκα να μάθω.

Αν το ψάξει κανείς στο Ίντερνετ και κυρίως σε ιστότοπους του εξωτερικού, σίγουρα θα το βρει κάπου. Πιθανώς να εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και να μην είναι στάνταρτ για όλες τις περιπτώσεις. Το σίγουρο όμως είναι πως μπορεί κανείς να έχει κολλήσει και να βγει το τεστ αρνητικό. Τι δείχνει λοιπόν το τεστ;

Το τεστ δείχνει πως κάποιος δεν είχε κολλήσει covid μέχρι πριν κάποιες ώρες, όχι μέχρι την στιγμή του τεστ. Οι ώρες αυτές είναι το διάστημα που χρειάζεται από την στιγμή που θα μπει ο ιός στον οργανισμό μέχρι την στιγμή που θα είναι ανιχνεύσιμος με το τεστ. Ο πολύς ο κόσμος νομίζει πως όποιος έχει κάνει το τεστ, για σαράντα οκτώ ώρες δεν μεταδίδει τον ιό. Το πιστεύουν γιατί τους έχουν τρελάνει τους ανθρώπους με τα ψέματα και τις μισές αλήθειες παραποιημένες, για προπαγανδιστικούς σκοπούς του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ.

Δεν ισχύει αυτό το πράγμα. Μπορεί να βγει το τεστ αρνητικό και να έχει αυτός που έκανε το τεστ covid. Άρα δεν πρέπει να κάνουμε το τεστ; Εγώ λέω τι ισχύει. Κανονικά πρέπει να κάνουν το τεστ κάθε ένα λεπτό, όσοι θέλουν να είναι εξασφαλισμένοι γιατί μέσα στο επόμενο λεπτό μπορεί να ανιχνευτεί ο ιός που είχαν κολλήσει κάποια ώρα πριν και δεν ήταν για το διάστημα αυτό ανιχνεύσιμος. Αυτό βέβαια δεν είναι πρακτικά δυνατό. Όσο πιο συχνά γίνεται, τόσο το καλύτερο για αυτούς που ανησυχούν.

Το τεστ, όπως και όλες οι ενέργειες κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, έχει κάποιο κόστος οικονομικό ή χρόνου. Η ένσταση μου δεν είναι πως δεν πρέπει να γίνεται το τεστ, να φοράμε την μάσκα, να κάνουμε το εμβόλιο. Ούτε λέω πως πρέπει ούτε πως δεν πρέπει. Αυτά τα θέματα σηκώνουν πολύ μεγάλη συζήτηση και δεν είναι έτσι απλά και ξεκάθαρα όπως προσπαθούν να τα παρουσιάσουν οι καθεστωτικοί. Ισχυρίζομαι πως δεν λένε την αλήθεια στον κόσμο που καπάκι στην πανδημία και τα lockdown, είναι τρελαμένος και βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση γιατί δεν ξέρει τι του γίνεται.

Γιατί η ενημέρωση, σε όλα τα ζητήματα, έχει εξαφανιστεί τελείως και έχει αντικατασταθεί από την προπαγάνδα υπέρ του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ. Για να βρούμε τι γίνεται, στο θέμα του covid, πρέπει να ψάχνουμε ώρες στο Ίντερνετ, περισσότερο σε ιστότοπους του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα. Ενώ κανονικά έπρεπε να μας ενημερώσει η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ που σήμαινε κάποτε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά πλέον σημαίνει Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Μας λένε οι καθεστωτικοί «κάντε το εμβόλιο».

Δεν είμαστε παιδάκια του Δημοτικού, να μας λέτε «πιτσιρίκο κάνε αυτό - κάνε εκείνο» ρε καραγκιόζηδες όλοι, γελοία υποκείμενα, καθεστωτικά σκουπίδια. Εγώ αυτό που θέλω από τα Μέσα που παριστάνουν πως είναι Ενημέρωσης, τους ψευτο-ειδικούς που παριστάνουν πως αυτό που λένε είναι το σωστό ενώ είναι η μισή αλήθεια παραποιημένη, την κυβέρνηση, είναι να με ενημερώσουν σωστά και σφαιρικά και από εκεί και πέρα να αποφασίσω εγώ. Μέσα σε μία, το πολύ δύο ώρες θα μπορούσαν να το έχουν κάνει.

Δεν είναι ότι δεν μπορούν. Δεν θέλουν! Θέλουν τον κόσμο σε σύγχυση, να τον κατευθύνουν αυτοί, οι καθεστωτικοί, σαν τα πρόβατα. Σίγουρα σε αυτή την χώρα υπάρχουν κάποιοι που εξωτερικά μοιάζουν με άνθρωποι αλλά είναι ζώα (πρόβατα, βόδια, γαϊδούρια κλπ). Αυτοί όμως είναι ένα μικρό ποσοστό. Το Καθεστώς μας περνάει όλους για ζώα. Ντροπή σας ξεφτιλισμένοι όλοι, πολιτικοί, μιντιακοί και ψευτοεπιστήμονες! Στα μάτια όσων καταλαβαίνουν λίγα πράγματα, έχετε όλοι εξευτελιστεί τελείως ελεεινοί παλιάνθρωποι. Μόνο οι πολύ χαζοί σας πιστεύουν πλέον.

Παναγιώτης

Scroll to Top