Προετοιμαστείτε από τώρα

Προετοιμαστείτε από τώρα

προηγούμενο Διαδικτυακά τα εντάλματα

Η προδοσία, η συνωμοσία, η εξαπάτηση, θα αποδειχτούν πέρα από κάθε αμφιβολία, όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας η Αντίσταση. Είναι μια συμμορία που έχει καταλάβει την εξουσία με ανέντιμους, αθέμιτους, ανήθικους και παράνομους τρόπους. Ενεργεί συντονισμένα, συστηματικά και διαχρονικά σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού, προκαλώντας μεγάλη ζημιά στη χώρα και στους κατοίκους της, για να εφαρμόσει πιστά τη συνέχεια του σχεδίου των Ναζί, το σχέδιο ΕΕ – ΝΤΠ.

Μπορεί να προετοιμάζεστε και από τώρα για τις συλλήψεις Νεοταξιτών. Όλοι οι Νεοταξίτες κάπου μένουν. Ενδεχομένως να ξέρετε έναν ή περισσότερους Νεοταξίτες που μένουν στην περιοχή σας. Αν έχετε εντοπίσει έναν ή περισσότερους Νεοταξίτες στην περιοχή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα και αμέσως μόλις δημοσιοποιηθούν τα ονόματα και οι διευθύνσεις των ενταλμάτων, να τρέξετε να τους συλλάβετε.

Μπορεί να είναι και περισσότεροι Νεοταξίτες στην ευρύτερη περιοχή σας και να μην το ξέρετε. Ευρύτερη περιοχή εννοώ τον δήμο σας και τους γύρω δήμους. Η Αντίσταση έχει αυτή την πληροφόρηση αλλά δεν μπορεί να την δημοσιοποιήσει, είναι μόνο για εσωτερική χρήση. Θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την Αντίσταση για να σας πει ποιοι Νεοταξίτες βρίσκονται αυτή την στιγμή στην ευρύτερη περιοχή σας και πρόκειται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης για αυτούς. Έτσι μπορεί να κάνετε μια ομάδα και να πάτε να τους μαζέψετε όλους, αν δεν σας προλάβουν άλλοι.

Δεν θα είναι πολύ ώρα για τον καθένα (ή καθεμία), να τον μεταφέρετε σε κοντινό Αστυνομικό Τμήμα. Στο Αστυνομικό Τμήμα θα ελέγχουν αν υπάρχει ένταλμα και θα καταγράφουν ένα όνομα από την ομάδα που θα προσαγάγει τους Νεοταξίτες για τους οποίους θα εκδοθούν τα εντάλματα. Μετά μπορείτε να πάτε και για τους υπόλοιπους στην περιοχή σας. Η αμοιβή θα είναι για κάθε σύλληψη. Τα μέλη της ομάδας που θα συλλαμβάνουν τους Νεοταξίτες θα πρέπει να κανονίσουν πως θα μοιράσουν την αμοιβή μεταξύ τους.

Να κάνω μια διευκρίνηση γιατί τέθηκε σχετική ερώτηση. Ανέφερα παραπάνω πως θα γίνει πρόβλεψη για το που θα κρατηθούν οι εκατοντάδες ή χιλιάδες Νεοταξίτες μέχρι να κατασκευαστούν οι φυλακές. Μπορεί η κατασκευή να γίνει με γρήγορη μέθοδο σε μικρό χρονικό διάστημα. Για την προσωρινή κράτηση υπάρχουν εναλλακτικές όπως πλοία, κλειστά γυμναστήρια, χώροι με αντίσκηνα όπως των προσφύγων, μη ενεργά στρατόπεδα ή συνδυασμός κάποιων.

Εκτός από την χρηματική αμοιβή είναι και η ηθική ικανοποίηση. Αυτά τα καθάρματα λειτουργούν ως συμμορία. Κατέστρεψαν συνειδητά την χώρα και τους κατοίκους της για να μην διαταραχτεί η εφαρμογή του Νεοταξικού σχεδίου το οποίο υπηρετούν. Θα καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία, συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού, συστηματική εξαπάτηση του ελληνικού λαού, πρόκληση μεγάλης ζημιάς στον ελληνικό λαό.

Στηρίζονται στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια νεοταξική συνωμοσία και έτσι παραμένουν ακόμα στην εξουσία. Η ευρωπαϊκή και παγκόσμια νεοταξική συνωμοσία καταρρέει όμως όπως κατέρρεαν οι Ναζί το δεύτερο μισό του 1944 και το πρώτο μισό του 1945. Όταν καταρρεύσει τελείως η Νεοταξική συνωμοσία δεν θα στηρίζονται πουθενά και θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας η Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ.

Εγώ προσωπικά θα το έκανα και τζάμπα για να μην πω πως μπορεί και να πλήρωνα για να έχω αυτή την ικανοποίηση, να συμμετέχω στην σύλληψη αυτών των παλιανθρώπων. Μπορεί να επιλέξετε κάποιον ή κάποιους Νεοταξίτες που δικαιολογημένα μισείτε, ανεξάρτητα από το αν μένουν στην ευρύτερη περιοχή σας ή όχι. Η ικανοποίηση που θα πάρετε όταν τους κοιτάζετε, την στιγμή της σύλληψης αλλά και μέχρι να τους παραδώσετε στο ΑΤ, θα είναι τεράστια, θα αξίζει «όλα τα λεφτά». Όμως αφού θα υπάρχει και αμοιβή, εννοείται πως θα την πάρω.    

Οι περισσότερες περιπτώσεις δεν θα έχουν προστασία. Θα τους ανακοινώσετε πως υπάρχει ένταλμα σύλληψης, ενδεχομένως και να το δείξετε. Επίσης θα τους ενημερώσετε πως βάσει νέου νόμου, έχετε το δικαίωμα να τους μεταφέρετε και με την βία αν χρειαστεί, σε κοντινό Αστυνομικό Τμήμα. Όσοι δεν έχουν προστασία δεν θα προβάλουν αντίσταση και αναγκαστικά θα σας ακολουθήσουν.

Αν τυχόν έχουν για προστασία έναν ή περισσότερους Αστυνομικούς, θα ενημερώσετε και αυτούς και θα τους ζητήσετε να συνδράμουν την μεταφορά τους στο Αστυνομικό Τμήμα. Ενδεχομένως να μην έχουν προλάβει να ενημερωθούν όλοι οι Αστυνομικοί προστασίας. Δυσκολία μπορεί να υπάρξει με ιδιώτες Νεοταξίτες που έχουν μεγάλη ιδιωτική ασφάλεια και είναι αποφασισμένοι να διαφύγουν στο εξωτερικό με κάθε τρόπο.

Η Αντίσταση τους δίνει την δυνατότητα να φύγουν τώρα στο εξωτερικό για να αποφύγουν τις δυσάρεστες συνέπειες. Καλό θα είναι να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία, όσοι για δικούς τους λόγους δεν μπορούν να διαλέξουν την άλλη διέξοδο, να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης. Αργότερα, μετά την ήττα ΝΤΠ – ΕΕ, θα εμποδιστούν με κάθε τρόπο.

Εκεί θα χρησιμοποιηθούν ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες της Αντίστασης. Αν θέλετε μπορείτε να συμμετέχετε σε μια από αυτές τις ομάδες που λόγω δυσκολίας και σχετικής επικινδυνότητας η αμοιβή ανά σύλληψη θα είναι μεγαλύτερη. Έχετε διάφορες επιλογές για να συμμετέχετε στη σύλληψη Νεοταξιτών, άλλες εύκολες και άλλες δύσκολες.

Βασίλης

Scroll to Top