Διαδικτυακά τα εντάλματα

Διαδικτυκά τα εντάλματα

Είναι αβέβαιο αν θα συνθηκολογήσει η ΝΤΠ – ΕΕ και δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι συμφωνία θα καταλήξουν τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Αν δεν συνθηκολογήσουν οι Νεοταξίτες θα ηττηθούν όπως ηττήθηκαν και οι Χιτλερικοί. Αν έλεγε κανείς το 1942, στο απόγειο της κυριαρχίας των Ναζί πως θα έχαναν τον πόλεμο, θα τον πέρναγαν ή για τρελό ή για πολύ χαζό.

Όμως δεν συνέβαινε το ίδιο το 1944 και ειδικά προς το τέλος του όπου άρχισε να διαφαινόταν πως οι Χιτλερικοί τελικά θα έχαναν. Παρομοίως μας θεωρούσαν τουλάχιστον γραφικούς όταν λέγαμε εδώ και χρόνια πως το σχέδιο της Νέας Τάξης δεν θα περάσει τελικά. Όμως πλέον δεν μας θεωρούν καθόλου γραφικούς και οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται πως είχαμε δίκιο ως προς αυτό όπως και τα περισσότερα που γράφουμε.

Επειδή η συνθηκολόγηση είναι αβέβαιη και ως προς το αν θα γίνει αλλά και ως προς το αποτέλεσμα, θα πρέπει να εξετάζουμε σοβαρά και την περίπτωση της ήττας της Νέας Τάξης σε παγκόσμιο επίπεδο και αυτά που θα επακολουθήσουν στην Ελλάδα. Μετά την ήττα της Νέας Τάξης, θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας η Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ. Έχει εξηγηθεί πως θα φυλακιστούν χιλιάδες Νεοταξίτες και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία όλων των Νεοταξιτών.

Να δούμε πως θα γίνει η σύλληψη τόσων πολλών Νεοταξιτών. Η Αντίσταση θέλει να ξέρουν οι πολίτες τι θα ακολουθήσει ώστε να μη βρεθούν προ εκπληξης και επιπλέον να συνδράμουν. Για κάποιο διάστημα θα απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα ώστε να μην διαφύγουν οι Νεοταξίτες στο εξωτερικό. Η Αντίσταση τους δίνει την δυνατότητα να το κάνουν τώρα και είναι μια από τις δύο επιλογές που έχουν ατομικά για να αποφύγουν τις δυσάρεστες συνέπειες. Η άλλη είναι να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης.

Συνθηκολόγηση δεν μπορεί να κάνει καθένας ατομικά αλλά συνολικά οι Νεοταξίτες με τους Αντινεοταξίτες. Ενώ λοιπόν τώρα τους δίνει την δυνατότητα να φύγουν οικειοθελώς στο εξωτερικό, μετά την ήττα της Νέας Τάξης, θα είναι πολύ αργά για αυτούς και θα εμποδιστεί με κάθε τρόπο η διαφυγή τους. Θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα οι ξένοι υπήκοοι; Όχι, θα επιτρέπεται να φύγουν αλλά κατόπιν αυστηρού ελέγχου. Δηλαδή σε πρώτη φάση θα επιτρέπεται να φύγουν μόνο ξένοι πολίτες.

Παράλληλα θα γίνονται οι συλλήψεις των Νεοταξιτών και μόλις ολοκληρωθούν, θα αποκατασταθούν κανονικά τα δρομολόγια αεροπλάνων, πλοίων, λεωφορείων. Στο μικρό αυτό διάστημα που δεν θα ξεπεράσει τον μήνα, μπορεί να έχουμε αλλαγές στα δρομολόγια. Αν πχ είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν δύο πτήσεις για Παρίσι, σε δύο συνεχόμενες μέρες, αυτές ίσως συγχωνευτούν σε μία καθώς θα ταξιδεύουν στην αρχή μόνο ξένοι υπήκοοι.  Αφού φύγουν οι ξένοι που το επιθυμούν από την χώρα, θα επιτρέπεται να ταξιδεύουν και οι Έλληνες.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι συλλήψεις όλων των Νεοταξιτών, θα γίνεται αυστηρός έλεγχος σε πλοία, αεροπλάνα, λεωφορεία κλπ ώστε να μη διαφύγουν Νεοταξίτες για τους οποίους θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης. Τα εκατοντάδες ή χιλιάδες εντάλματα σύλληψης θα είναι έτοιμα και θα εκδοθούν αμέσως. Η λίστα ήδη υπάρχει, απλά δεν είναι οριστική. Γίνονται συνεχώς προσθαφαιρέσεις, οι αφαιρέσεις κυρίως επειδή έρχονται με το μέρος της Αντίστασης.

Θα αναρτηθούν τα ονοματεπώνυμα των ενταλμάτων στο Διαδίκτυο καθώς και οι διευθύνσεις τους. Επίσης βάσει νέου νόμου, θα επιτρέπεται η αρχική σύλληψη από τους πολίτες. Δηλαδή πολίτες θα μπορούν να συλλάβουν έναν Νεοταξίτη, άντρα ή γυναίκα, για τον οποίο υπάρχει ένταλμα. Στην συνέχεια θα πρέπει να καλέσουν περιπολικό και σε περίπτωση που δεν μπορεί να έρθει, να τον μεταφέρουν στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα όπου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της σύλληψης.

Αυτό γίνεται διότι θα είναι αρκετά δύσκολο για τους Αστυνομικούς να συλλάβουν τόσους πολλούς Νεοταξίτες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Έτσι θα τους συλλαμβάνουν οι πολίτες και θα τους πηγαίνουν στα Αστυνομικά Τμήματα. Μετά την σύλληψη θα πρέπει να προφυλακιστούν καθώς θα είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Οι φυλακές Νεοταξιτών δεν θα έχουν κατασκευαστεί ακόμη. Έτσι θα υπάρξει ειδική πρόβλεψη για το που θα κρατηθούν προσωρινά οι συλληφθέντες Νεοταξίτες. 

Οι δύσκολες περιπτώσεις σύλληψης δεν θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο ή θα χαρακτηριστούν δύσκολες ή κόκκινες. Αυτές τις περιπτώσεις θα τις αναλάβουν άνθρωποι της Αντίστασης που θα έχουν περάσει ειδική εκπαίδευση. Βέβαια όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συνδράμουν στην σύλληψη των Νεοταξιτών, καλό είναι να περάσουν κάποια εκπαίδευση. Αν δεν θέλουν να εκπαιδευτούν από την Αντίσταση, ας βρουν κάποιο άλλο τρόπο να το κάνουν.

Όλη η περιουσία όλων των Νεοταξιτών θα κατασχεθεί, για να αποζημιωθεί ο ελληνικός λαός για την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν οι Νεοταξίτες συνειδητά, για να μη διαταραχτεί η εφαρμογή του Νεοταξικού σχεδίου. Η προδοσία, η συνωμοσία, η εξαπάτηση, θα αποδειχτούν πέρα από κάθε αμφιβολία, όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας η Αντίσταση. Αυτοί που θα συνδράμουν στην σύλληψη των Νεοταξιτών, θα πάρουν κάτι παραπάνω ως αποζημίωση από τον μέσο πολίτη.

συνέχεια Προετοιμαστείτε από τώρα

Βασίλης

Scroll to Top