Υψηλή επαγρύπνηση

Υψηλή επαγρύπνηση

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σιγά σιγά ξυπνούν και αντιλαμβάνονται τι πραγματικά είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είναι μια Παγκόσμια Δικτατορία όπου μια μικρή δαιμονική ψευτοελίτ θα καταπιέζει, εκμεταλλεύεται και εξαπατά τους ανθρώπους του κόσμου. Στην Ελλάδα όλα σχεδόν τα κόμματα είναι με την Νέα Τάξη. Εξαίρεση ίσως είναι το ΚΚΕ και η ΧΑ. Σε διεθνές επίπεδο κατά της Νέας Τάξης είναι πολιτικοί όπως ο Τραμπ, ο Τζόνσον, ο Μποσονάρο, ο Πούτιν, ο Ερντογάν. Μέρκελ, Μακρόν, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Σημίτης κλπ είναι φουλ Νέα Τάξη. Ο Τσίπρας αρχικά δεν ήταν όταν πήγαινε κατά της ΕΕ αλλά μετά έγινε και αυτός Νεοταξίτης.

Στην Αμερική ίσως δοθεί η μάχη των μαχών. Ο Τραμπ κέρδισε με μεγάλη διαφορά τις εκλογές αλλά έγινε εκτεταμένη νοθεία. Πριν από αυτό, η Νέα Τάξη κτύπαγε επί τέσσερα συνεχόμενα χρόνια τον Τραμπ από τα νεοταξικά ΜΜΕ. Η Νέα Τάξη ελέγχει τα περισσότερα ΜΜΕ σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα. Τα περισσότερα ΜΜΕ ελέγχονται από την Νέα Τάξη. Η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου είναι σημαντικά στην στρατηγική τους. Δια μέσου αυτών πείθουν τους αδαείς ότι αυτό που τους καταστρέφει είναι καλό για αυτούς. Κάνουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο, την αλήθεια ψέμα και το ψέμα αλήθεια.

Στην Ευρώπη κατά της Νέας Τάξης είναι αρκετοί που βρίσκονται αριστερά των σοσιαλδημοκρατών. Στις ΗΠΑ δεν συμβαίνει το ίδιο, με την εξαίρεση κάποιων αναρχικών διανοούμενων που έχουν εκφραστεί κατά της Νέας Τάξης. Έτσι στις ΗΠΑ από την μία είναι ένας συνασπισμός από πατριώτες, ανθρώπους θρησκευόμενους, όσους έχουν πληγεί από την παγκοσμιοποίηση, υπέρμαχους της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας που υποστηρίζουν τον Τραμπ. Αρκετοί από αυτούς στο παρελθόν ψήφιζαν τους Δημοκρατικούς. Τώρα όμως το Δημοκρατικό κόμμα ελέγχεται απόλυτα από την Νέα Τάξη.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να καταλήξει σε ένοπλη σύγκρουση. Θα πάνε και άνθρωποι από την Ευρώπη για να πολεμήσουν στο πλευρό των Πολεμιστών της Ελευθερίας (Freedom Fighters) κατά της Νέας Τάξης και της παγκοσμιοποίησης. Όσοι πολεμήσουν στο πλευρό των Πολεμιστών της Ελευθερίας, έμμεσα πολεμούν για την Ελλάδα. Ότι γίνεται εδώ συμφωνείται έξω. Η Νέα Τάξη έβαλε τον Σημίτη, τον Καραμανλή και τον Μητσοτάκη πρωθυπουργούς. Η Νέα Τάξη έκανε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ΝΑΙ.

Αν στην Αμερική επικρατήσει η Νέα Τάξη που έχει μαριονέτα τον Μπάιντεν, θα συνεχιστούν όσα γινόντουσαν τις τελευταίες δεκαετίες με πολύ πιο γοργούς ρυθμούς. Με άλλα λόγια να περιμένετε να μας λιώσει εμάς τους Έλληνες η Νέα Τάξη. Αν επικρατήσουν οι πολέμιοι της Νέας Τάξης, όλα θα αλλάξουν και θα πάμε σιγά σιγά για μια εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση όπου σε κάθε χώρα θα κάνουν κουμάντο οι πολίτες της και όχι μια παγκόσμια δαιμονική ψευτοελίτ.

Αν επικρατήσουν οι Πολεμιστές της Ελευθερίας, όλοι οι γνωστοί πολιτικοί θα εξαφανιστούν και θα βγουν μπροστά νέα πρόσωπα που δεν ξέρει κανένας. Μην ξεχνάμε πως ούτε τους Πασόκους τους ήξερε κανένας όταν πρωτοεμφανίστηκαν, όπως δεν ήξερε κανένας τους Συριζαίους και τους Χρυσαυγίτες. Επίσης θα εξαφανιστούν όλοι οι πουλημένοι μεγαλοδημοσιογράφοι που προπαγανδίζουν για λογαριασμό της Νέας Τάξης τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι Έλληνες έχουν ένα πλεονέκτημα, έχουν περάσει στρατιωτική θητεία. Επίσης η Ελλάδα είναι από τις χώρες που έχει πληγεί περισσότερο από την Νέα Τάξη και την παγκοσμιοποίηση. Όσοι έχουν ειδική εκπαίδευση, θα φύγουν με αεροπλάνα πρώτοι. Οι υπόλοιποι θα φύγουν με πλοία. Το ταξίδι είναι δύο με τρεις βδομάδες και κατά την διάρκεια του θα υπάρξει εκπαίδευση. Όσοι δεν έχουν κάνει στρατιωτική θητεία μπορούν να συμμετέχουν επίσης.

Μπορούν να δηλώσουν όσοι θέλουν να γίνουν επικεφαλής διμοιριών και λόχων. Απαραίτητο είναι η ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας και η γνώση Αγγλικών. Οι επικεφαλής θα είναι Έλληνες που όμως θα πρέπει να μπορούν να συνεννοούνται με τους υπόλοιπους στα Αγγλικά. Πιθανώς να υπάρχει μια χρηματική αμοιβή από την κατάσχεση της περιουσίας των νεοταξιτών που ανάμεσα τους συγκαταλέγονται αρκετοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.  

Μπορεί στην Αμερική να μην γίνει τίποτα απολύτως ή μπορεί η Αμερικάνοι να τακτοποιήσουν από μόνοι τους το ζήτημα χωρίς να χρειαστεί βοήθεια από άλλες χώρες, της Ευρώπης ή του κόσμου. Για αυτό και δεν λέμε περισσότερα αλλά απλά κάνουμε μια εισαγωγή. Αν τελικά χρειαστεί, θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις με περισσότερες λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες πρέπει να βρίσκονται σε υψηλή επαγρύπνηση για όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Όσοι γνωρίζουν Αγγλικά ας παρακολουθούν το  Globalization και τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που αναφέρονται σε λίστα.  

περισσότερα στο Βόλτα με όπλα

Ανδρέας

Scroll to Top