Βόλτα με όπλα

Βόλτα με όπλα

Επειδή είναι πάρα πολλές οι ερωτήσεις που δέχτηκα σχετικά με το πρόσφατο άρθρο «Υψηλή επαγρύπνηση», θα προσπαθήσω να απαντήσω κάποιες από αυτές. Θα πω εξαρχής και θα το επαναλάβω ότι τίποτα δεν είναι οριστικό. Είναι κάποιες πρώτες σκέψεις και κάποιες πρώτες πληροφορίες που λάβαμε.

Έχουμε λοιπόν τρεις κατηγορίες Μαχητών της Ελευθερίας. Η μία κατηγορία που θα μεταφερθεί πρώτα με αεροπλάνα είναι όσοι έχουν περάσει ειδική εκπαίδευση. Μπορεί είναι στον στρατό ή αλλού. Αυτοί θα κάνουν κάποιες δύσκολες αποστολές αλλά είναι μαθημένοι σε αυτές. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει κάποια αμοιβή.

Μετά έχουμε μια δεύτερη κατηγορία, αυτούς που έχουν ολοκληρώσει στρατιωτική θητεία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ρίξει βολές με τουφέκι και ίσως αυτόματο, ότι έχουν κρατήσει όπλα στη σκοπιά και σε παρελάσεις και ότι έχουν λύσει και δέσει όπλα. Άρα έχουν μια εξοικείωση και δεν είναι άσχετοι τελείως. Όποιος δεν έχει ξαναπιάσει όπλο στα χέρια του, μπορεί να πυροβολήσει τους δικούς του κατά λάθος.

Δεν εξαιρούνται όσοι δεν έχουν περάσει στρατιωτική θητεία επειδή θα γίνει κάποια ταχύρρυθμη εκπαίδευση στις δύο - τρεις βδομάδες που θα διαρκέσει το ταξίδι με πλοίο. Όμως θα προτιμηθούν αυτοί που έχουν ολοκληρώσει στρατιωτική θητεία, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Άρα πρώτα θα φύγουν με αεροπλάνα όσοι έχουν περάσει ειδική εκπαίδευση, μετά με πλοία όσοι έχουν ολοκληρώσει στρατιωτική θητεία και ύστερα οι υπόλοιποι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δηλώσουν όσοι ενδιαφέρονται και δεν έχουν κάνει στρατό. Δεν ξέρουμε πόσοι τελικά θα πάνε από αυτούς που έχουν κάνει και πόσοι θα χρειαστούν.

Γιατί να πάω να πολεμήσω για τον Τραμπ; Είναι μια ερώτηση. Έλεος! Κανείς δεν σας ζητάει να πολεμήσετε για τον Τραμπ αλλά για την Ελλάδα. Θα είναι μια μάχη κατά της Νέας Τάξης και της παγκοσμιοποίησης που έχει καταστρέψει την χώρα. Άμα οι δυνάμεις ενάντια στην Νέα Τάξη αποκτήσουν τον έλεγχο στις ΗΠΑ, μετά θα γίνει και στην Ευρώπη. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα πέσουν όλες οι νεοταξικές κυβερνήσεις της Ευρώπης, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής.

Άμα αλλάξει η ρώτα της παγκοσμιοποίησης, την Ελλάδα την περιμένει ένα πολύ καλύτερο μέλλον. Δεν σταματάει όμως εδώ. Θα υπάρχουν και άλλα οφέλη, εθνικά και προσωπικά. Αν γίνει κατάσχεση της περιουσίας κάποιων νεοταξιτών, θα υπάρχει και αμοιβή. Επίσης εξετάζεται η περίπτωση να εφαρμοστεί μερική σταδιακή Σεισάχθεια. Υπάρχει μία πρόταση, οι χώρες που θα στείλουν πολλούς Μαχητές της Ελευθερίας να έχουν προνομιακή μεταχείριση αργότερα.

Ο Τραμπ θα τις βοηθήσει πολύ οικονομικά. Ο αριθμός που θα εξετασθεί θα είναι σχετικός και όχι απόλυτος δηλαδή πόσοι θα είναι ανά χίλιους κατοίκους. Έτσι μπορεί η Ελλάδα σε μια δεκαετία να είναι από τις πλουσιότερες ή η πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης. Αυτό γιατί έχει ένα πλεονέκτημα. Είναι από τις λίγες χώρες της Ευρώπης που έχουν υποχρεωτική στρατιωτική θητεία. Επομένως θα προτιμηθούν και έτσι ο αριθμός που θα στείλουμε σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα είναι μεγαλύτερος. Για τους περισσότερους θα είναι μια βόλτα, κρατώντας όπλο.

Έτσι όπως ακριβώς το ακούτε! Υπάρχουν 390 εκατομμύρια όπλα στις ΗΠΑ σε σχεδόν 330 εκατομμύρια κατοίκους. Κάποιοι δεν έχουν όπλο και επομένως αρκετοί έχουν περισσότερα από ένα. Άρα χρειάζονται Μαχητές της Ελευθερίας από άλλες χώρες για να κρατήσουν όλα αυτά τα όπλα. Προέλαση θα γίνεται πάνω σε ημιφορτηγά, κάπως αντίστοιχο με αυτά που βλέπαμε για τον ISIS. Μόνο που αυτή την φορά θα προελαύνουν οι δυνάμεις του καλού και όχι οι δυνάμεις του κακού. Επομένως γιατί να προτιμηθούν αυτοί που έχουν κάνει στρατό αφού το μόνο που θα γίνει είναι να πηγαίνουν βόλτα πάνω σε ημιφορτηγά κρατώντας όπλο;

Γιατί αν κάποιος δεν έχει ξαναπιάσει όπλο μπορεί να του πέσει και να σκοτώσει κανέναν γύρω του. Επίσης μπορεί λίγοι να χρειαστεί να πυροβολήσουν. Δεν θα  υπάρχει αντίδραση γιατί οι περισσότεροι που έχουν όπλα είναι με τους Μαχητές της Ελευθερίας. Οι αντίπαλοι είναι κατά της οπλοκατοχής. Λίγοι βέβαια έχουν κάποια όπλα. Θα έχουν προηγηθεί ειδικές δυνάμεις για να καθαρίσουν τις περιοχές από τυχόν αντίσταση. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν θα αντιμετωπίσουν στρατιωτικές δυνάμεις. Αυτό θα έχει τακτοποιηθεί με κάποιο τρόπο.

Κλείνοντας, να επαναλάβω πως από όλα όσα ανέφερα, τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Απλά ήθελα να δώσω μια καλύτερη εικόνα για το τι πρόκειται να συμβεί. Κανείς όμως δεν πρέπει να τα πάρει ως δεδομένα. Επίσης να επαναλάβω ότι μπορεί τελικά να μην συμβεί τίποτα ή οι Αμερικάνοι να τακτοποιήσουν το θέμα μόνοι τους. Σε κάθε περίπτωση, όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να είναι έτοιμοι γιατί όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα.  

Ανδρέας

Scroll to Top