Σε μία Δημοκρατία

Σε μία Δημοκρατία

Νεοταξικός έλεγχος ΜΜΕ

Σε μία Δημοκρατία όχι μόνο υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ των απόψεων των πολιτών και των κομμάτων αλλά επίσης αντιστοιχία με τις θέσεις και τοποθετήσεις των ΜΜΕ. Διότι σε γενικές γραμμές οι πολίτες προτιμούν τα ΜΜΕ που τους εκφράζουν. Μπορεί κάποιοι να επιδιώκουν να διαβάζουν ή να ακούν διαφορετικές απόψεις και καλά κάνουν, αυτό είναι το σωστό. Όμως τα κύρια μέσα ενημέρωσης, αυτά που προτιμούν, είναι αυτά που εκφράζουν τις απόψεις τους.

Είναι προφανέστατο πως δεν έχουμε Δημοκρατία αλλά Δικτατορία που σε ένα επιφανειακό επίπεδο δίνει την ψευδαίσθηση της Δημοκρατίας. Σε μία Δημοκρατία οι κλέφτες πολιτικοί μπαίνουν στην φυλακή και τους παίρνουν πίσω τα κλεμμένα. Οι ψεύτες τιμωρούνται πολιτικά και ενίοτε ποινικά. Όσοι καταστρέφουν την χώρα τιμωρούνται πολύ αυστηρά όπως και αυτοί που εξαπατούν συστηματικά τον ελληνικό λαό.

Αυτοί που αποτυγχάνουν οικτρά δεν ξανά εκλέγονται και εξαφανίζονται από το πολιτικό σκηνικό. Επιτρέπονται όλες οι απόψεις και δεν διώκονται άνθρωποι για τις απόψεις τους. Οι πολιτικοί που συνεργάζονται με το οργανωμένο έγκλημα και χρηματοδοτούνται από αυτό μπαίνουν βαθιά στην φυλακή. Αυτοί που δημιουργούν άπειρα προβλήματα φεύγουν κλωτσηδόν και αντικαθίστανται από όλους.

Ξεκάθαρα έχουμε Δικτατορία, για την ακρίβεια Δικτατορία, Κατοχή και Φραγκοκρατία. Σε μία Δικτατορία είναι τρελό να πουν κάποιοι πως θα κάνουν ένα κόμμα για να κατέβουν στις εκλογές αφού δεν υπάρχουν εκλογές. Πρώτα ανατρέπεται η Δικτατορία ώστε να αποκατασταθεί η Δημοκρατία και μετά γίνεται αυτό. Πρώτα λοιπόν πρέπει να ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ με κάθε τρόπο ώστε να αποκατασταθεί η πραγματική Δημοκρατία. Εκλογές υπάρχουν για να δίνουν την ψευδαίσθηση της Δημοκρατίας αλλά είναι όμως σικέ.

Αυτό δεν αφορά το αποτέλεσμα όπου και εκεί μπορεί να γίνεται νοθεία αλλά τις συνθήκες διεξαγωγών. Το καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ έχει κόψει τα καλώδια στις δημοκρατικές διαδικασίες. Ελέγχει τα ΜΜΕ και προπαγανδίζει, κάνει πλύση εγκεφάλου και χειραγωγεί τους ψηφοφόρους. Δεν είναι δυνατό να το κάνουν για όλους καθώς ναι μεν υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι αλλά δεν είναι όλοι ηλίθιοι. Έτσι έχουν φροντίσει να «κόψουν τον δρόμο» σε όσους με διαφορετική άποψη από αυτή της ΕΕ - ΝΤΠ θα προσπαθήσουν να μπουν στην Βουλή ή ακόμα να βρεθούν στην διακυβέρνηση.

Έχουν «κόψει τα καλώδια» των δημοκρατικών διαδικασιών. Βάσει σχεδίου έχουν αποκτήσει οικονομική δύναμη με παράνομους και εγκληματικούς τρόπους και την χρησιμοποιούν ως πολιτική δύναμη, έχοντας μετατρέψει ένα μέρος της σε μιντιακή δύναμη για τον έλεγχο των ΜΜΕ. Το Καθεστώς δεν μπορεί να ανατραπεί με μόνο πολιτικές διαδικασίες γιατί έχουν αυτοί φροντίσει να το κάνουν αδύνατο. Επομένως πρώτα πρέπει να ανατραπεί το καθεστώς και μετά να αποκατασταθούν όλες οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Χρειάζονται ενέργειες που σχετίζονται με τα πολιτικά αλλά δεν ανήκουν στην καθαρά πολιτική κατηγορία γιατί το ίδιο έχει κάνει και το καθεστώς. Ο έλεγχος των ΜΜΕ με παράνομους και εγκληματικούς τρόπους δεν είναι καθαρά πολιτική ενέργεια αλλά συνδέεται με την πολιτική. Παρομοίως η Αντίσταση συνωμοτικά σχεδιάζει μια σειρά ενεργειών που θα επιφέρουν την ανατροπή του Καθεστώτος ώστε να επέλθει πραγματική Δημοκρατία. Θα είναι μείγμα πολιτικών και άλλου είδους ενεργειών που σχετίζονται με την πολιτική αλλά δεν είναι καθαρά πολιτικές. 

Ένα μικρό μέρος της προσπάθειας ανατροπής του Καθεστώτος θα είναι δημόσιο αλλά το μεγαλύτερο πρέπει να κρυφό δηλαδή συνωμοτικό, διότι συνωμοτικά ενεργεί εδώ και δεκαετίες το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ και έτσι διατηρείται στην εξουσία. Απέναντι στην τεράστια ευρωπαϊκή και παγκόσμια συνωμοσία ΕΕ - ΝΤΠ δημιουργείται μία μεγαλύτερη παγκόσμια συνωμοσία και απέναντι στην συνωμοτική νεοταξική κλίκα δημιουργείται μία άλλη αντινεοταξική παγκόσμια κλίκα που είναι αντίθετη με το σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ και προσπαθεί να το εμποδίσει. ΕΕ = ΝΤΠ διότι ΝΤΠ είναι η προέκταση της ΕΕ παγκόσμια.

Hijack globalization lead it to a new direction and leave all (ultra)globalists behind. Keep faith, do not let them intimidate you and do not stop fighting against them. Do not give up, resistance is just starting. We will win the war, we will prevail. Δείτε το site Globalization που είναι στα Αγγλικά.

Παναγιώτης

Scroll to Top