Σκέτη δικτατορία

Σκέτη δικτατορία

Η κυβέρνηση έχει δικαίωμα να πάρει κάποιες αποφάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Μέχρι ένα σημείο βέβαια που το ξεπέρασαν. Δεν έχουν δικαίωμα να εξαναγκάσουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Ειδικά όταν υπάρχουν απόψεις πως το εμβόλιο κρύβει θανατηφόρο ιό ή αλλοιώνει το DNA ή βάζει νανοσωματίδια στο σώμα, με σκοπό τον έλεγχο. Κάποιοι μπορεί να τα πιστεύουν. Ίσως και να είναι αλήθεια. Με τα μέτρα, έμμεσα και δικτατορικά τους εξαναγκάζουν γιατί οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να έχουν ζωή.

Heil Kouli! Neue Demokratie uber alles!

Ο Χάρος (Μητσοτάκης) βγήκε παγανιά. Ο Μητσοτάκης αναγκάζει τους ανθρώπους να αυτοκτονήσουν δια του εμβολιασμού. Γιατί ουσιαστικά αυτό λέει, «αυτοκτόνησε», σε όποιον πιστεύει πως το εμβόλιο έχει έναν θανατηφόρο ιό. Γράφτηκε σε άλλο άρθρο πως το εμβόλιο περιέχει έναν θανατηφόρο ιό που σκοτώνει σε βάθος χρόνου.

Είναι μία άποψη που κυκλοφορεί στο εξωτερικό από τότε που βγήκαν τα φάρμακα και τα εμβόλια. Βέβαια και στο εξωτερικό δεν κυκλοφορεί πολύ στα συστημικά μίντια αλλά έχει αναφερθεί με αμφισβήτηση και κάπως φθάνει στο κοινό. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να το ξέρουν ότι υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Γιατί αν ισχύει, τότε είναι η ίδια τους η ζωή που διακυβεύεται. Το εμβόλιο δεν σώζει αλλά σκοτώνει, αν ισχύει αυτή ή άποψη. 

Όταν έχουμε επιδημία γρίπης κλείνουν τα πάντα; Όχι βέβαια! O covid - 19 είναι σαν μία γρίπη. Και από την γρίπη των πτηνών πέθαιναν κάποιοι άνθρωποι. Και από τα τροχαία πεθαίνουν πολλοί άνθρωποι. Με την ίδια λογική πρέπει να καταργηθούν τα αυτοκίνητα, οι μοτοσυκλέτες, τα λεωφορεία, τα φορτηγά δηλαδή να σταματήσει οποιαδήποτε οδική κυκλοφορία.

Βάσει πιθανοτήτων, είναι πιο πιθανό να πεθάνει κανείς σε τροχαίο παρά από τον Covid - 19. Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει πολλές έρευνες στις ΗΠΑ. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν έρευνες αλλά και να υπήρχαν, θα ήταν αναξιόπιστες. Ξέρουμε όμως ότι στην Ελλάδα έχουμε περισσότερα θανατηφόρα τροχαία και οι πιθανότητες θανάτου από τροχαίο είναι μεγαλύτερες σε σχέση με αυτές στις ΗΠΑ.

Γιατί εσκεμμένα κρύβουν από τους ανθρώπους πως είναι περισσότερες οι πιθανότητες θανάτου από τροχαίο από ότι από covid - 19; Επίσης είναι περισσότερες οι πιθανότητες θανάτου από έμφραγμα. Γιατί δεν απαγορεύουν την πώληση όλων των τροφών που προκαλούν έμφραγμα; Γιατί δεν καταργούν την κυκλοφορία ώστε να μην έχουμε θανάτους από τροχαία; Γιατί δεν λένε ότι με την νόσηση δημιουργούνται ισχυρότερα αντισώματα από ότι με τον εμβολιασμό;

Είναι μία λογική απόφαση, όσοι δεν ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, να προτιμούν να αποκτήσουν ανοσία δια της νόσησης, με δεδομένο τις ελάχιστες πιθανότητες θανάτου από covid - 19. Γιατί δεν λένε ότι το βασικό τους πρόβλημα είναι μήπως καταρρεύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας; Επειδή τα λαμόγια αντί να αξιοποιούν τα χαράτσια που επέβαλαν στον ελληνικό λαό, τα έτρωγαν. Αυτά που λένε εξυπηρετούν τους σκοπούς της νεοταξικής κυβέρνησης Μητσοτακικών και Σημιτικών και όχι τα συμφέροντα των Ελλήνων και της Ελλάδας.

Η Νέα Τάξη είναι Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια δικτατορία. Όπως σε όλες τις δικτατορίες υπάρχει μεγάλη προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου. Οι πολίτες δικαιούνται να έχουν σφαιρική και ολοκληρωμένη ενημέρωση και από εκεί και πέρα ας κρίνει καθένας για τον εαυτό του. Ποιος σας είπε ότι είναι δικαίωμα σας να παραπλανείτε εσκεμμένα και βάσει σχεδίου τους κατοίκους αυτής της χώρας; Είναι δικαίωμα των ανθρώπων να ενημερωθούν σωστά και να πάρουν αποφάσεις για τον εαυτό τους που περιλαμβάνουν τον εμβολιασμό αλλά και την ψήφο.

Η κυβέρνηση θα κριθεί για τις αποφάσεις της στην διαχείριση της πανδημίας όταν θα έρθουν οι εκλογές. Θα κριθεί που κατέστρεψε την οικονομία και χιλιάδες επιχειρήσεις. Εάν οι ψηφοφόροι έχουν σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση, θα κρίνουν την κυβέρνηση πολύ αυστηρά και δεν θα εκλέξουν πάλι πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη.

Είναι λωποδύτες και οι κυβερνητικοί και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Η θέση των λωποδυτών είναι στην φυλακή. Διαρκώς παραπλανούν τους πολίτες αυτής της χώρας. Δεν υπάρχει Ενημέρωση, έχει χαθεί εδώ και χρόνια. Για να ενημερωθεί κανείς πλέον σωστά πρέπει να το ψάχνει πολύ στο Ίντερνετ. Γιατί και τα συστημικά site στο Διαδίκτυο, πάνω κάτω, τα ίδια με τα κανάλια και τις μεγάλες συστημικές εφημερίδες λένε.

Δήμος

Scroll to Top