Σοσιαλιστική απάτη

Σοσιαλιστική απάτη 

Τα σοσιαλιστικά κέντρα που βρίσκονταν πίσω από τον Χίτλερ, δημιούργησαν αριστερό και δεξιό σοσιαλισμό ώστε να εξαλειφθεί η αριστερά και η δεξιά και να επικρατήσει ο σοσιαλισμός παγκόσμια. Ποιοι είναι απατεώνες, οι δεξιοί σοσιαλιστές ή οι αριστεροί σοσιαλιστές; Και οι μεν και οι δε είναι πολιτικοί μεγαλοαπατεώνες, με τους δεξιούς σοσιαλιστές να είναι περισσότερο.

Θα γίνει αντιληπτό από την εξήγηση. Για να μπορέσουν να προσεγγίσουν τους δεξιούς ψηφοφόρους και να τους παρασύρουν στον δρόμο του σοσιαλισμού, έβαλαν κάποια στοιχεία δεξιάς. Μπορούμε να πούμε πως ο δεξιός σοσιαλισμός που λέγεται Καραμανλισμός είναι πατριωτικός συντηρητικός σοσιαλισμός.

Μόνο που ο πατριωτισμός και ο συντηρητισμός είναι μόνο προσωπείο και όχι ουσία. Ο σοσιαλισμός δεν έχει συντηρητισμό. Επιφανειακά οι δεξιοί σοσιαλιστές φαίνονται συντηρητικοί ενώ ουσιαστικά δεν είναι διότι προωθούν την ομοφυλοφιλία και κάθε είδους έκφυλη και ακόλαστη συμπεριφορά. Δηλαδή το προσωπείο διαφέρει από την πραγματικότητα.

Επιπλέον δεν είναι πατριωτικός σοσιαλισμός αλλά παριστάνει πως είναι. Η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε ένα υπερεθνικό οργανισμό όπως η ΕΕ είναι μη πατριωτική στάση και μάλιστα καθαρά σοσιαλιστική. Όταν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την υποδούλωση στις ισχυρότερες χώρες της ΕΕ και την οικονομική καταστροφή, δεν είναι απλώς μη πατριωτική αλλά προδοτική.

Βέβαια οι Καραμανλήδες και οι Καραμανλικοί γνωρίζουν καλά την προδοσία όπως και άλλοι «επιφανείς» προδότες. Στην διάρκεια της Κατοχής, ο Καραμανλής ανήκε στην φιλοναζιστική οργάνωση «Σοσιαλιστική Ένωση» μαζί με Μαύρο, Τσάτσο, Ζολώτα, Αγγελόπουλο, Γαρουφαλιά. Άπαντες σοσιαλιστές, άπαντες γερμανόφιλοι και άπαντες προδότες.

Αν εξετάσει κανείς την πορεία των Καραμανλήδων και των Καραμανλικών, θα ανακαλύψει πολλά στοιχεία σοσιαλισμού. Ένα μόνο παράδειγμα είναι το δασικό πρόβλημα. Ο Καραμανλής μαζί με τον Μητσοτακικό Μάνο δημιούργησαν το δασικό πρόβλημα το 1978. Η οικολογία είναι χαρακτηριστικό του σοσιαλισμού, όχι της κεντροδεξιάς. Αφού προκάλεσαν οι Καραμανλήδες το δασικό πρόβλημα, παριστάνουν πως προσπαθούν να το λύσουν.

Υπάρχει μια διπροσωπία σε πολλά ζητήματα, για να κρύβουν από τους δεξιούς την πραγματική σοσιαλιστική φύση τους και να ξεγελούν τους δεξιούς ψηφοφόρους παρασύροντας τους στον δρόμο του σοσιαλισμού. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σοσιαλιστικός δρόμος, ένας από τους βασικούς στόχους των σοσιαλιστικών κέντρων που χρησιμοποίησαν τον Χίτλερ για αυτό τον σκοπό.

Ο Χίτλερ δεν έκρυβε πως ήταν σοσιαλιστής. Το έγραφε στην μαρκίζα «Εθνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Γερμανών Εργατών». Τα σοσιαλιστικά κέντρα, το φόρτωσαν στην δεξιά ενώ ήταν σοσιαλισμός. Στο ΠΑΣΟΚ δεν κρύβουν πως είναι σοσιαλιστές. Το γράφει στην μαρκίζα «Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα». Οι Νεοδημοκράτες και οι Καραμανλικοί κρύβουν το πραγματικό σοσιαλιστικό τους πρόσωπο.

Για αυτό λέω πως είναι μεγαλύτεροι απατεώνες. Όμως και οι άλλοι είναι μεγαλοαπατεώνες. Κατηγορούν τους Νεοδημοκράτες και ειδικά τους Καραμανλικούς πως είναι φασίστες. Πραγματικά ο Καραμανλισμός έχει ως βάση των φασισμό και τον ναζισμό που είναι σοσιαλισμός. Όμως είναι αραιωμένος, νερωμένος, μαλακός φασισμός, με τροποποιήσεις. Δεν λένε όμως όλοι αυτοί που αυτοαποκαλούνται σοσιαλιστές πως είναι και αυτοί φασίστες. Όλοι είναι σοσιαλιστές και όλοι είναι φασίστες.

Απλά οι δεξιοί σοσιαλιστές αποφεύγουν την ονομασία σοσιαλισμός. Όλων ο σκοπός είναι η Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία, ίδιος με του Χίτλερ. Οι φασίστες που αυτοαποκαλούνται σοσιαλδημοκράτες κατηγορούν τους νερωμένους φασίστες του δεξιού σοσιαλισμού για φασίστες ενώ είναι και οι ίδιοι φασίστες. Το ξέρει ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ πως η ηγεσία του κόμματος είναι φασίστες;

Πιθανώς να μην το ξέρει όπως δεν το ξέρει ο ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας πως η ηγεσία το κόμματος είναι σοσιαλιστές. Ποιο είναι το συμπέρασμα; Το συμπέρασμα είναι πως τα σοσιαλιστικά κέντρα σας δουλεύουν όλους. Ο σκοπός τους είναι ίδιος, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Είναι και Σοσιαλιστικό και Φασιστικό. Και μετά κατηγορούν την Χρυσή Αυγή. Έχουν πράγματι διαφορές. Μια μεγάλη διαφορά είναι στον τρόπο.

Ο φασισμός προέκυψε από τους Ιακωβίνους της Γαλλικής Επανάστασης με χαρακτηριστικά συγκεντρωτισμό, κρατισμό, απολυταρχισμό, βία. Μετά την αποτυχία του Χίτλερ, οι φασίστες σοσιαλιστές (στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας) δεν χρησιμοποιούν στρατιωτικά μέσα και βία. Πλέον οι φασίστες σοσιαλιστές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούν άλλα μέσα για να πετύχουν τον σκοπό του Χίτλερ.

Και οι Μητσοτακικοί στον ίδιο δρόμο είναι. Είναι ένα άλλο είδος δεξιού σοσιαλισμού. Είναι σοσιαλιστές σε όλα, πλην των οικονομικών. Ενώ οι Καραμανλικοί προωθούν κρυφά την ομοφυλοφιλία και κάθε είδους έκφυλη και ακόλαστη συμπεριφορά, οι Μητσοτακικοί τα προωθούν φανερά. Ενώ οι Καραμανλικοί είναι κρυφά οικολόγοι, οι Μητσοτακικοί είναι φανερά.

Σταμάτης

Scroll to Top