Συνωμοτική προδοτική κλίκα

Συνωμοτική προδοτική κλίκα

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι οι Χιτλερικοί ή οι απόγονοι τους πρωταγωνιστούν στο Σατανικό Οικοδόμημα που λέγεται ΕΕ. Ο «Εθνάρχης» είχε φτιάξει στην Κατοχή μια προδοτική ομάδα μαζί με άλλους προδότες που την ονόμαζαν Σοσιαλιστική Ένωση. Εννοούσαν την Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία υπό τον Χίτλερ. Μεταξύ άλλων προδοτών συμμετείχαν ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, ο Γεώργιος Μαύρος, ο Πέτρος Γαρουφαλιάς, ο Άγγελος Αγγελόπουλος και ο Ξενοφών Ζολώτας. Όλοι τους ήταν γερμανόφιλοι.

Τον Ζολώτα τον έκανε η κλίκα Πρωθυπουργό και τον Τσάτσο Πρόεδρο. Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων που είχε συσταθεί επί Ζολώτα ονομάσθηκε επιτροπή Αγγελόπουλου γιατί ήταν ο επικεφαλής. Ο Άγγελος Αγγελόπουλος ήταν της οικογενείας των βιομηχάνων που συνεργάστηκαν με τους Ναζί κατά την διάρκεια της Κατοχής και πλούτισαν.

Ο πατέρας του Σημίτη ήταν φίλος του θείου της Μελίνας Μερκούρη και ΓΓ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών στην Κατοχή, ανάμεσα στις πολλές θέσεις που είχε. Όταν κατάλαβε ότι ο Χίτλερ χάνει τον πόλεμο, το γύρισε και πήρε τα βουνά με τον Άρη Βελουχιώτη. Ο Γεώργιος Μερκούρης ήταν αρχηγός το μόνου νόμιμου κόμματος στην διάρκεια της Κατοχής, του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος της Ελλάδας. 

Ο Ράλλης ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών που υπέγραψε την ένταξη στην ΕΕ και ένα χρόνο αργότερα, ο Καραμανλής να του παρέδωσε την αρχηγία του κόμματος. Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός επί Κατοχής και δικηγόρος του ήταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο γιος του Ιωιάννης Βαρβιτσιώτης ήταν γερμανόδουλος και είχε πολύ στενές σχέσεις με τον Καραμανλή από πολύ νέος. Αυτή η στενή σχέση μεταφέρθηκε μεταξύ του ανιψιού Καραμανλή και του εγγονού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Αυτός παριστάνει τον αμερικανόφιλο επειδή σπούδασε στην Αμερική αλλά έχει γερές ρίζες στην προδοτική κλίκα.

Άνθρωπος των Μητσοτάκηδων είναι ο Σκυλακάκης που ο παππούς του ήταν Χιτλερικός. Συνεργάτης του ήταν ο Αλέξανδρος Παπαχελάς που είναι παππούς του δημοσιογράφου. Οι ομογενείς των ΗΠΑ τρέφουν συμπάθεια στον Μητσοτάκη, τον Βαρβιτσιώτη, τον Παπαχελά και άλλους γιατί τους θεωρούν αμερικανόφιλους. Αυτό είναι σε ένα τελείως επιφανειακό επίπεδο. Παρασκηνιακά και σε ένα πιο βαθύ επίπεδο ανήκουν στην ίδια Χιτλερική κλίκα που εδώ και δεκαετίες συνωμοτεί ενάντια στον ελληνικό λαό.

Για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη όπως τον Γεώργιο Παπανδρέου (τον παππού) έχει γραφτεί ότι ήταν συνεργάτες των Χιτλερικών. Είχε δημοσιευτεί φωτογραφία του Μητσοτάκη με δύο Γερμανούς που την έβγαλαν τελικά πλαστή. Μπορεί να ήταν, μπορεί και να μην ήταν. Για τον Παπανδρέου έχει γραφτεί ότι ήταν μυστικοσύμβουλος του Τσολάκογλου και υπήρχαν δηλώσεις του σε ιταλικές εφημερίδες υπέρ του Μουσολίνι. Για αυτούς είναι με ερωτηματικό. Για τους άλλους είναι σίγουρο.

Λένε όλοι αυτοί το παραμύθι ότι δήθεν δεν ευθύνονται για όποιες πράξεις των προγόνων τους αλλά έχουν φτιάξει μια κλίκα Χιτλερική που η θέση μεταβιβάζεται από πατέρα σε γιό. Αν δεν υπάρχει γιός μεταβιβάζεται στον ανιψιό όπως στην περίπτωση Καραμανλή και Μεϊμαράκη. Μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικά κόμματα. Μπορεί να έχουν διαφωνίες και κόντρες μεταξύ τους ακόμα κι αν βρίσκονται στο ίδιο κόμμα. Αποτελούν όμως μια κλίκα που βρίσκεται σε συνεννόηση και συνωμοτεί κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων. Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει.

Ο Καραμανλής έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ και ο Σημίτης στην Ευρωζώνη. Ο Σημίτης έκανε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου με σκοπό να κλέψουν τις καταθέσεις των Ελλήνων. Ο ανιψιός Καραμανλής παρίστανε ότι θα βοηθούσε να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι ενώ ο σκοπός του ήταν η συγκάλυψη.

Ο Καραμανλής με τον άνθρωπο των Μητσοτάκηδων Μάνο έφτιαξαν την δασική νομοθεσία με σκοπό να κλέψουν τα χωραφάκια και τα οικοπεδάκια των Ελλήνων. Ο Σημίτης την έκανε πιο αυστηρή και ο ανιψιός Καραμανλής παριστάνει ότι θα την διορθώσει ενώ δεν έχει σκοπό  να το κάνει ποτέ. Οι Καραμανλήδες σε πολλά θέματα παίζουν τον ρόλο του Δούρειου Ίππου. Ο ομοφυλόφιλος προδότης «Εθνάρχης» ήταν Δούρειος Ίππος στην χριστιανική, πατριωτική δεξιά.

Αυτό δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Αντίστοιχες κλίκες υπάρχουν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που πρωτοστατούν  στο Σατανικό Οικοδόμημα της ΕΕ. Ο σκοπός τους είναι ο έλεγχος της Ευρώπης και του κόσμου. Μετά την αποτυχία του Χίτλερ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο υπήρξαν αρκετές τροποποιήσεις. Κράτησαν κάποια στοιχεία όπως η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου. Τα όπλα αντικαταστάθηκαν από την οικονομική και μιντιακή δύναμη που αποκτάται από κρατικοδίαιτο, ευνοιοκρατικό καπιταλισμό.

Είναι ένα υβριδικό σύστημα αριστοκρατίας, καπιταλιστικού κρονισμού και σοσιαλισμού. Προσπαθούν να μας γυρίσουν πίσω σε εποχές φεουδαρχισμού. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων ήταν πάμφτωχοι αγρότες ενώ υπήρχε μια τάξη πλούσιων αρχόντων. Ο σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν δύο τάξεις, μια άρχουσα τάξη και μια τάξη των πληβείων. Στους πληβείους θα υπάρχουν υποτάξεις επιστημόνων, ειδικευμένων εργατών και ανειδίκευτων εργατών με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Η άρχουσα τάξη των εκλεκτών, η ψευτοελίτ, θα βρίσκεται σε πολλά κόμματα ώστε να δίνεται η ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. Όμως παρόλο που βρίσκονται σε διαφορετικά κόμματα, τα ίδια κέντρα είναι από πίσω, αυτά που ήταν πίσω από τον Χίτλερ.

Χρήστος

Scroll to Top