Τα κρυφοπασόκια στο ΠΑΣΟΚ

Τα κρυφοπασόκια στο ΠΑΣΟΚ

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει. Για Μητσοτάκηδες και παρόμοιους εξήγησα γιατί είναι ΚΑΡΑΠΑΣΟΚΟΙ. Να πάρουμε τους άλλους, πρώτα τους ομοφυλόφιλους. Ο χώρος της κεντροδεξιάς δεν είναι φιλικός προς τους ομοφυλόφιλους, τέλος. Στην καλύτερη περίπτωση να είναι αδιάφορος, μέχρι εκεί. Είναι άνθρωποι που πιστεύουν. Για την θρησκεία είναι ξεκάθαρο, η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Τώρα αν υπάρχουν στους κόλπους της Εκκλησίας ομοφυλόφιλοι, αυτό είναι πρόβλημα της Εκκλησίας.

Υπάρχουν πολιτικοί χώροι στην κεντροαριστερά και στην αριστερά που είναι πολύ φιλικοί προς τους ομοφυλόφιλους. Στο Athens Pride, είχαν περίπτερο ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ. Πως ρε αδελφέ… συγγνώμη λάθος… πως ρε αδελφή είσαι ομοφυλόφιλος και είσαι στην Νέα Δημοκρατία; Αυτό δεν γίνεται, δεν στέκει. Να πας στον πολιτικό χώρο που ανήκεις, στο ΠΑΣΟΚ.

Ο χώρος της Νέας Δημοκρατίας είναι γεμάτος μεταλλαγμένους κομμουνιστές. Μπορώ να καταλάβω πως ένας κομμουνιστής γίνεται σοσιαλιστής. Μπορώ να καταλάβω πως ένας σοσιαλιστής γίνεται κεντρώος, ένας κεντρώος κεντροδεξιός και ένας κεντροδεξιός ακροδεξιός. Μπορώ να καταλάβω και την αντίστροφη πορεία. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας κομμουνιστής γίνεται δεξιός. Δεν είναι δεξιός, όλοι αυτοί οι μεταλλαγμένοι κομμουνιστές είναι κρυφοπασόκοι. Τα κρυφοπασόκια να πάνε στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν θέση στην κεντροδεξιά.

Μετά είναι οι διεθνιστές της Νέας Τάξης. Ο χώρος της κεντροδεξιάς είναι κατ’ εξοχήν πατριωτικός, δεν είναι διεθνιστικός. Πατριώτες υπάρχουν παντού αλλά ο χώρος της κεντροδεξιάς είναι πατριωτικός, τέλος. Υπάρχουν χώροι στην κεντροαριστερά και στην αριστερά που είναι διεθνιστικοί. Να φύγουν, να πάνε αλλού όλοι οι Δούρειοι Ίπποι της Νέας Τάξης. Κάποιοι έχουν ακόλαστη συμπεριφορά, διαφόρων τύπων. Μερικοί είναι κοκάκηδες αλλά όχι όλοι. Δεν ανήκουν στην κεντροδεξιά. Κανένας ακόλαστος δεν ανήκει στην κεντροδεξιά, ανήκουν σε άλλο πολιτικό χώρο. Το λέμε και το ξαναλέμε και το ξαναλέμε. Να πάνε στο ΠΑΣΟΚ και να παρτουζώνονται συνέχεια.

Ύστερα έχουμε τους κοκάκηδες και τους άλλους χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Πως γίνεται να υπάρχουν στην κεντροδεξιά πολιτικοί που να κάνουν χρήση ναρκωτικών; Έλα ντε πως γίνεται; Αυτό ακριβώς λέμε. Δεν γίνεται! Είναι γνωστό πως τρεις υπουργοί είναι καμένοι από την κόκα. Ο ένας προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ο άλλος από δεξιότερα και ο τρίτος είναι αναπληρωτής υπουργός. Αυτοί δεν ανήκουν στην κεντροδεξιά, τέλος. Να πάνε στο ΠΑΣΟΚ να κάνουν όσες κόκες θέλουν.

Βρείτε μου έναν στην Νέα Δημοκρατία που δεν είναι διεθνιστής, δεν είναι ομοφυλόφιλος, δεν είναι μεταλλαγμένος κομμουνιστής, δεν έχει ακόλαστη συμπεριφορά, δεν κάνει χρήση ναρκωτικών, δεν είναι οικολόγος. Δεν υπάρχει κανένας! Απίστευτο; Απίστευτο και όμως αληθινό! Στο πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς δεν υπάρχει ούτε ένας κανονικός κεντροδεξιός.

Μπορούν να έρθουν όλοι αυτοί οι διεθνιστές, οι οικολόγοι, οι ομοφυλόφιλοι, οι μεταλλαγμένοι κομμουνιστές, οι ακόλαστοι, οι κοκάκηδες κλπ και να πουν:

«Εμείς δεν μπορούμε να πάμε στο ΠΑΣΟΚ γιατί δεν συμφωνούμε στα οικονομικά ζητήματα μαζί τους».

OK αυτό είναι κατανοητό. Αν δεν θέλουν το ΠΑΣΟΚ, υπάρχει ο χώρος της Δράσης, του ALDE στην Ευρώπη.

Είναι για τους ομοφυλόφιλους, τους οικολόγους, τους διεθνιστές, τους κοκάκηδες, τους μεταλλαγμένους κομμουνιστές, τους ακόλαστους κλπ που πιστεύουν στην ελεύθερη αγορά. Έχουν και αυτή την εναλλακτική. Δύο είναι οι εναλλακτικές τους αλλά τρίτη δεν υπάρχει. Ή πηγαίνουν στο ΠΑΣΟΚ που αποτελούν προέκταση του ή κάνουν μια Νέα Δράση. Στην κεντροδεξιά όμως δεν έχουν θέση γιατί δεν ανήκουν στην κεντροδεξιά.   

Το καλύτερο από όλα είναι αυτός ο χώρος να είναι ξεχωριστός δηλαδή να υπάρχει ένα κόμμα όπως η Δράση που μπορεί να λέγεται Νέα Δράση. Έτσι εκφράζονται καλύτερα οι ψηφοφόροι, με ένα κόμμα που είναι πιο κοντά στα πιστεύω τους. Μετά με απλή αναλογική, μπορούν να γίνονται κυβερνήσεις συνεργασίας. Σίγουρα όμως δεν μπορεί αυτός ο χώρος να είναι μαζί με την Νέα Δημοκρατία, διότι είναι πολύ πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ.

Φώτης

Scroll to Top