Τα Mέσα της Παγκόσμιας Δικτατορίας

Τα Μέσα της Παγκόσμιας Δικτατορίας

Δεν γουστάρετε τον Τραμπ; Μην τον γουστάρετε! Σημασία δεν έχει ο χαρακτήρας, το στυλ ή κάποιες επιμέρους απόψεις του Τραμπ. Ούτως ή αλλιώς δεν τον ψηφίζετε εσείς, εκτός κι αν διαβάζει κάποιος ομογενής από τις ΗΠΑ, αυτές τις γραμμές. Σημασία έχει να καταλάβετε ποιοι τον χτυπάνε και προπαντός το γιατί. Ο Τραμπ και ο Τζόνσον ήταν ατυχήματα που προέκυψαν στην υλοποίηση της Παγκόσμιας Δικτατορίας.

Ο Τραμπ έκανε κάτι έξυπνο. Διαπίστωσε, ο ίδιος ή συνεργάτες του, ένα μεγάλο πολιτικό κενό και το κάλυψε. Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε πετυχημένη αυτή η κίνηση. Εξέφρασε τις απόψεις ενός μεγάλου μέρους του Αμερικανικού λαού που δεν τις εξέφραζε κανένας άλλος. Είναι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που οδηγεί σε Παγκόσμια Δικτατορία. Μάλιστα αρκετοί από τους ψηφοφόρους του ήταν Δημοκρατικοί γιατί είχαν πληγεί από αυτή την παγκοσμιοποίηση.

Τα περισσότερα ΜΜΕ και ειδικά τα κανάλια, σε ΗΠΑ και Ευρώπη, συνεχώς κτυπούν τον Τραμπ. Γιατί τον χτυπάνε; Ρεπουμπλικάνος είναι δηλαδή κεντροδεξιός, πετυχημένος επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος. Συντηρητικός είναι, ενίοτε και υπέρ του δέοντος. Δεν είναι κανένας κομμουνιστής ή επαναστάτης. Άρα γιατί τον χτυπάνε; Ποιος ο λόγος; Τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια; Τον χτυπάνε γιατί τους χάλασε την παγκοσμιοποίηση, έτσι όπως την θέλουν. Για αυτό! Ο Τραμπ, ο Τζόνσον και διάφοροι άλλοι, πηγαίνουν διαφορετικά την παγκοσμιοποίηση, πιο ήπια. Όχι μόνο αυτό αλλά και ο προορισμός είναι διαφορετικός.

Το συμπέρασμα που και ο πιο χαζός μπορεί να βγάλει είναι πως τα κανάλια σε ΗΠΑ και Ευρώπη είναι υπέρ της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα. Όλα τα κανάλια είναι εναντίον του Τραμπ, γιατί ελέγχονται από τα κέντρα της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Είναι τα ίδια κέντρα που βρισκόντουσαν πίσω από τον Χίτλερ. Πως ένας πάμφτωχος, μποέμ, ομοφυλόφιλος, Αυστριακός ζωγράφος αναδείχθηκε στην κορυφή της Γερμανίας; Κάποια ευρωπαϊκά και παγκόσμια κέντρα τον έσπρωξαν. Τα κέντρα που ήθελαν να ενώσει την Ευρώπη και τον κόσμο, δια της κατάκτησης.

Πλέον η Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Δικτατορία δεν επιχειρείται με τα όπλα αλλά με άλλα μέσα όπως οικονομικά, προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου. Πίσω από τα κανάλια της Ελλάδας βρίσκονται τα κέντρα που επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν Παγκόσμια Δικτατορία. Η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου είναι κεντρικό σημείο του σχεδιασμού της Παγκόσμιας Δικτατορίας όπως ήταν σημαντικό και στον σχεδιασμό των Χιτλερικών.

Οι υποστηρικτές της Παγκόσμιας Δικτατορίας είναι ανάμεικτοι. Η βασική κατηγορία το κάνει για το συμφέρον της, για χρήμα και δύναμη. Για να ελέγχουν τον κόσμο, να τον εκμεταλλεύονται, να τον καταπιέζουν και να περνούν τις απόψεις τους, όποιες κι αν είναι. Εδώ ελέγχουν μια ψωροχώρα, την Ελλάδα και έχουν γίνει βαθύπλουτοι. Κάνουν ότι γουστάρουν ανενόχλητοι, κλέβουν, κοροϊδεύουν, βιάζουν, σκοτώνουν.

Έχουν πάρει με το μέρος τους κάποιους χαζό-ιδεολόγους. Τους πουλάνε παραμύθια για όλο τον κόσμο ενωμένο και οι χαζό-ιδεολόγοι ηδονίζονται ενώ δεν θα είναι ένας κόσμος ενωμένος αλλά ένας κόσμος καταπιεσμένος από τους ίδιους, τους Παγκόσμιους Δικτάτορες. Προτάσσουν διάφορα ιδεολογικά επιχειρήματα αλλά οι πραγματικοί λόγοι είναι συμφεροντολογικοί. Τα ανοιχτά σύνορα και οι ανοιχτές αγορές θα φέρουν τους μισθούς και τα μεροκάματα σε Πακιστανικά επίπεδα, όχι των Πακιστανών που μένουν στην Ελλάδα αλλά στο Πακιστάν. Μπροστά τους οι Πακιστανοί της Ελλάδας είναι άρχοντες.

Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός τους και όχι οι μπούρδες που πουλάνε στους χαζό-ιδεολόγους. Θα γίνουμε οι Έλληνες Πακιστανοί, χωρίς να το καταλάβουμε. Επαναλαμβάνω, όχι Πακιστανοί στην Ελλάδα αλλά Πακιστανοί στο Πακιστάν. Αυτό θα αφορά την συντριπτική πλειοψηφία, πάνω από το 90%. Οι καναλάρχες και όλοι της Παγκόσμιας Δικτατορίας θα είναι βαθύπλουτοι. Αν τώρα υπάρχει μία σε διαφορά εισοδήματος, τότε θα είναι εκατό.

Όλα τα κανάλια είναι υπέρ της ΕΕ. Όλα ήταν υπέρ του ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα. Γιατί αν πουν την αλήθεια, η δυσαρέσκεια για την ΕΕ θα μεγαλώσει και στο τέλος θα βγει η χώρα εκτός. Αν αρχίσουν να βγαίνουν χώρες εκτός της ΕΕ, «πάει περίπατο» το σχέδιο της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Αυτά που γίνονται εδώ με την προπαγάνδα, γίνονται και αλλού.

Η Ισπανία είχε διαχρονικά επίπεδα ανεργίας πάνω από 20% και παρέμενε στην ΕΕ. Και εκεί προπαγάνδα συμβαίνει όπως και σε όλες τις χώρες της ΕΕ που έχουν οικονομικά προβλήματα. Και εκεί τα κέντρα της Παγκόσμιας Δικτατορίας ελέγχουν τα κανάλια και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Έχουν ρίξει πολλά λεφτά και περιμένουν να τα πάρουν πίσω όταν επιτέλους θα πετύχουν την Παγκόσμια Δικτατορία.

Γιάννης

Scroll to Top