Τέλος στην ανωμαλία

Τέλος στην ανωμαλία

Αρχικά προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε σχέσεις με όλη την ομογένεια, σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας. Είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία ενός σχήματος που θα συνδέεται με τα κεντροδεξιά κόμματα σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Είναι επίσης ανάγκη να γίνει κάτι αντίστοιχο στην κεντροαριστερά. Αυτό ας το αναλάβουν άλλοι.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι ομογενείς ανήκουν όχι μόνο στην κεντροδεξιά αλλά και στην κεντροαριστερά. Καταλαβαίνουμε επίσης ότι δεν υπάρχουν μόνο σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία αλλά και σε Γερμανία Γαλλία. Στενοχωρήσαμε κάποιους ομογενείς στην Γερμανία και στην Γαλλία όπως και στην κεντροαριστερά. Στη ζωή και στην πολιτική όλα έχουν συν και πλην. Εμείς είμαστε πολιτικός οργανισμός και μπορούμε να δημιουργήσουμε στενές σχέσεις με πολιτικούς οργανισμούς.

Ένας λόγος που επιχειρήσαμε την σύντομη στροφή στο κέντρο είναι για να μπορούμε να απευθυνθούμε σε όλους τους ομογενείς. Η στροφή προς το κέντρο αξιολογήθηκε αρνητικά. Η πρώτη αξιολόγηση έγινε για το εξάμηνο, στο τέλος του 2019 και ήταν αρνητική. Δώσαμε περιθώριο άλλους έξι μήνες και λόγω της πανδημίας. Η δεύτερη αξιολόγηση ήταν ακόμη πιο αρνητική. Δεν εγκαταλείψαμε το κέντρο αλλά ξαναδώσαμε δεξιά χροιά στην κίνηση.

Διάφοροι στην ΝΔ παριστάνουν τους αμερικανόφιλους και τους αγγλόφιλους. Αυτό είναι ψέμα και κοροϊδία. Δεν υπάρχουν αμερικανόφιλοι και αγγλόφιλοι σε ένα γαλλογερμανικό κόμμα. Όλοι είναι πρώτα και πάνω από όλα γερμανόφιλοι και γαλλόφιλοι. Μερικοί είναι απλά δευτερευόντως αμερικανόφιλοι και αγγλόφιλοι. Όλοι αναφέρονται σε και παίρνουν εντολές από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα όπου κυριαρχούν τα κεντροδεξιά κόμματα της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Απολαμβάνουν την στήριξη διάφορων αμερικανόφιλων και αγγλόφιλων κέντρων, παραγόντων και ΜΜΕ (στην Ελλάδα). Υφίστανται όπως υπάρχουν γερμανόφιλοι, γαλλόφιλοι και ρωσόφιλοι. Το να κρύβουμε κάτι που είναι ευρέως γνωστό δεν έχει νόημα. Η στήριξη πρέπει να τελειώσει. Οι δήθεν αμερικανόφιλοι και αγγλόφιλοι του Γαλλογερμανικού Κόμματος πρέπει να βρουν κλειστές πόρτες γιατί αλλιώς αυτοί που θα τις κρατήσουν ανοιχτές θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους. Αν κέντρα, παράγοντες και ΜΜΕ συνδέονται με την κεντροαριστερά σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, να υποστηρίζουν τα αντίστοιχα κόμματα της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα και όχι το δήθεν κεντροδεξιό Γαλλογερμανικό Κόμμα (ΝΔ).

Στη ΝΔ ενώ παριστάνουν ότι είναι κόμμα της κεντροδεξιάς, συνδέονται με το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ που βρίσκεται στην κεντροαριστερά. Κάποιοι στην Ελλάδα δεν θεωρούν ότι βρίσκεται στην κεντροαριστερά. Δεν είναι σωστό. Ο μέσος Έλληνας ψηφοφόρος βρίσκεται πιο αριστερά από τον μέσο Αμερικάνο και Άγγλο. Έτσι τα ελληνικά κόμματα της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς βρίσκονται πιο αριστερά από τα αντίστοιχα σε αυτές τις χώρες. 

Αν τους ψάξεις έναν έναν όλους τους δήθεν αμερικανόφιλους του Γαλλογερμανικού Κόμματος (ΝΔ), συνδέονται με τους Δημοκρατικούς. Ο Κικίλιας ήταν συμπαίκτης του Άλεξ Γιανούλια στον Πανιώνιο που ήταν συνεργάτης του Ομπάμα στο Ιλλινόι. Ο Βαρβιτσιώτης είναι με τους Κλίντον και ο «αδελφός» του, ο υπέροχος Νίκος Καραχάλιος, είχε δουλέψει στην προεκλογική εκστρατεία του Κλίντον. Τον Μητσοτάκη τον υμνούν ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Αγγλία που χτυπούν Τραμπ και Τζόνσον ενώ υποστηρίζουν τον Μπάιντεν. Να τονίσουμε ότι Τραμπ και Τζόνσον είναι πρωθυπουργοί κεντροδεξιών κομμάτων. Έχει πολύ στενές σχέσεις με τμήμα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού μέσω της Μαρέβας και του κολλητού της Σταύρου Παπασταύρου.

Υπάρχει μια τεράστια ανωμαλία που έγινε ακόμη μεγαλύτερη μετά το Brexit. Θέλουμε να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε αυτή την ανωμαλία. Ο Μητσοτάκης και ο κάθε Μητσοτάκης δεν μπορεί να είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ, πρώτα και πάνω από όλα με την Γερμανία και την Γαλλία, αρκετά με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό, λίγο με την Αμερική και λιγότερο με την Αγγλία.

Εμείς είμαστε ξεκάθαρα και ανοιχτά με τις αγγλόφωνες χώρες, τον Ελληνισμό και όχι τον Εβραϊσμό σε αυτές και με τα κεντροδεξιά κόμματα και όχι τα κεντροαριστερά. Υποστηρίζουμε την συμμαχία με το Ισραήλ και διατιθέμεθα φιλικά προς τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Όμως οι σχέσεις μας είναι με τον Παγκόσμιο Ελληνισμό και όχι τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό.

Θεωρητικά είναι δυνατή η συμμαχία Κομμάτων της κεντροδεξιάς δηλαδή του Γαλλογερμανικού Κόμματος (ΝΔ), του Ρωσικού Κόμματος (Ελληνική Λύση) και του ευρύτερου σχήματος που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε. Πρακτικά είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατο. Όσον αφορά την Ελληνική Λύση, δεχόμαστε αυτά που λένε για δήθεν φιλική στάση προς την Ρωσία, γιατί υπάρχουν αμφιβολίες. Πολύ ευθυγραμμίζεται με το Γαλλογερμανικό Κόμμα (ΝΔ) και το Γερμανογαλλικό Κόμμα (ΚΙΝΑΛ) και ίσως είναι και αυτό μια από τα ίδια ενώ παριστάνει το ρωσόφιλο.

Scroll to Top