Θα μας κάνουν Πακιστανούς

Θα μας κάνουν Πακιστανούς

Με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα, το Πακιστάν βρίσκεται πολύ χαμηλά παγκόσμια, κάτω από την 150η θέση ανάμεσα σε 186 χώρες. Υπάρχουν βέβαια και φτωχότερες αλλά παίρνω παράδειγμα το Πακιστάν επειδή έχουμε πολλούς Πακιστανούς στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι άνθρωποι του Θεού και αυτοί, αν και πιστεύουν στο δικό τους Θεό και έχουν περίεργες αντιλήψεις. 

Επίσης παραδέχομαι ότι και εγώ στην θέση τους το ίδιο θα έκανα. Αν ήταν μια χώρα μπουρδέλο σαν την Ελλάδα, «μπέστε σκύλοι αλέστε», θα έφευγα από το Πακιστάν και θα ερχόμουνα στην Ελλάδα για να βελτιώσω το επίπεδο μου. Δεν κατηγορώ τους Πακιστανούς που έρχονται παράνομα αλλά τους άχρηστους, πουλημένους και προδότες γαλάζιους, πράσινους, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που σε τόσα χρόνια δεν έβαλαν μια τάξη. Όχι μόνο δεν μπορούσαν αλλά και δεν ήθελαν γιατί ο σκοπός τους είναι η Παγκόσμια Σοσιαληστρική Δικτατορία.

Πρέπει να αρχίστε να παρατηρείτε πολύ προσεκτικά την ζωή των Πακιστανών στην Ελλάδα, διότι σε λίγα χρόνια έτσι θα είναι η ζωή σας, στην καλύτερη περίπτωση. Μπορεί να είσαστε και χειρότερα γιατί οι Πακιστανοί θα έχουν δουλειά ενώ εσείς δεν θα έχετε. Τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια; Οι Πακιστανοί και οι άλλοι μετανάστες έχουν βελτιώσει κάπως το επίπεδο τους ενώ στους περισσότερους Έλληνες έχει πέσει δραστικά. Εξαίρεση είναι η σατανική ψευτο-ελίτ που έχει μαζέψει πολλά λεφτά.

Στους περισσότερους ντόπιους δεν έχει μειωθεί μόνο το εισόδημα τους αλλά και σημαντικά η περιουσία τους. Για να μπορέσουν οι Έλληνες να επιβιώσουν και να πληρώσουν το Δημόσιο, έφαγαν καταθέσεις και περιουσίες. Όσοι δεν πούλησαν οικειοθελώς, τους τα πήρε το Δημόσιο και οι τράπεζες. Πολλές ελληνικές εταιρείες έκλεισαν και αντικαταστάθηκαν από πολυεθνικές. Οι μεγαλομέτοχοι πολλών πολυεθνικών έγιναν πολύ πιο πλούσιοι.

Αντίστοιχα έχουν συμβεί και σε άλλες χώρες. Στην Ελλάδα είναι πιο δραματικές οι αλλαγές. Δηλαδή τι κάνουν οι σατανάδες; Μας παίρνουν τα λεφτά και ένα μέρος το κρατάνε για πάρτη τους και ένα άλλο το δίνουν στους Πακιστανούς και στους άλλους ξένους. Μας τα παίρνουν με πολλούς τρόπους, το Χρηματιστήριο, τις μίζες, τη δασική νομοθεσία κλπ.

Θέλουν να κάνουν όλους τους ανθρώπους ίσους και φτωχούς γιατί έτσι τους λέει η γκλάβα τους ότι είναι σωστό. Αυτό είναι σοσιαλιστική αρχή. Όλοι οι άνθρωποι του κόσμου θα είναι ίσοι. Όμως θα γίνουμε εμείς Πακιστανοί και όχι οι Πακιστανοί πλούσιοι. Οι Πακιστανοί θα δουν μια μικρή βελτίωση αλλά θα είναι ανεπαίσθητη.Οι λόγοι είναι δύο.

Οι κάτοικοι των ανεπτυγμένων χωρών είναι περίπου το 13% του συνόλου και έτσι ο μέσος όρος κατεβαίνει προς τα χαμηλότερα εισοδήματα. Επιπλέον από αυτά που θα μας πάρει η σατανική ψευτο-ελίτ ανθρωπόμορφων δαιμόνων, θα κρατήσει ένα μέρος για πάρτη της. Είναι ένας ιδιόρρυθμος ληστρικός σοσιαλισμός, κοντά στο φασισμό. Με το έτσι θέλω μας ληστεύουν. Τα λεφτά τα δίνουν στους Πακιστανούς και άλλους πολίτες φτωχών κρατών αλλά κρατάνε και αρκετά.

Δεν είναι μόνο ότι οι Πακιστανοί δεν θα δουν κάποια σημαντική βελτίωση. Στο κάτω - κάτω τι φταίω εγώ που οι Πακιστανοί είναι φτωχοί; Έκανα κάτι εγώ ή άλλοι Έλληνες για να το προκαλέσω; Όχι βέβαια Γιατί λοιπόν να την πληρώσω εγώ και οι άλλοι Έλληνες; Επειδή έτσι τους λέει η γκλάβα τους των Καραμανλήδων, των Σημίτηδων, των Μερκούρηδων, των Ράλληδων και των υπόλοιπων υπηρετών της Παγκόσμιας Σοσιαληστρικής Δικτατορίας;

Αυτή είναι η Παγκόσμια Σοσιαληστρική Δικτατορία που υπηρετεί σίγουρα το προδοτικό τόξο (ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΝΔ) και πιθανώς ΜΕΡΑ 25 - Ελληνική Λύση - ΑΝΕΛ. Αναφέρω τους ΑΝΕΛ, αν και είναι εκτός Βουλής επειδή μέχρι πρόσφατα ήταν συγκυβέρνηση. Ποια πρόσωπα το υπηρετούν αυτό στην Ελλάδα; Όλοι με πρώτους τους Καραμανλήδες. Ο «Εθνάρχης» μας έβαλε στην ΕΕ που είναι ένα πρώτο βήμα της Παγκόσμιας Σοσιαληστρικής Δικτατορίας. Ο Σημίτης μας έβαλε στην Ευρωζώνη. Ήταν πολύ μικρός στην Κατοχή για να είναι Χιτλερικός αλλά ήταν ο πατέρας του. 

Ο  «Εθνάρχης» ήταν ομοφυλόφιλος και Χιτλερικός ενώ απευθυνόταν στην λαϊκή δεξιά. Η λαϊκή δεξιά είναι άνθρωποι μέσου και κάτω οικονομικού επιπέδου που επιλέγουν την δεξιά, ενίοτε ενάντια στα οικονομικά τους συμφέροντα, για  θρησκευτικούς και πατριωτικούς λόγους. Τι λέει η Χριστιανική πίστη για την ομοφυλοφιλία; Ήταν ένας Δούρειος Ίππος των κέντρων της Παγκόσμιας Σοσιαληστρικής Δικτατορίας στην λαϊκή δεξιά. 

Ο ανιψιός με καμάρι διαλαλούσε ότι η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην ΕΕ. Πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος. Ο Διάολος τον έβαλε. Για αυτό τα κάνουν όλα αυτά. Γιατί τους βάζει ο Διάολος και τα κάνουν. Ο Διάολος τους βάζει γιατί τέτοιος είναι, αυτή είναι η φύση του.

Γιώργος

Scroll to Top