Θα τους τα βγάλουν στην φόρα

Θα τους τα βγάλουν στην φόρα

Δεν λέτε και κάτι καινούριο. Αυτές οι φήμες για τους Καραμανλήδες είναι χιλιοειπωμένες. Για τον θείο έλεγαν ότι κάτι γινόταν με τον υπηρέτη του, τον Θόδωρο Χαριτόπουλο. Σίγουρα δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για το τι έκαναν δύο άντρες συνέχεια μόνοι τους σε ένα σπίτι. Για τον ανιψιό έχει ακουστεί ότι ήταν ζευγάρι με τον Σπηλιωτόπουλο, τον Ρουσόπουλο, τον Βιλδιρίδη και ότι τον είχαν δει στην Μεγάλη Βρετανία, να μπαίνει σε δωμάτια με άντρες συνοδούς.

Υποθετικά μιλάμε, αν είναι γκέι ο ανιψιός Καραμανλής, ίσως αυτός να είναι ο λόγος που δεν μπορεί να μιλήσει και να πει την αλήθεια. Τον κρατάνε με φωτογραφίες, βίντεο ή ηχογραφήσεις και δεν τον αφήνουν να μιλήσει.

Ούτε απορρίπτω ότι οι Καραμανλήδες είναι γκέι αλλά ούτε και το δέχομαι. Εγώ θέλω αποδείξεις. Αυτό είχα πει σε μία συζήτηση που είχα πριν λίγο καιρό με ένα γνωστό. Αυτός μου απάντησε πως το μισό τουλάχιστον κόμμα είναι αδελφάτο και ότι οι γκέι είναι αυτοί που κάνουν κουμάντο μέσα στο κόμμα.

Για τον Σπηλιωτόπουλο και τον Βαρβιτσιώτη υπάρχουν δικογραφίες και συνομιλίες που είχε πιάσει ο κοριός. Ήταν μπλεγμένοι στην υπόθεση ναρκωτικών και πορνείας της Μυκόνου. Επίσης σε υπόθεση πορνείας είναι μπλεγμένοι ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης. Του Βορίδη αφορά τραβεστί. Ο Γεωργιάδης είναι μάλλον ο μόνος που η υπόθεση του αφορά συνεύρεση με γυναίκες. Οι άλλοι είναι γκέι.

Επιπλέον υπάρχουν στοιχεία για τον Καραμανλή, τον Χατζηδάκη και τον Κακλαμάνη με άνδρες συνοδούς. Τώρα ο γνωστός μου δεν ήταν σίγουρος αν είναι υποθέσεις πορνείας αλλά αυτό είναι το πιθανότερο. Πέρα από αυτούς είναι και για άλλους που δεν τους θυμόταν. Δεν είμαι σίγουρη αν μου ανέφερε και το όνομα του Αβραμόπουλου. Ίσως οι άλλοι να μην είναι τόσο μεγάλα ονόματα ή να του διαφύγει κάποιο άλλο μεγάλο όνομα.  

Κάποιοι τους κρατάνε με στοιχεία και τους ελέγχουν. Για αυτό δεν αφήνουν τον Καραμανλή να μιλήσει. Τώρα τα στοιχεία τα έχουν και κάποιοι άλλοι και θα τα βγάλουν στη φόρα ούτως ώστε οι άλλοι να μην μπορούν να τους κρατάνε και να τους ελέγχουν. Μεταφέρω απλά μια συζήτηση που είχα πριν λίγο καιρό με έναν γνωστό μου και δεν ξέρω τίποτα άλλο. Δεν ξέρω αν όσα μου είπε είναι αλήθεια ή ψέματα. 

Μαρία Δ

Scroll to Top