Θα τρελαθώ Ντάνο

Θα τρελαθώ Ντάνο

«Αχ Ντάνο θα τρελαθώ Ντάνο αν δω το έπαθλο στα χέρια σου επάνω» τραγούδαγε ο ράπερ Τους, κατά κόσμο Χρήστος Τούσης. Εγώ θα τρελαθώ με αυτά που λες Ντάνο. Ο Survivor Ντάνος, κατά κόσμο Γιώργος Αγγελόπουλος, είχε βγει σε μία εκπομπή αφιερωμένη στον Τόλη Βοσκόπουλο. Ενώ το πήγαινε καλά, στο τέλος τα γ@μ$σε όλα. Μου έχει κάτσει αυτό και δεν μπορούσα να το αφήσω ασχολίαστο.

Ο πατέρας του Ντάνου ήταν θαυμαστής του Βοσκόπουλου. Μάζευε φωτογραφίες, έτσι απέκτησε κι ο Ντάνος αυτό το χόμπυ. Στο σπίτι του όταν μεγάλωνε έπαιζαν τα τραγούδια του. Όταν έγινε κι αυτός γνωστός, κατάφερε να τον γνωρίσει. Έλεγε λοιπόν στην εκπομπή ότι ο Βοσκόπουλος φερόταν σε όλους ευγενικά και δεν είχε κανένα τουπέ. Βοηθούσε τον κόσμο, αγαπούσε αυτό που έκανε και δεν ενδιαφερόταν για τα χρήματα. Όλα σωστά μέχρι στιγμής. Βέβαια δεν πρέπει να είναι κανείς δούλος των χρημάτων αλλά και η αδιαφορία ως προς το χρήμα δεν είναι καλό. Χρειάζεται μία ισορροπία, κάπου στην μέση. Πάντως μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν τα είχε γ@μ$σει όλα, καλά τα πήγαινε.

Έλεγα «μπράβο Ντάνο, μπράβο Τόλη, άριστα δέκα». Μέχρι που έριξε το τελευταίο και από άριστα δέκα πήρε τρία, κάτω από την βάση. Αντί για «μπράβο Ντάνο, μπράβο Τόλη» φώναξα «ξυπνήστε βλάκες». Ο Τόλης έβαζε την γυναίκα ένα σκαλί παραπάνω και αυτό αποτελεί πρότυπο και για τον Ντάνο. Ποιες ρε συ Ντάνο βάζεις ένα σκαλί παραπάνω; Τις βίζιτες; Είσαι με τα καλά σου; Θα μας τρελάνεις όλους; Ειδικά τώρα στον χώρο που έχεις μπει, των μίντια και τον καλλιτεχνικό, είναι γεμάτο βίζιτες. Μήπως δεν το ήξερες; Καλά δεν ήξερες! Δεν ρώταγες; Μην μπερδεύετε το πάθος και την ερωτική έλξη, με τον σεβασμό.

Άλλο να σε φτιάχνει ερωτικά η γκόμενα και να την βάζεις κάτω να της ξηγιέσαι και άλλο να την βάζεις ένα σκαλί παραπάνω. Το ακούνε αυτό τα νέα τα παιδιά και κάνουν το ίδιο. Ναι μεν ο Τόλης είναι πρότυπο για τον Ντάνο αλλά ο Ντάνος με την σειρά του είναι πρότυπο για ένα μέρος της νεολαίας. Λοιπόν άκου Ντάνο γιατί μάλλον δεν είσαι χαμένη υπόθεση, απλά χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις. Να φέρεσαι καλά στις γυναίκες δεν σημαίνει ότι τις βάζεις ένα σκαλί παραπάνω. Παρομοίως να βοηθάς τους ανθρώπους και να τους φέρεσαι ευγενικά δεν σημαίνει ότι τους βάζεις ένα σκαλί παραπάνω.

Πάνω από τον εαυτό σου βάζεις μόνο τον Θεό αν πιστεύεις και την πατρίδα αν είσαι πατριώτης ή εθνικιστής. Δεν βάζεις κανένα π@υ#τ$ και καμία π@υτ@ν@. Όλοι θα σε προδώσουν. Οι μόνοι άνθρωποι που είναι πολύ δύσκολο να σε προδώσουν, είναι οι γονείς σου πρώτα και μετά τα αδέλφια σου. Ακόμα κι αυτοί όμως μπορεί να σε προδώσουν. Ο μόνος που μπορείς να εμπιστευτείς είναι ο εαυτός σου, γιατί δεν θα σε προδώσει ποτέ.

Την γυναίκα την ξεκινάς αρκετά σκαλιά παραπάτω, ας πούμε πέντε. Μετά σιγά σιγά την ανεβάζεις όταν βλέπεις τι είναι. Αν σου παρουσιαστεί καμία καλύτερη ευκαιρία, την παρατάς γιατί και αυτή το ίδιο θα έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα την φθάσεις μέχρι ένα σκαλί παρακάτω για τους λόγους που σου εξήγησα. Όχι γιατί είναι γυναίκα αλλά επειδή όπως είπα δεν βάζεις κανένα π@υ#τ$ και καμία π@υτ@ν@ πάνω από τον εαυτό σου. Κι αυτές το ίδιο κάνουν. Την ξεχωριστή, την μοναδική γυναίκα της ζωής σου, θα την βάλεις στο ίδιο σκαλί με σένα. Πρόσεξε μόνο μη σου βγει καμία βιζιτού και πάθεις κανένα σοκ. Ψάξε το καλά πριν την βάλεις στο ίδιο σκαλί.  

Εκτός αυτού υπάρχει και ένα άλλο πολύ σοβαρό ζήτημα. Το μ@υν$ είναι πολύ υπερτιμημένο, εξαιτίας μ@υν%δουλων σαν τον Τόλη κι εσένα. Το ομολογείτε οι ίδιοι όταν βάζετε τον εαυτό σας ένα σκαλί παρακάτω δηλαδή υπό. Το να είναι ένας άντρας μ@υν%φιλος είναι υγιές. Το να είναι μ@υν%δουλος είναι αρρώστια. Υπάρχει μεγάλη φούσκα στην αγορά και χρειάζεται διόρθωση, να πέσουν οι τιμές τουλάχιστον στα μισά. Με αυτό που είπες έδωσες κι άλλη ώθηση τιμών προς τα πάνω. Για να πέσουν οι τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα χρειάζεται αλλαγή συμπεριφοράς αλλά και στις δηλώσεις.

Επομένως Ντάνο, σκέψου τα όλα αυτά και αν συμφωνείς, με πρώτη ευκαιρία να ανασκευάσεις. Δεν λέω να βγεις αύριο να πεις τα αντίθετα. Μπορείς όμως σε μία επόμενη συνέντευξη, να πεις ότι εννοούσες την μία και μοναδική γυναίκα της ζωής σου και όχι την κάθε γυναίκα με την οποία συνάπτεις ερωτική σχέση. Και να συμπληρώσεις πως το ένα σκαλί παραπάνω ήταν μία υπερβολή για να δείξεις πόσο ψηλά την βάζεις και εννοούσες στο ίδιο σκαλοπάτι. Για να γίνει αυτό πρέπει πραγματικά να το αξίζει. 

Προσκυνώ σας

Σταύρος

Scroll to Top