Θάνατος στους μιντιάρχες

Θάνατος στους μιντιάρχες

Αναρωτήθηκαν πολλοί πως όταν ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ-ΝΤΠ, η Πατρίς ευγνωμονούσα μπορεί να καθορίσει ποιοι θα έχουν τις καλές θέσεις σε ιδιωτικές εταιρείες όπως κανάλια και εταιρείες που προμηθεύουν το Δημόσιο. Αυτό μπορεί να το κάνει η Πατρίς έμμεσα ενώ για τις θέσεις του Δημοσίου μπορεί να το κάνει άμεσα. Να επαναλάβω κάτι που έχει γραφτεί πολλές φορές.

Η ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ θα είναι μερική. Ήδη ένα μικρό μέρος του Καθεστώτος έχει έρθει με το μέρος της Αντίστασης και αναμένεται μέχρι την ανατροπή του να είναι σημαντικά μεγαλύτερο. Βασικός στόχος της Αντίστασης σε ΕΕ - ΝΤΠ εδώ και μία δεκαετία τουλάχιστον είναι ο έλεγχος κάποιων ΜΜΕ και καναλιών.

Τα πρώτα βήματα μπορεί να γίνουν και πριν την ανατροπή του Καθεστώτος. Ο έλεγχος των ΜΜΕ και ιδίως των καναλιών αποτελεί κεντρικό σημείο του σχεδίου ΕΕ - ΝΤΠ. Ο ρόλος των καναλιών είναι ξεκάθαρα προδοτικός όπως και του πολιτικού συστήματος. Αν δεν ήταν τα κανάλια προδοτικά και μέρος του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ, τώρα όλοι οι προδότες θα ήταν στην φυλακή και θα είχε κατασχεθεί όλη η περιουσία τους.

Στα ΜΜΕ και ειδικά στα κανάλια στηρίζεται το προδοτικό, συνωμοτικό Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ. Είναι δικαίωμα καθενός να είναι γαλλόφιλος, γερμανόφιλος, ιταλόφιλος, ευρωπαϊστής. Δεν είναι δικαίωμα κανενός να βάζει ξένα συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είτε είναι της Γαλλίας είτε της Γερμανίας (ή της Ιταλίας) ή της ΕΕ. Είναι ο ορισμός της εσχάτης προδοσίας. Τα περισσότερα ΜΜΕ και σχεδόν όλα τα κανάλια υπηρετούν συμφέροντα διαφορετικά από αυτά της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

Πιθανότατα ελέγχονται από ξένα κέντρα που εχθρεύονται την Ελλάδα και τους Έλληνες και σκοπό έχουν την υποδούλωση της χώρας, την καταστροφή της οικονομίας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για αυτό αλλά πρέπει να αναζητηθεί η ροή του χρήματος και κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει όσο στη διακυβέρνηση βρίσκεται το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ. 

Αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά αποτελεί βασικό σημείο του πολιτικού σχεδιασμού της ΕΕ - ΝΤΠ για επιβολή ευρωπαϊκής και παγκόσμιας δικτατορίας. Ο έλεγχος των ΜΜΕ, η προπαγάνδα, η πλύση εγκεφάλου, ο αποκλεισμός των αντίθετων απόψεων, η παρεμπόδιση προσώπων ή κομμάτων που εκφράζουν κάτι το διαφορετικό είναι βασικά συστατικά του Νεοταξικού σχεδίου.

Έχουμε κρυφή Νεοταξική δικτατορία και όσο περνάει ο καιρός θα χειροτερεύει και θα εξελιχθεί στο τέλος σε κανονική δικτατορία. Η κρυφή δικτατορία δεν φαίνεται με μία πρώτη επιφανειακή ματιά και θα πρέπει κανείς να κοιτάξει πιο προσεκτικά κάτω από την επιφάνεια για να την διαπιστώσει. Για να αποκτήσουν τον έλεγχο των ΜΜΕ ώστε με αυτό τον τρόπο να χειραγωγούν και να ελέγχουν την κοινή γνώμη έχουν συγκεντρώσει τεράστια ποσά με παράνομους και εγκληματικούς τρόπους.   

Μετά την ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ, οι κατηγορίες που θα απαγγελθούν στους μιντιάρχες (κυρίως καναλάρχες) και υπευθύνους των ΜΜΕ (καναλιών κυρίως) είναι α) εσχάτη προδοσία β) συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού γ) σύσταση συμμορίας δ) προσχεδιασμένη κατ’ εξακολούθηση εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Όπως έχει ειπωθεί οι νόμοι θα αλλάξουν και θα εκφράζουν τα συμφέροντα και τη βούληση του λαού αντί για τα συμφέροντα και τη βούληση μιας ευρώδουλης νεοταξικής, παρασιτικής, προδοτικής, συνωμοτικής ψευτοελίτ.

Ενδέχεται κάποιοι να καταδικαστούν σε θάνατο αν έχει επανέλθει η θανατική ποινή με την έγκριση του ελληνικού λαού. Επιπλέον είναι πιθανό να τους απαγγελθούν κατηγορίες για εγκληματικές ενέργειες όπως διακίνηση ναρκωτικών, λαθρεμπορία, μαστροπεία, τοκογλυφία κλπ. Κανένας Καθεστωτικός δεν θα καταδικαστεί για την ιδεολογική του τοποθέτηση και επειδή είναι πολιτικός αντίπαλος. Μόνο το Καθεστώς διώκει ανθρώπους για τις απόψεις τους.

Θα καταδικαστούν για βαριά εγκλήματα που έχουν διαπράξει και δεν έχουν τιμωρηθεί για αυτά επειδή βρίσκονται στην εξουσία και έχουν ασυλία. Συμπληρωματικά θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους, υπέρ του ελληνικού λαού για την ζημιά που προκάλεσαν. Μέρος αυτής της περιουσίας είναι κλεμμένα από τον ελληνικό λαό ή προϊόν εγκληματικών ενεργειών. Έτσι θα κατασχεθούν δηλαδή θα περιέλθουν αρχικά στο κράτος, ΜΜΕ, κανάλια και εταιρείες που προμηθεύουν το Δημόσιο.

Επειδή ο ρόλος του κράτους δεν είναι να κάνει τον επιχειρηματία, θα γίνει ανοιχτός διαγωνισμός και το κράτος θα εισπράξει τα χρήματα υπέρ των Ελλήνων πολιτών. Οι Καθεστωτικοί θα έχουν προφυλακιστεί ή καταδικαστεί και θα έχει κατασχεθεί η περιουσία τους. Επομένως οι εταιρείες θα καταλήξουν σε μη Καθεστωτικούς, κυρίως σε Αντικαθεστωτικούς.  

Γιώργος

Scroll to Top