Το λάθος Τζόνσον

Το λάθος Τζόνσον

Ο Tζόνσον βρέθηκε αντιμέτωπος με πολύ δυσμενείς παγκόσμιες συνθήκες, την πανδημία και την ενεργειακή - οικονομική κρίση λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία. O Tζόνσον έκανε κάποια μικρά λάθη και ένα μεγάλο λάθος. Με τα μικρά λάθη έδωσε την ευκαιρία στους Νεοταξίτες Bremainers να επιχειρήσουν την απομάκρυνση του.

Το μεγάλο λάθος του Tζόνσον όμως ήταν αυτό που τους επέτρεψε να το πετύχουν. Αν δεν είχε κάνει αυτό το μεγάλο λάθος ο Τζόνσον, θα ήταν ακόμη και σήμερα πρωθυπουργός δηλαδή θα είχαν αποτύχει οι μηχανορραφίες των Νεοταξιτών Bremainers. Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Οι Bremainers «γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια» τον Σούνακ που κατόρθωσαν να κάνουν πρωθυπουργό. Ένα πιόνι είναι που εξυπηρετεί τους σκοπούς τους. 

Ενδεχομένως είναι κάπως υπερβολική η άποψη αυτή. Κι αν δεν είναι έτσι ακριβώς, είναι περίπου έτσι. Το θέμα έχει να κάνει με την κόντρα μεταξύ ΝΤΠ-ΕΕ και της αντί-ΝΤΠ-ΕΕ. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι μια συνωμοσία για την εφαρμογή ενός συγκεκριμένου Νεοταξικού σχεδίου που θέλει να δημιουργήσει τέσσερις ηπειρωτικές Ενώσεις κάτω από μια Παγκόσμια Νεοταξική Ολιγαρχική Δικτατορία. Μια ψευτο-ελίτ Νεοταξιτών θα εκμεταλλεύεται, καταπιέζει, εξαπατά, χειραγωγεί, ελέγχει την ανθρωπότητα.

Σε αυτή την συνωμοσία, έχει δημιουργηθεί μια αντί-συνωμοσία που προσπαθεί να εμποδίσει την πραγματοποίηση του Νεοταξικού σχεδίου. To Brexit είναι ενάντια στο Νεοταξιικό σχέδιο που τοποθετεί την Βρετανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκεί βρισκόταν μέχρι το Brexit. Η Ρωσία και ο Πούτιν είναι ενάντια στο Νεοταξικό σχέδιο γιατί απομονώνει την Ρωσία από τις περισσότερες φιλικές προς αυτήν χώρες. Όλες σχεδόν οι χώρες του πρώην κομμουνιστικού μπλοκ της Ανατολικής Ευρώπης τοποθετούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ η Ρωσία τοποθετείται στην Ασιατική. Οι επιχειρήσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι ενάντια στο Νεοταξικό σχέδιο.

Εδώ έκανε ένα μεγάλο λάθος ο Tζόνσον. Εναντιώθηκε υπερβολικά σε κάτι που είναι εναντίον του σχεδίου ΝΤΠ, όπως το Brexit. Στην ευρωπαϊκή κεντροδεξιά έχουν επικρατήσει οι αντίθετοι με την ΝΤΠ. Το ίδιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ. Ο Tζόνσον αποδείχθηκε βασιλικότερος του βασιλέως στο θέμα της Ουκρανίας. Δηλαδή κράτησε πιο εχθρική στάση απέναντι στην Ρωσία ακόμα και από υπέρτατους Νεοταξίτες όπως ο Ντράγκι και ο Μακρόν που μάλιστα βρίσκονται (ο πρώτος) ή προέρχονται (ο δεύτερος) από την κεντροαριστερά.

Ο Tζόνσον όπως και ο Πούτιν βρίσκονται στην κεντροδεξιά. Ίσως ήθελε να δείξει αμερικανόφιλος. Όμως ο Μπάιντεν βρίσκεται στην κεντροαριστερά και το αντίστοιχο κόμμα της Βρετανίας είναι οι Εργατικοί που είναι αντίπαλοι του Τζόνσον. Οι Νεοταξίτες προσπαθούν να τους φέρουν στην εξουσία ώστε να αντιστρέψουν το Brexit στο οποίο ηγείτο ο Τζόνσον. Έπρεπε να καταλάβει ο Τζόνσον πως αφού στηρίζει το Brexit δεν μπορεί να είναι με τους Νεοταξίτες.

Η ευρωπαϊκή κεντροδεξιά ήταν αν όχι υποστηρικτική, σίγουρα λιγότερο επικριτική στην Ρωσία από τους κεντροαριστερούς Νεοταξίτες. Ο Τζόνσον τους ξεπέρασε και έγινε ο πιο εχθρικός από όλους. Θα έπρεπε να είχε δείξει αλληλεγγύη σε κάποιον που επίσης είναι κατά του Νεοταξικού σχεδίου όπως ο Πούτιν και γενικά οι περισσότεροι στην Ρωσία. Ίσως ο Τζόνσον ήθελε να αναδείξει την Βρετανία ως το αντίπαλο δέος της Ρωσίας στην Ευρώπη.

Έτσι έγινε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν αυτό επιχειρούσε, βιάστηκε πολύ. Οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η Ρωσία με ΗΠΑ και Βρετανία μοίρασαν την Ευρώπη σε ζώνες επιρροής. Αυτό έγινε αφού ήταν σίγουρο πως θα ηττηθούν οι Ναζί. Στην περίπτωση του Τζόνσον, οι Νεοταξίτες «καλά κρατούν» και τον απομάκρυναν από την πρωθυπουργία διότι δεν είχε την στήριξη καμίας παγκόσμιας κλίκας.   

Το κλίμα είναι πολύ ευνοϊκό στην Βρετανία για να γίνει κάτι αντίστοιχο με την Γαλλία δηλαδή να πέσουν οι Συντηρητικοί σε μονοψήφια ποσοστά και να αναδειχθεί πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς ένα νέο αντινεοταξικό κόμμα Brexit. Μάλιστα στην Βρετανία είναι ακόμη πιο ευνοϊκό με δεδομένη την ευρωσκεπτικιστική στάση των Βρετανών, το δημοψήφισμα για Brexit, τα αποτελέσματα των εκλογών του 2019 που έδωσαν μεγάλη νίκη στο πρόγραμμα Brexit του Τζόνσον.

Η βάση της κεντροδεξιάς είναι σαφώς υπέρ του Brexit. Ο Σούνακ δεν θα το προχωρήσει καθώς για αυτό τον λόγο τοποθετήθηκε στην πρωθυπουργία της Βρετανίας από τους Νεοταξίτες Bremainers. Όμως πρέπει ο Τζόνσον, ο Φάρατζ ή όποιος ηγηθεί του κεντροδεξιού κόμματος Brexit να εξασφαλίσει επίσης την υποστήριξη της Αντινεοταξικής παγκόσμιας συνωμοσίας, κάτι που δεν έκανε ο Τζόνσον. Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος και του στοίχισε την πρωθυπουργία.  

Οι Νεοταξίτες είναι παγκόσμια κλίκα. Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με μια παγκόσμια κλίκα. Μόνο μια αντίπαλη παγκόσμια κλίκα μπορεί να τα βάλει με την Νεοταξική κλίκα. Αν ο Τζόνσον είχε την στήριξη της αντίπαλης κλίκας στην ΝΤΠ-ΕΕ, δεν θα κατάφερναν ποτέ οι Νεοταξίτες Bremainers να τον απομακρύνουν, όσο και να προσπαθούσαν.   

Πρέπει να έμαθε το μάθημα του. Αυτός ή όποιος άλλος φτιάξει κόμμα Brexit να ξέρει πως θα πετύχει να στείλει τους Συντηρητικούς σε μονοψήφια ποσοστά γιατί το κλίμα είναι πολύ ευνοϊκό στην Βρετανία, ιδιαίτερα στην κεντροδεξιά. Όμως χωρίς την στήριξη της αντίπαλης κλίκας δεν θα μπορέσει να τα βάλει με την Νεοταξική παγκόσμια κλίκα, όσο υποστήριξη και να έχει από την βάση της κεντροδεξιάς.

Δημήτρης

Scroll to Top