Το τέλος ΕΕ – ΝΤΠ

Το τέλος ΕΕ - ΝΤΠ

Την παραμονή της 25ης Μαρτίου, είχε την πιο ξεκαρδιστική κωμωδία των τελευταίων ετών στην τηλεόραση. Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω και αισθανόμουν άσχημα γιατί γίνονται στρατιωτικές επιχειρήσεις και σκοτώνονται άνθρωποι. Δεν φταίω όμως εγώ, φταίνε τα κανάλια που την έβαλαν. Δεν ήταν μόνο σε ένα κανάλι αλλά σε πολλά.

Βγήκαν όλοι οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες «μέσα στη καλή χαρά» και όλο χαμόγελα για την συνάντηση G7 - NATO - EE στις Βρυξέλες ενώ ήταν το τέλος της Νέας Τάξης, συγκεκριμένα η αρχή του τέλους. Τότε γιατί χαιρόντουσαν και χαμογελούσαν; Γιατί φαίνεται πως δεν δουλεύουν μόνο αυτοί εμάς αλλά τους δουλεύουν και αυτούς άλλοι. 

Μάλλον δεν διαβάζουν καθόλου αυτά που γράφουμε εδώ για να καταλάβουν τι ακριβώς γίνεται. Μην νομίζετε πως είναι ξύπνιοι, απλά παλιάνθρωποι είναι με όλη την σημασία της λέξης. Το μυστικό τους όπλο είναι η παλιανθρωπιά τους. Είναι κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες, εγκληματίες, πουλημένα τομάρια, συνωμότες, προδότες.

Είναι παλιανθρωπιά που θέλουν να φτιάξουν Ευρωπαϊκή, Ασιατική, Αφρικανική, Αμερικανική Ένωση και να τις βάλουν κάτω από μια παγκόσμια κυβέρνηση; Αυτό δεν είναι παλιανθρωπιά αλλά ανοησία, επιπολαιότητα ή ουτοπία. Παλιανθρωπιά είναι που εμμένουν στο καταστροφικό νεοταξικό σχέδιο ενώ έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα σε όλο τον κόσμο.

Παλιανθρωπιά είναι που θέλουν να δημιουργήσουν μια νεοταξική ψευτοελίτ ελεεινών παλιανθρώπων που θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο με κάθε παράνομο και ανήθικο τρόπο για να έχει ισχύ και να καταπιέζει, να εκμεταλλεύται και να εξαπατά τους ανθρώπους. Δεν έχουν κανένα απολύτως ηθικό φραγμό στην επίτευξη των στόχων τους.  

Δεν πρέπει να τους πιστεύετε γιατί χρειάζεται κοινή λογική και λίγες γνώσεις για να καταλάβετε τι πραγματικά γίνεται και πως αυτά που λένε είναι βλακείες. Είναι δυνατόν ποτέ να καταστραφεί οικονομικά η Ρωσία από τις κυρώσεις; Δεν μιλάμε τώρα για καμία Γιουγκοσλαβία, Συρία ή Ιράκ. Η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη χώρα του κόσμου σε έκταση, η δεύτερη ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη και η πρώτη πυρηνική δύναμη.

Αν τους ζορίσουν τους Ρώσους μπορεί να φθάσουν στο Βερολίνο. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι η αρχή το Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου. Υπάρχει η άποψη από αρκετούς πως δεν έπρεπε να γίνει ποτέ επανένωση μιας χώρας που προκάλεσε δύο παγκόσμιους πολέμους. Όπως έγινε η επανένωση, μπορεί να γίνει επαναδιαχωρισμός και να περάσει πάλι η Ανατολική Γερμανία υπό ρωσική επιρροή και μάλιστα με όλο το Βερολίνο στην Ανατολική «ρωσική» Γερμανία.

Η Ρωσία φαίνεται να έχει την στήριξη της Κίνας, της τρίτης στρατιωτικής δύναμης. Ακόμη και να την χάσει, είναι η πρώτη πυρηνική δύναμη. Γιατί τα έχουν τα πυρηνικά, για πλάκα; Είναι η ύστατη γραμμή άμυνας. Αν δουν πως πηγαίνουν σε οικονομική καταστροφή, ίσως να τα χρησιμοποιήσουν. Δεν χρειάζεται να γίνει πυρηνικός πόλεμος. Ένας πύραυλος με μια μικρή πυρηνική κεφαλή αν σκάσει σε μια έρημη περιοχή, αρκεί.

Να δείτε για πότε αποσύρονται όλες οι οικονομικές κυρώσεις. Οι Ρώσοι το λένε ευθέως και στα περισσότερα που λένε είναι ειλικρινείς. Δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και πυρηνικά, αν χρειαστεί. Ίσως όταν οδεύουν προς την οικονομική καταστροφή να το κάνουν. Η Ρωσία δεν πρόκειται ποτέ να καταστραφεί οικονομικά. Μπορεί όμως να περάσει από οικονομικές αναταράξεις μέχρι να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Ειπώθηκε από τα νεοταξικά κανάλια και άλλη μία μπούρδα πως δήθεν οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας σχεδιάζουν πραξικόπημα κατά του Πούτιν. Είναι τόσο μυστικές οι υπηρεσίες που το έμαθε όλος ο πλανήτης. Είναι τελείως απίθανο ένα πραξικόπημα κατά του Πούτιν; Τίποτα δεν είναι απίθανο αλλά είναι πιο πιθανό ένα πραξικόπημα κατά του Ζελίνσκι, του Μητσοτάκη ή του Μακρόν. Αποκλείεται να χάσει ο Πούτιν τις εκλογές; Επίσης δεν αποκλείεται αλλά οι πιθανότητες να τις χάσουν όλοι οι άλλοι είναι πολύ μεγαλύτερες.

Δεν είναι ο Πούτιν το πρόβλημα τους. Έχουν πρόβλημα χοντρό όλοι οι Νεοταξίτες μέσα στις ίδιες τους τις χώρες όπου η αντίδραση και η αντίσταση στην ΝΤΠ μεγαλώνει. Κάθε μέρα αφυπνίζονται εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και αντιλαμβάνονται την Νεοταξική συνωμοσία και τα πραγματικά σχέδια ΕΕ - ΝΤΠ. Σε πολλές χώρες υπάρχουν κόμματα εξουσίας αντί-νεοταξικά ή ευρωσκεπτικιστικά.

Ναι μεν ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός και έτσι εκπροσωπεί την Ελλάδα αλλά μην ξεχνάμε πως εκφράζει μόνο το 20% των ψηφοφόρων. Το ξεπέρασε ελάχιστα στις τελευταίες εκλογές. Ακόμη χαμηλότερο του 20%  ήταν το ποσοστό που Μακρόν στον πρώτο γύρο των εκλογών όπου εκεί φαίνεται η πραγματική δύναμη των κομμάτων. Ο Μακρόν εκφράζει μόλις το 18,4% των Γάλλων.

Τι πραγματικά συμβαίνει είναι χιλιο-γραμμένο σε προηγούμενα άρθρα σε αυτό τον ιστότοπο. Η Ρωσία δεν ξεκίνησε αυτή την μεγάλη περιπέτεια για να βγει ζημιωμένη. Ο Πούτιν αναγνωρίζει μόνο τον Αμερικανό Πρόεδρο ως ισότιμο συνομιλητή. Οι συνομιλίες G7 - NATO - EE στις Βρυξέλες ήταν προκαταρτικές. Αφού τελειώσουν οι εχθροπραξίες στην Ουκρανία, θα καθίσουν σε ένα τραπέζι ΗΠΑ - Ρωσία και ίσως Βρετανία - Κίνα.

Μικραίνει η ΕΕ

Αδαμάντιος

Scroll to Top