Τρομοπροπαγάνδα

Τρομοπροπαγάνδα

Έκανα ο άνθρωπος ζάπινγκ. Δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω κάνει χιλιάδες φορές. Ξεκινάω λοιπόν… Βουλή, ΕΤ1, ΕΤ2, ΕΤ3, ALPHA, ANT1, OPEN, Μακεδονία, ΣΚΑΙ… και μένω παγωτό… τρόμαξα στην κυριολεξία. Ήταν λοιπόν δύο παρουσιάστριες, μία ξανθιά και μία καστανή. Εγώ δεν είχα ξαναδεί καμία από τις δύο. Η ξανθιά είχε κάτι το απόκοσμο, κάτι το τρομακτικό. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω… είναι το βλέμμα της; … είναι η φωνή της; … δεν ξέρω. Λες και έχει έρθει από μία άλλη διάσταση, έναν άλλο κόσμο.

Μπορεί να είμαι μόνο εγώ που το βλέπω έτσι αλλά προσέξτε την και κρίνετε μόνοι σας. Νόμισα ότι είναι κάποια ξαδέλφη του Μητσοτάκη. Λίγο του έμοιαζε ή έτσι μου φάνηκε. Τελικά είναι από την Σπάρτη. Ίσως είναι ξαδέλφη του Βαρβιτσιώτη ή κάποιου άλλου της ΝΔ ή των Σημιτικών από την Σπάρτη. Αυτή λοιπόν λέγεται Ελένη Λάσκαρη και είναι νεοξανθιά (πρόσφατα καστανή). Ήταν στο οικονομικό ρεπορτάζ Νέων και Βήματος (φουλ Νέα Τάξη).

Σε ένα άρθρο στο Ίντερνετ την ονομάζουν τσαρίνα των media. Αυτό τώρα αυτουνού ή αυτηνής που το έγραψε πως τους ήρθε «ένας Θεός ξέρει». Έτσι γουστάρουν και την βαφτίσανε τσαρίνα. Μίντια είναι ότι θέλουν λένε. Αναρωτήθηκα λοιπόν αν είμαι τόσο άσχετος που δεν είχα πληροφορηθεί την τσαρίνα των μίντια. Ρώτησα λοιπόν και πολλούς άλλους και δεν την ήξερε κανένας.

Εμένα οι άποψη μου είναι πως οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες πρέπει να είναι εμφανίσιμοι/ες. Από την άλλη είναι κάποιες παρουσιάστριες ελαφρών εκπομπών που είναι τελείως βλήματα, ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε. Ούτε κι αυτό είναι καλό. Έκαναν την Όπρα παρουσιάστρια που ήταν και μαύρη και χοντρή. Τώρα πάνε να κάνουν την Δανάη Ελληνίδα Όπρα. Γεμάτη σίγουρα είναι η Δανάη. Δεν ξέρω ποια είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ γεμάτης και χοντρής.

Μετά έβαλε και ο ΣΚΑΙ μία τύπου Δανάης, την Αντελίνα μαζί με τον σύζυγο της Χάρη Βαρθακούρη. Ξεκίνησαν με μία ταξιδιωτική εκπομπή και μετά έκαναν το ΣΟΥ ΚΟΥ FAMILY. Ούτε η μία ούτε η άλλη έχουν εντοπιστεί να προπαγανδίζουν. Βέβαια δεν είμαστε όλη την ώρα μπροστά στην τηλεόραση να παρακολουθούμε όλες τις εκπομπές. Είναι βέβαια και το είδος των εκπομπών αλλά άλλες όπως η Στεφανίδου έκαναν την προπαγάνδα τους.

Αυτές έχουν ένα ωραίο/γλυκό πρόσωπο όπως θα μπορούσαμε να πούμε και για την Όπρα. Η μαγκιά είναι να βάλουν γεμάτη/χοντρή και τέρας δηλαδή πολύ άσχημη στο πρόσωπο. Δεν είναι όμως τόσο μάγκες αλλά παριστάνουν τους μάγκες και τους politically correct. Στην περίπτωση της νεοξανθιάς Λάσκαρη δεν μιλάμε για πρότυπα ομορφιάς αλλά για τρόμο, απόκοσμες καταστάσεις. Εμένα αυτή η γυναίκα με τρομάζει και έχω παίξει ξύλο αρκετό στην ζωή μου.

Το λέω αυτό όχι για μαγκιά αλλά για να δείξω πως δεν είμαι κανένας φοβιτσιάρης που φοβάται εύκολα. Μπορώ να τα βάλω με το φυσικό αλλά όχι το μεταφυσικό και αυτή έχει κάτι το απόκοσμο επάνω της. Προσπάθησα να ακούσω τι λέει. Φανταστείτε τον κύριο Μπάμπη και τον κύριο Άρη μαζί και εις το τετράγωνο… προπαγάνδα.. προπαγάνδα… προπαγάνδα. Μετά σκέφτηκα… τρόμος… προπαγάνδα… ίσον τρομοπροπαγάνδα. Μήπως είναι ένα νέο είδος προπαγάνδας που δοκιμάζει το Νεοταξικό σύστημα;

Σχολίαζε ένα φυλλάδιο που θα βγάλει ο Τζερόνιμο. Σύμφωνα με αυτό το εμβόλιο δεν έχει εμβρυϊκά κύτταρα, νανοσωματίδια, τσιπάκι, μαγνητισμό και ούτε επιτυγχάνεται ο έλεγχος της προσωπικότητας. Μετά η απόκοσμη είπε όλα αυτά είναι βλακείες. Εκεί φοβήθηκα πάλι. Ίσως ξέρει τι σκέφτομαι και μπορεί με τηλεπάθεια να με κάνει να πηδήξω από το μπαλκόνι ή να βγω μπροστά σε ένα φορτηγό και να με πατήσει.

Εγώ δεν λέω ότι ισχύουν αλλά ούτε ότι δεν ισχύουν. Ξέρω ότι οι Νεοταξίτες είναι οι χειρότεροι παλιάνθρωποι που υπάρχουν και είναι ικανοί για οτιδήποτε. Αν υπάρχει η τεχνολογία για όλες αυτές τις θεωρίες που κυκλοφορούν, τότε αυτοί οι παλιάνθρωποι της Νέας Τάξης, σίγουρα θα τις χρησιμοποιήσουν εναντίον της ανθρωπότητας. Επομένως εγώ κάνω την εξής ερώτηση στον Τζερόνιμο που τα αρνείται όλα και στην απόκοσμη Λάσκαρη που τα λέει βλακείες.

Υπάρχει η τεχνολογία για όλα αυτά; Και βέβαια υπάρχει και όποιος σας πει κάτι διαφορετικό είναι ή σιχαμερός ψεύτης ή τελείως άσχετος. Αφού υπάρχει, γιατί να μην την χρησιμοποιήσουν; Επειδή είναι καλοί άνθρωποι; Δεν είναι καθόλου καλοί άνθρωποι όλοι αυτοί της Νέας Τάξης. Για την ακρίβεια είναι οι χειρότεροι άνθρωποι που υπάρχουν, ελεεινοί παλιάνθρωποι.

Πειραματικό εμβόλιο;

Γιάννης

Scroll to Top