Πειραματικό εμβόλιο;

Πειραματικό εμβόλιο;

Τρομοπροπαγάνδα

Ο Τζερόνιμο πως το ξέρει ρε παιδιά; Είναι ειδικός επιστήμονας; Από ό,τι γράφει το βιογραφικό του, Ιστορία και Θεολογία έχει σπουδάσει. Επομένως πως το ξέρει αυτός; Πως ξέρει λοιπόν αυτή, του οικονομικού ρεπορτάζ και ο Τζερόνιμο της Θεολογίας πως όλα αυτά δεν ισχύουν; Θα πει κάποιος πως υπάρχουν ειδικοί που τα υποστηρίζουν. Όμως υπάρχουν και ειδικοί που υποστηρίζουν τα αντίθετα, απλά δεν προβάλλονται από τα ΜΜΕ.

Αν το εμβόλιο είναι πειραματικό που μάλλον είναι, όλοι όσοι προπαγανδίζουν υπέρ του και αναγκάζουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, πρέπει να καταδικαστούν σε πολυετείς ποινές κάθειρξης, με πρώτο τον Μητσοτάκη. Έπρεπε να ενημερώσουν τους ανθρώπους πως είναι πειραματικά τα εμβόλια. Τώρα λέει τους χαζούς τους πρόθυμους θα τους βάλουν να κάνουν και τρίτη δόση. Για όσους σκέφτονται να εμβολιαστούν έχω μία πληροφορία. Έρχεται το καλό εμβόλιο, μονοδοσικό με super προστασία και χωρίς παρενέργειες.

Εδώ προκύπτουν διάφορα θέματα. Είναι το εμβόλιο σε πειραματικό στάδιο; Είναι γιατί βελτιώνεται και συνεχίζεται η έρευνα γύρω από τον covid -19 και το εμβόλιο. Έπρεπε να βγει το εμβόλιο ενώ βρισκόταν σε πειραματικό στάδιο; Ας ξεχάσουμε προς το παρόν όλα τα άλλα. Δεν λέω ότι δεν ισχύουν αλλά ας υποθέσουμε ότι το εμβόλιο περιέχει μόνο εμβόλιο και τίποτα παραπάνω.

Από την στιγμή που έχουν εμβόλια κάπως αποτελεσματικά, έπρεπε να βγουν, κατά την γνώμη μου. Έπρεπε όμως να ενημερωθεί ο κόσμος για το πως ακριβώς έχει η κατάσταση. Το θέμα βρίσκεται στην διαρκή εξαπάτηση του μιντιακού και πολιτικού συστήματος. Είναι βασική αρχή ΝΤΠ - ΕΕ, η εξαπάτηση. Μία ψευτοελίτ παίρνει τις αποφάσεις και τις επιβάλλει στην αδαή πλειοψηφία με κάθε τρόπο. Μπορεί να είναι προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου, ψυχαναγκασμός, απειλές κλπ.

Διότι όλα αυτά τα καθάρματα, οι χειρότεροι παλιάνθρωποι που υπάρχουν, το εξετάζουν από την δική τους πλευρά, κοιτάζουν τι τους συμφέρει. Τους συμφέρει να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Γιατί σε μεγάλο ποσοστό το εμβόλιο θα έχει αποτέλεσμα. Αυτούς τους βολεύει γιατί πράγματι όσοι περισσότεροι εμβολιαστούν, τόσο περισσότερο θα σταματήσει η διάδοση του ιού. Επίσης όσο περισσότερο σταματήσει η διάδοση του ιού, τόσο λιγότεροι θα πηγαίνουν στα νοσοκομεία και στις εντατικές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα τους είναι να μην καταρρεύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Επιπλέον οι πρόθυμοι να εμβολιαστούν χρησιμεύουν εν αγνοία τους ως πειραματόζωα. Το πειραματικό στάδιο περιλαμβάνει και δοκιμή σε μεγάλο αριθμό πειραματόζωων. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να έχει παρενέργειες που ίσως είναι και θανατηφόρες. Σε άλλες μπορεί να μην πιάσει. Όταν έχει τελειώσει το πειραματικό στάδιο δεν θα έχει σοβαρές παρενέργειες ή θα έχουν εντοπισθεί οι λόγοι των παρενεργειών και θα αποκλείονται κάποιες κατηγορίες. Επίσης δεν θα πρέπει να υπάρχουν περιπτώσεις που δεν πιάνει και θα ανακαλυφθούν οι λόγοι που δεν πιάνει.

Όμως αν πουν την αλήθεια, το ποσοστό των ανεμβολίαστων θα ήταν ακόμα ψηλότερο. Συστηματικά εξαπατούν τους πολίτες σε κάθε τι, όχι μόνο αυτό. Το ερώτημα είναι αν έχει δικαίωμα ο κάθε πολίτης να έχει σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση και να παίρνει τις αποφάσεις μόνος του. Κατά την άποψη ΝΤΠ - ΕΕ δεν έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο δικαίωμα. Πρέπει να γνωρίσει μόνο ότι ΝΤΠ - ΕΕ κρίνουν πως πρέπει να γνωρίζει και πρέπει να κάνει αυτό που αυτοί αποφασίζουν να κάνει. Διότι ΝΤΠ - ΕΕ είναι κανονική Δικτατορία.  

Επίσης προκύπτει πολύ σοβαρό ζήτημα για τον Τζερόνιμο. Έχει αναλάβει τον ρόλο του προπαγανδιστή για την κυβέρνηση και προσπαθεί να πείσει τους πιστούς να εμβολιαστούν με εμβόλιο που τουλάχιστον βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, αν δεν ισχύει και κάτι από τα άλλα. Ξέραμε ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκαναν προπαγάνδα. Τώρα και η Εκκλησία της Ελλάδας υπό τον Τζερόνιμο κάνει προπαγάνδα.

Είναι ακατάλληλος για την θέση που έχει και πρέπει να αποχωρήσει για λόγους υγείας. Αν δεν το κάνει από μόνος του, να δημιουργηθεί μία δεύτερη Εκκλησία της Ελλάδας από ιερωμένους που είναι αντίθετοι στον Τζερόνιμο και αποτελούν την πλειοψηφία, ειδικά σε χαμηλότερα επίπεδα. Είναι μία ευκαιρία για να φύγει ο Τζερόνιμο ή να χωριστεί η Εκκλησία της Ελλάδας.

Γιάννης

Scroll to Top