Ύποπτοι πατριώτες μαϊμού

Ύποπτοι πατριώτες - μαϊμού

Ποιος είναι χειρότερος, ένας αποδεδειγμένα δολοφόνος ή ένας ύποπτος δολοφονίας; Ο πρώτος είναι χειρότερος γιατί ο δεύτερος μπορεί να αποδειχθεί αθώος. Ο ύποπτος έχει ένας status μεταξύ ενόχου και αθώου, μέχρι να αποδειχθεί τι από τα δύο είναι. Δεν είναι αθώος αλλά ούτε και ένοχος. Με την ίδια λογική ένας ύποπτος κρυφό - διεθνιστής είναι προτιμότερος από έναν διεθνιστή γιατί ο πρώτος μπορεί να αποδειχθεί αθώος ενώ ο δεύτερος είναι σίγουρα ένοχος.

Η Νέα Τάξη είναι μια παγκόσμια συνωμοσία. Χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους για να πετύχει τον στόχο της. Γνωρίζει ότι η κεντροδεξιά αποτελεί μεγαλύτερο εμπόδιο από την κεντροαριστερά καθώς ο χώρος είναι πολύ περισσότερο πατριωτικός. Δεν λέω ότι στην κεντροδεξιά είναι όλοι πατριώτες ενώ στην κεντροαριστερά κανένας. Απλά στην κεντροδεξιά το ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο.

Για να πετύχουν την παγκόσμια συνωμοσία, οι νεοταξίτες χρησιμοποιούν διαφόρους μεθόδους. Επειδή υπάρχει έλλειψη διεθνιστών στην κεντροδεξιά, τους εισάγουν από άλλους χώρους. Πιθανώς οι μεταλλαγμένοι κομμουνιστές αυτό τον σκοπό να εξυπηρετούν. Βέβαια δεν ισχύει για όλους και είναι ύποπτοι μέχρι να κριθούν ένοχοι ή αθώοι. Επιπλέον η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί Δούρειους Ίππους, ανθρώπους (πολιτικούς, δημοσιογράφους κλπ) που παριστάνουν τους πατριώτες ενώ στην πραγματικότητα είναι διεθνιστές και όργανα της.

Το 2010, αποδείχθηκε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η ευρωπαϊκή πορεία οδήγησε στην καταστροφή και στην υποδούλωση. Υπόνοιες βέβαια είχαν πολύ πριν όσοι καταλάβαιναν λίγα πράγματα. Μετά το 2010, όσοι εξακολουθούν να υποστηρίζουν την ΕΕ είναι ή προδότες ή έχουν σοβαρό πρόβλημα στην πολιτική τους κρίση. Ο Καραμανλής πήρε σαφή θέση υπέρ της συμμετοχής στην ΕΕ, κατά το δημοψήφισμα του 2015. Έχει ακουστεί πως σε κύκλους του έχει εκφράσει ευρωσκεπτικιστικές απόψεις. Βέβαια μετράει το επίσημο και όχι το ανεπίσημο.

Τι να εννοούσε ο Καμμένος με το τραινάκι του Αλέξη που θα πρόσεχε να μην εκτροχιαστεί; Ο εκτροχιασμός να ήταν άραγε η έξοδος από την ΕΕ; Πιθανολογείται ότι και αυτός είναι υπέρ της παραμονής. Όλοι αυτοί που παριστάνουν τους πατριώτες αλλά είναι υπέρ της παραμονής στην ΕΕ, εξακολουθούν να είναι ύποπτοι ως Δούρειοι Ίπποι της παγκοσμιοποίησης. Όμως όπως εξήγησα, οι ύποπτοι είναι προτιμότεροι από τους ενόχους, γιατί οι ύποπτοι μπορεί να αποδειχθούν αθώοι. Επιπλέον ακόμη και να είναι Δούρειοι Ίπποι, θα κάνουν βήματα προς την σωστή κατεύθυνση.

Έτσι λειτουργούν οι Δούρειοι Ίπποι. Παριστάνουν ότι είναι κάτι ενώ στην πραγματικότητα είναι κάτι άλλο, με σκοπό να ελέγξουν αυτό που παριστάνουν ότι είναι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση παριστάνουν τους πατριώτες ενώ είναι διεθνιστές. Θα κάνουν αναγκαστικά κάποια βήματα στην αντίθετη κατεύθυνση από την παγκοσμιοποίηση για να δικαιολογήσουν αυτό που παρουσιάζονται ότι είναι. Η διαφορά από τους γνήσιους πατριώτες είναι ότι οι πατριώτες - μαϊμού θα φθάσουν μέχρι ένα σημείο μόνο και δεν θα το αφήσουν να ξεφύγει σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό, σύμφωνα με την αντίληψη τους.

Η έξοδος από την ΕΕ μπορεί να είναι ένας δρόμος χωρίς γυρισμό, κατά την άποψη τους. Δεν έχουμε να κάνουμε με κανονικούς ανθρώπους αλλά με διαβολικούς. Οι διεθνιστές θα κάνουν βήματα υπέρ της παγκοσμιοποίησης, οι πατριώτες - μαϊμού στην αντίθετη κατεύθυνση αλλά θα φθάσουν μέχρι ένα σημείο ενώ οι γνήσιοι πατριώτες θα το προχωρήσουν πολύ περισσότερο. Όμως έχει γίνει σαφές ότι ένας ύποπτος πατριώτης - μαϊμού είναι προτιμότερος από έναν διεθνιστή γιατί και μπορεί να αποδειχθεί αθώος αλλά και θα κάνει κάποια βήματα προς την σωστή κατεύθυνση για να δικαιολογήσει το δημόσιο προφίλ του.

Είπαμε ότι με τον Καμένο και άλλους που παρουσιάζονται ότι είναι του πατριωτικού χώρου, έχουμε σοβαρά θέματα να διευθετήσουμε. Ο Καμένος εξακολουθεί να είναι ύποπτος κρυφό - διεθνιστής. Το ίδιο ισχύει για τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και πολλούς άλλους. Όμως ο Καμένος είναι προτιμότερος από τον Χρυσοχοΐδη που είναι σίγουρα διεθνιστής γιατί μπορεί να αποδειχθεί αθώος αλλά ακόμα και να είναι κρυφό - διεθνιστής θα κάνει βήματα προς την σωστή κατεύθυνση για να δικαιολογήσει το πατριωτικό του προφίλ.

Η Οργάνωση Τραμπ γνωρίζει πάρα πολλά αλλά δεν μπορεί να είναι μέσα στα μυαλό τους καθενός. Γνωρίζει τις ενέργειες πολλών ανθρώπων αλλά δεν γνωρίζει τα κίνητρα πίσω από αυτές τις ενέργειες. Αυτό θέλει ψυχανάλυση ή στοιχεία ατράνταχτα όπως πχ συνομιλίες που να φαίνεται η προδοσία. Το θέμα της παγκοσμιοποίησης και της μισητής και αποτυχημένης Ευρωπαϊκής Ένωσης θα διευθετηθεί στην ετήσια Σύνοδο των κεντροδεξιών κομμάτων της Δύσης. Μέχρι τότε, όσοι υποστηρίζουν την παραμονή στην ΕΕ, εξακολουθούν να είναι ύποπτοι κρυφό - διεθνιστές, χωρίς να έχουν κριθεί ένοχοι αλλά ούτε και αθώοι.

Θόδωρος

Scroll to Top