Χαμός στο Ισραήλ

Χαμός στο Ισραήλ

Ενώ στο Ισραήλ γίνεται χαμός, συμβαίνουν τρομερά πράγματα, τα Νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αναζητήστε την ενημέρωση σε άλλα μέσα, διαφορετικά από τα Νεοταξικά. Αυτή την στιγμή τα γεγονότα είναι σε εξέλιξη και οι πληροφορίες συγκεχυμένες και αντικρουόμενες.

Η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου 2023. Σύμφωνα με κάποια πηγή, εκτοξεύτηκαν πάνω από χίλιοι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς προς το Ισραήλ και χτύπησαν πολλούς στόχους. Οι νεκροί είναι πάνω από χίλιοι. Άλλες πηγές δίνουν πολύ διαφορετικά νούμερα, αρκετά χαμηλότερα.

Μαχητές της Χαμάς έχουν διεισδύσει στο έδαφος του Ισραήλ. Αναφέρονται περιπτώσεις όπου έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη και αιωρόπτερα (αετούς). Έχουν θεαθεί ένοπλοι μαχητές της Χαμάς πάνω σε φορτηγάκια (pick up trucks) μέσα στο Ισραήλ. Αξιωματούχοι της Χαμάς καλούν τους Παλαιστίνιους να πάρουν τα όπλα τους διότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή της ιστορίας. Η κυβέρνηση του Ισραήλ κήρυξε την χώρα σε κατάσταση πολέμου. Αξιωματούχοι του Ισραήλ κάνουν λόγο για πολύ δύσκολες στιγμές για την χώρα τους.

Λένε πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης πως κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Δηλαδή μόνο εμείς το είχαμε προβλέψει. Μα είναι θέμα κοινής λογικής και παρατήρησης των διεθνών εξελίξεων. Όχι μόνο ενημερώνουμε τους πολίτες, όταν συμβαίνει, κάτι που δεν κάνουν τα Νεοταξικά ΜΜΕ αλλά προβλέπουμε την πιθανότητα καιρό πριν. Θα επανέλθουμε σε αυτή την πολύ σοβαρή εξέλιξη με κάποιο άρθρο.

Scroll to Top