Καταργούν το Ισραήλ

Καταργούν το Ισραήλ

Πως λέγονται αυτοί που δεν σκέφτονται τις συνέπειες των πράξεων τους; Απερίσκεπτοι, επιπόλαιοι, ανόητοι. Ενώ η ΝΤΠ έχει από την μία ένα πολύ δουλεμένο σχέδιο, από την άλλη έχει κάνει τεράστια λάθη στον σχεδιασμό. Έχουν καταστρώσει ένα γιγάντιο σχέδιο και δεν έχουν λάβει υπόψη τους πως οι άλλοι θα τους αντιληφθούν και θα τους εμποδίσουν.

Εκτός από αυτό, οι άλλοι θα τους τιμωρήσουν, αν κερδίσουν. Αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο ένα παράδειγμα. Οι Νεοταξίτες είναι σαν κάποιους που πηγαίνουν να κάνουν ληστεία και δεν έχουν στο σχέδιο πρόβλεψη πως θα τους αντιληφθούν και θα προσπαθήσουν να τους σταματήσουν. Να το επεκτείνω λέγοντας πως δεν έχουν σκεφτεί πως μπορεί να τους πιάσουν και να τους τιμωρήσουν.

Ο Χίτλερ ξεκίνησε να καταλάβει τον κόσμο και στο τέλος οι άλλοι, οι αντίπαλοι, κατέλαβαν την Γερμανία και ο ίδιος αυτοκτόνησε. Ισχύει το «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος». Έχουμε πει πως ένα ακραίο αλλά όχι απίθανο σενάριο είναι να πάψει να υφίσταται η Γερμανία. Άλλο ένα παρεμφερές σενάριο είναι να καταργηθεί το Ισραήλ. Η σχέση Ισραήλ και Γερμανίας είναι πολύπλοκη. Προκύπτει από την σχέση των Εβραίων με την Γερμανία και το Ισραήλ.

Αρχικά η συμμαχία της ΝΤΠ ανέβασε τον Χίτλερ. Ο Πρωτοναζισμός δηλαδή οι Ναζισμός της αρχικής περιόδου είναι το ίδιο όπως η ΝΤΠ. Η ίδια συμμαχία αρχικά στήριξε τους Ναζί. Σε κάποιο σημείο, η συμμαχία θέλησε να ξεφορτωθεί τον Χίτλερ σκοτώνοντας τον. Έτσι αυτός συμμάχησε με τους αντιπάλους τους και στράφηκε εναντίον των αρχικών υποστηρικτών του. Η προσεκτική μελέτη της ιστορίας του Ναζισμού, θα λύσει πολλές απορίες για το τι γίνεται σήμερα.

Τα κέντρα που αρχικά ανέβασαν τους Ναζί, προσπαθούν να πετύχουν αυτό για το οποίο ανέβασαν τους Ναζί. Το σχέδιο είχε τέσσερα σημεία α) έλεγχος του Ναζιστικού κόμματος από τα σοσιαλιστικά κέντρα β) έλεγχος της Γερμανίας από το Ναζιστικό κόμμα γ) δημιουργία του Άξονα δ) κατάκτηση της Ευρώπης και του κόσμου από τον Άξονα για την επιβολή μιας Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Σοσιαλιστικής Δικτατορίας.

Ενδεχομένως, η αντιπαλότητα του Χίτλερ και ενός τμήματος του Ναζιστικού κόμματος με τους αρχικούς υποστηρικτές του, να δημιουργήθηκε για τον έλεγχο του Ναζιστικού κόμματος. Ο Μεταναζισμός είναι ο Ναζισμός της τελευταίας περιόδου. Ενδιάμεσα ήταν μια μεταβατική περίοδος, ο Μεσοναζισμός. Η ΝΤΠ είναι οι συνεχιστές των Πρωτοναζί ενώ οι Νεοναζί των Μεταναζί. Υπάρχει μεγάλη έχθρα που είναι όμως εσωτερική του Ναζισμού.

Σήμερα η ΝΤΠ χρησιμοποιεί την Γερμανία, τουλάχιστον για να κυριαρχήσει στην Ευρώπη δηλαδή το σχέδιο περιλαμβάνει α) η ΝΤΠ ελέγχει την Γερμανία β) η Γερμανία κυριαρχεί στην Ευρώπη γ) η Γερμανία δια μέσου της ΕΕ έχει επιρροή παγκόσμια. Έτσι δια μέσου της Γερμανίας, η ΝΤΠ κυριαρχεί στην Ευρώπη και έχει επιρροή παγκόσμια. Προσπαθούν να ελέγξουν τις ΗΠΑ αλλά δεν είναι εύκολο ενώ στην Γερμανία έχουν πλήρη έλεγχο.

Στην συμμαχία της ΝΤΠ σημαντικό ρόλο παίζουν οι Εβραίοι. Το Ισραήλ δημιουργήθηκε το 1948 από ενέργειες του Παγκόσμιου Εβραϊσμού, κυρίως σε Βρετανία και ΗΠΑ που ήταν οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός έχει ως κέντρο την εκάστοτε υπερδύναμη. Ήταν η Γαλλία, μετά έγινε η Βρετανία και ύστερα οι ΗΠΑ.

Το Ισραήλ διατηρείται λόγω του Παγκόσμιου Εβραϊσμού. Χωρίς την στήριξη των ΗΠΑ, της Βρετανίας και άλλων μεγάλων χωρών της Ευρώπης, το Ισραήλ θα πάψει να υφίσταται. Αν δεν είναι θέμα ωρών, είναι θέμα ημερών να πάψει να υφίσταται. Ναι μεν είναι ισχυρή στρατιωτικά χώρα αλλά περιβάλλεται από εχθρούς που αθροιστικά έχουν ασύλληπτα μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη.

Να επαναλάβω τις είκοσι ισχυρότερες στρατιωτικές δυνάμεις σύμφωνα με την Global Fire Power : ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Βρετανία, Νότιος Κορέα, Πακιστάν, Ιαπωνία, Γαλλία, Ιταλία, Τουρκία, Βραζιλία, Ινδονησία, Αίγυπτος, Ουκρανία, Αυστραλία, Ιράν, Ισραήλ, Βιετνάμ, Πολωνία. Ναι μεν το Ισραήλ βρίσκεται στην 18η θέση αλλά έχει απέναντι του το Πακιστάν που είναι στην 7η, την Τουρκία που είναι 11η, την Αίγυπτο στην 14η, και το Ιράν στην 17η θέση.

Το Πακιστάν δεν είναι δίπλα αλλά δεν είναι και μακριά. Με την Αίγυπτο οι σχέσεις έχουν εξομαλυνθεί αλλά δεν είναι τόσο πίσω στην ιστορία που έγινε πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Αιγύπτου. Το Ιράν είναι αναγνωρισμένος εχθρός του Ισραήλ. Πέρα από τις προσπάθειες εξομάλυνσης των σχέσεων που κάνουν χώρες όπως η Τουρκία και η Αίγυπτος, κατά βάση, όλες οι Μουσουλμανικές χώρες είναι με το μέρος των Παλαιστινίων.

Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση σε Χριστιανικές και Μουσουλμανικές χώρες να μην επικρατήσει η ΝΤΠ στην οποία εξέχοντα θέση έχουν τα Εβραϊκά συμφέροντα. Μην ξεχνάμε πως Χριστιανισμός και Ισλαμισμός είναι οι δύο μεγαλύτερες θρησκείες με ποσοστά 31,5% και 22,3% ενώ ο Ιουδαϊσμός έχει μόλις 0,18%. Συμβαίνει η κινητοποίηση σε πολλές άλλες χώρες, εκτός από την χώρα των χαζών, την Ελλάδα. Δυστυχώς, κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται περίτρανα πως η Ελλάδα είναι η χώρα των χαζών.

Μην ξεχνάμε επίσης πως οι Εβραίοι αρχιερείς Σταύρωσαν τον Χριστό, όχι οι Ρωμαίοι. Οι ΗΠΑ που είναι πρώτη στρατιωτική δύναμη και δεύτερη (σε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης) ή πρώτη (με ονομαστικές τιμές) οικονομική δύναμη, είναι Χριστιανική χώρα και ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων είναι θρησκευόμενοι. Η δεύτερη στρατιωτική δύναμη, η Ρωσία, είναι επίσης Χριστιανική χώρα.

Εκτός από κινητοποίηση, γίνεται και συντονισμός. Υπάρχει μια πρόταση για κατάργηση του Ισραήλ και δημιουργία κράτους Παλαιστίνης, κάτι που επιθυμούν διακαώς οι Μουσουλμανικές χώρες. Γύρω από την Ιερουσαλήμ και στις περιοχές που δραστηριοποιήθηκε ο Ιησούς, θα δημιουργηθεί ένα αυτόνομο Χριστιανικό κράτος, υπό την προστασία των Χριστιανικών χωρών. Οι Εβραίοι δεν θα εκδιωχθούν αλλά πιθανότατα, σταδιακά θα φύγουν από μόνοι τους.

Το σενάριο ενδέχεται να συνδυαστεί με την δημιουργία της Νέας Αρκαδίας κάπου στην Αφρική. Θα δημιουργήσουν ένα κράτος στην Αφρική, για να μπορούν να πάνε όσοι θέλουν από τους Νεοταξίτες. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της Αφρικανικής ηπείρου. Στην παρούσα στιγμή, οι πιθανότητες να καταργηθεί το Ισραήλ είναι πολύ λίγες. Όσο όμως ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός εμμένει στο σχέδιο της ΝΤΠ, τόσο θα αυξάνουν. Επομένως αν ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός μείνει προσκολλημένος εμονικά στο σχέδιο ΝΤΠ, τότε οι πιθανότητες να καταργηθεί το Ισραήλ θα γίνουν πολλές.

Αναστάσιος

Scroll to Top