Συμμαχία ΝΤΠ και ψευτοελίτ

Συμμαχία ΝΤΠ και ψευτοελίτ

Ο μέσος ψηφοφόρος δεν γνωρίζει πολλά από τα κόλπα της πολιτικής. Ένα βασικό κόλπο είναι η δημιουργία συμμαχιών. Για να ενδυναμωθεί ένα γκρουπ ή μια κοινωνική ομάδα, δημιουργεί συμμαχίες. Έτσι όλοι μαζί στηρίζουν τα θέματα τους, προωθούν τους ανθρώπους τους, εκπληρώνουν τους στόχους τους. Η ΝΤΠ είναι μια συμμαχία, κυρίως μειονοτήτων.

Είναι δυνατόν στην Ελλάδα, ομοφυλόφιλοι και Εβραίοι να κουμαντάρουν τον συντηρητικό, πατριωτικό χώρο που είναι κοντά στην Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη; Πως να πάει μπροστά έτσι η χώρα; Θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο! Ομοφυλόφιλοι και Εβραίοι να κουμαντάρουν τον σοσιαλιστικό χώρο. Και αυτό δεν είναι σωστό αλλά είναι πολύ λιγότερο το κακό. Βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο που συμβαίνει. Είναι λόγω του σχεδίου ΝΤΠ - ΕΕ. Ομοφυλόφιλοι και Εβραίοι είναι δύο ισχυρές ομάδες στην Συμμαχία της ΝΤΠ - ΕΕ. Δεν είναι οι μόνες.

Υπάρχουν όλες οι σεξουαλικές αποκλίσεις, θρησκευτικές αιρέσεις και γενικά κάθε είδους μειονότητες, θρησκευτικές, σεξουαλικές, φυλετικές κλπ. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί οι ΛΟΑΤΚΙ συμμάχησαν με παιδεραστές, κτηνοβάτες, νεκρόφιλους, κοπρολάγνους, ουρολάγνους, σαδιστές, μαζοχιστές και άλλες σεξουαλικές αποκλίσεις. Είναι τόσο απλό! Όσο πιο μεγάλη είναι η συμμαχία, τόσο πιο ισχυρή. Όσο πιο ισχυρή είναι, τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες να πετύχει το σχέδιο της ΝΤΠ για Παγκόσμια Ολιγαρχική Δικτατορία και τελικό σοσιαλισμό.

Μπορεί η κάθε σεξουαλική απόκλιση να μην έχει μεγάλο ποσοστό στον πληθυσμό αλλά όλες μαζί οι υπόλοιπες αθροιστικά πιθανώς να έχουν μεγαλύτερο ποσοστό από τους ΛΟΑΤΚΙ. Είναι πολύ μεγάλη η λίστα με τις σεξουαλικές αποκλίσεις. Προφανέστατα δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία σχετικά. Στις ΗΠΑ, οι ΛΟΑΤΚΙ υπολογίζονται σε 4-5%. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν στατιστικά αλλά δεν πρέπει να είναι παραπάνω από τις ΗΠΑ. Δεν μπορεί το 5% να κουμαντάρει το υπόλοιπο 95%.

Ούτε το 0,05% που είναι οι Εβραίοι στην Ελλάδα (5,000) μπορεί να κουμαντάρει το υπόλοιπο 99,95%. Ο Χριστιανισμός είναι η πιο πολυπληθής θρησκεία με 31% και ακολουθεί ο Μουσουλμανισμός με 25%. Οι μισοί Χριστιανοί είναι Καθολικοί, το 37% είναι Προτεστάντες και το 12% είναι Ορθόδοξοι. Επομένως επί του συνόλου είναι Καθολικοί 15,5%, Προτεστάντες 11,5% και Ορθόδοξοι 3,7%. Παγκόσμια οι Εβραίοι είναι σχεδόν 0,2% (0,18%).

Επειδή οι Εβραίοι είναι λίγοι ακόμη και με τους κρυφούς, έχουν δημιουργήσει έναν ευρύτερο κύκλο Εβραιόφιλων ή Εβραιόδουλων. Κατ' αρχάς είναι όλοι όσοι έχουν παντρευτεί Εβραίο ή Εβραία. Όμως είναι και διάφοροι μη Εβραίοι, τους οποίους οι Εβραίοι βοηθούν να ανέβουν επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά για να υπηρετούν τα συμφέροντα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού. Είναι πολλοί τέτοιοι μέσα στην Βουλή.

Ενώ είναι μόλις 0,2% έχουν κάνει μια πολύ μεγαλύτερη συμμαχία που μπορεί να φθάνει και να ξεπερνά το 20%. Σε κάποιες έρευνες, το ποσοστό των ΛΟΑΤΚΙ παγκόσμια, ανεβαίνει μέχρι 7 - 8%. Το ποσοστό όλων των υπόλοιπων σεξουαλικών αποκλίσεων είναι απροσδιόριστο. Αν υποθέσουμε πως είναι περίπου όσοι οι ΛΟΑΤΚΙ και προσθέσουμε ναρκομανείς, πόρνες - πόρνους κλπ τότε μπορεί να φθάνει ή να ξεπερνά το 20%.

Προσθέτουν όσους μπορούν στην συμμαχία για να την ισχυροποιήσουν. Υπάρχουν και πολλές αιρέσεις των Μεγάλων Θρησκειών, αυτών με τα μεγαλύτερα ποσοστά παγκόσμια. Μετά τις δύο μεγαλύτερες θρησκείες, Χριστιανισμό και Μουσουλμανισμό είναι οι Ινδουϊστές με 15% και οι Βουδιστές με 5%. Είναι κάπως δύσκολο να προσδιορίσει κανείς το ποσοστό της Νεοταξικής Συμμαχίας παγκόσμια.

Να πούμε πως είναι 20%, αν και δεν έχω βεβαιότητα πως είναι τόσο. Το 20% προσπαθεί να καβαλήσει και να κυβερνήσει το 80% και το έχει καταφέρει, μέχρι στιγμής. Αυτό συμβαίνει επειδή το 20% έχει κάνει συμμαχία ενώ το υπόλοιπο 80% είναι διαιρεμένο. Θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο, Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, κτηνοβάτες, νεκρόφιλοι, κοπρολάγνοι, ουρολάγνοι, σαδιστές, μαζοχιστές, ναρκομανείς, πόρνες - πόρνοι κλπ.  Αν όμως όλοι οι υπόλοιποι κατορθώσουν να ενωθούν σε ένα Αντινεοταξικό μέτωπο, τότε είναι προφανές ποιοι θα κερδίσουν.

Είναι ένας από τους πολλούς λόγους που το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ αποκλείεται τελικά να επικρατήσει. Το σχέδιο της ΝΤΠ έχει πολλά σημεία. Τρία από αυτά είναι η δημιουργία μιας ψευτοελίτ, η συσσώρευση πλούτου από την ψευτοελίτ, σε βάρος των υπολοίπων και ο έλεγχος των ΜΜΕ. Η ψευτοελίτ είναι ευρύτερη. Τμήμα της είναι στην πολιτική, άλλο τμήμα στα μίντια, άλλο τμήμα στις επιχειρήσεις, άλλο στον καλλιτεχνικό χώρο κλπ.

Η ψευτοελίτ αποτελείται από άτομα της Νεοταξικής συμμαχίας, Εβραίους, ομοφυλόφιλους, πόρνες - πόρνους, ναρκομανείς, παιδεραστές, κτηνοβάτες, νεκρόφιλους, κοπρολάγνους, ουρολάγνους, σαδιστές, μαζοχιστές κλπ. Αυτοί λοιπόν βρίσκονται στην Βουλή, στα ΜΜΕ και μεσουρανούν στις επιχειρήσεις. Αυτοί συσσωρεύουν πλούτο σε βάρος των υπολοίπων. Όποιος ανήκει σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες, κατανοητό είναι να υποστηρίζει Νεοταξικά κόμματα.

Όποιος όμως δεν ανήκει, πόσο μ@λ@κας πρέπει να είναι για να υποστηρίζει Νεοταξικά κόμματα; Αυτοί που μας καταστρέφουν την ζωή είναι εχθροί μας. Όχι μόνο μας καταστρέφουν αλλά ευημερούν σε βάρος μας. Παίρνουν όλες τις καλές θέσεις και μαζεύουν λεφτά που τα παίρνουν από όλους τους υπόλοιπους. Όσο έχει τον έλεγχο το σύστημα ΝΤΠ - ΕΕ, μόνο Εβραίοι - Εβραιόδουλοι, αιρετικοί, ομοφυλόφιλοι, ναρκομανείς, πόρνες - πόρνοι, παιδεραστές, κτηνοβάτες, νεκρόφιλοι, ουρολάγνοι, κοπρολάγνοι, σαδιστές, μαζοχιστές θα πηγαίνουν μπροστά και θα είναι ελίτ μαϊμού. 

Σταματήστε πια να είσαστε τόσο μ@λ@κες, άντρες και γυναίκες. Αυτοί όλοι διαμαρτύρονται για τις διακρίσεις και υποτίθεται πως τις πολεμούν ενώ είναι οι πρωταθλητές των διακρίσεων σε βάρος όλων των υπολοίπων. Μην στηρίζετε τα συμφέροντα της Νέας Τάξης και τις ομάδες από τις οποίες αποτελείται η συμμαχία της Νέας Τάξης. Υποστηρίξτε τα δικά σας συμφέροντα βλάκες ε βλάκες!

Ιωάννης

Scroll to Top