Με Εβραϊσμό ή Ορθόδοξο Χριστιανισμό;

Με Εβραϊσμό ή Ορθόδοξο Χριστιανισμό;

Πέρασε και η μεγάλη Χριστιανική γιορτή του Πάσχα. Τιμούμε τα Πάθη του Χριστού με κορύφωση την Σταύρωση Του και γιορτάζουμε την Ανάσταση Του. Για να μην ξεχνιόμαστε, τα Πάθη του Χριστού τα δημιούργησαν Εβραίοι ιερείς. Aυτοί ήταν που Τον Σταύρωσαν επειδή αμφισβήτησε την θρησκευτική ηγεσία του Ισραήλ. Σε αυτά που δίδασκε υπήρχαν κοινά σημεία αλλά υπήρχαν και αρκετά διαφορετικά. Δηλαδή οι Εβραίοι ιερείς έβλεπαν τον Ιησού ως απειλή και για την Εβραϊκή θρησκεία και για την τάξη τους που κυριαρχούσε, μετά την Ρωμαϊκή διοίκηση. Για αυτό και σκότωσαν οι Εβραίοι τον Χριστό και πριν τον σκοτώσουν τον βασάνισαν φρικτά.

Πριν το Πάσχα, η Εβραία Μαρέβα Γκραμπόφσκι έδωσε μια πολύ προκλητική συνέντευξη. Είναι κάποιοι άνθρωποι που έχουν την απαίτηση να κατασκευάζουν μια όμορφη ιστορία, ένα επικοινωνιακό παραμύθι γύρω από αυτούς και να μην το αμφισβητεί κανείς. Σύμφωνα με την αντίληψη της Γκραμπόφσι, απαγορεύεται να πει κανείς την αλήθεια, αν τους χαλάει το story που τόσο επιμελώς κατασκεύασαν. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης είπε:

«Γιατί τελικά θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το πιστεύω ότι το κακό φέρνει κακό».

Οι Εβραίοι νομίζουν πως είναι πολύ ξύπνιοι και περνάνε όλους τους άλλους για ηλίθιους. Η επίδραση των Εβραίων στην Ελλάδα ήταν και είναι σαφώς αρνητική. Να μην το μπερδεύουμε με την διάκριση. Όταν λέμε πως η Ελλάδα δεν είναι Ισραήλ και δεν μπορεί να την κυβερνούν Εβραίοι, δεν αποτελεί διάκριση αλλά το αυτονόητο. Πως κυβερνούν την Ελλάδα οι Εβραίοι; Δια μέσου της συμμαχίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην οποία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Δια μέσου της ΝΤΠ θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο.

Η συμμαχία της ΝΤΠ είναι παρόμοια με των πρωτο-Ναζί δηλαδή όσων αρχικά υποστήριξαν τους Ναζί. Ο Χίτλερ ήταν ένας φτωχός, ομοφυλόφιλος, μποέμ, αριστερός, ζωγράφος, εγγονός Εβραίου. Έμενε σε ξενώνες αστέγων και δούλευε ως ανειδίκευτος εργάτης για να επιβιώσει, γιατί από τις ζωγραφιές δεν έβγαζε αρκετά χρήματα. Μπορεί να μην έβγαζε και καθόλου. Τα ευρωπαϊκά σοσιαλιστικά κέντρα ήταν αυτά που ανέβασαν τον Χίτλερ.

Ήθελαν να τον χρησιμοποιήσουν ως αυτοφωράκια στην Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ένωση. Το σχέδιο τους είχε τέσσερα σημεία: 1) τα σοσιαλιστικά κέντρα θα ήλεγχαν το Ναζιστικό κόμμα 2) το Ναζιστικό Κόμμα θα κυριαρχούσε στην Γερμανία 3) η Γερμανία θα συμμαχούσε με άλλες χώρες για την δημιουργία Άξονα 4) ο Άξονας θα καταλάμβανε την Ευρώπη και τον κόσμο. Έτσι ελέγχοντας το Ναζιστικό κόμμα, τα σοσιαλισιτκά κέντρα θα ήλεγχαν τον κόσμο. Τελικά απέτυχαν και στα τέσσερα σημεία.

Μαρέβα Γκραμπόφσκι πολύ σωστά λες πως το κακό φέρνει κακό και μπορεί να γυρίσει μπούμεραγκ. Οι Εβραίοι το σκέφτονται καθόλου αυτό, όταν υπάρχει το προηγούμενο του Β' Παγκόσμιου Πολέμου όπου τελικά τους γύρισε μπούμερανγκ; Οι Εβραίοι θεωρούν όλους τους υπόλοιπους, τους μη Εβραίους, χαζούς. Είναι πολλοί χαζοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο αλλά είναι και πολλοί έξυπνοι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο, πολύ πιο έξυπνοι από τους Εβραίους που περνάνε τους εαυτούς τους για ξύπνιους. Οι Εβραίοι παίζουν για άλλη μια φορά με την φωτιά, όπως έκαναν πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι Εβραίοι έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Έδρα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού είναι η εκάστοτε υπερδύναμη. Ήταν η Γαλλία, μετά έγινε η Βρετανία και εδώ και πολλές δεκαετίες, μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο είναι οι ΗΠΑ. Παρόλο που στις ΗΠΑ, οι Εβραίοι είναι μόλις 2% του πληθυσμού, έχουν αρκετή δύναμη για το ποσοστό τους. Πολλαπλασιάζουν την δύναμη τους με συμμαχίες που δημιουργούν με άλλες μειονότητες.

Στις ΗΠΑ, είναι πολλοί αυτοί που αντιλαμβάνονται σιγά - σιγά τον ρόλο των Εβραίων. Μην ξεχνάμε πως είναι 98% από την μία οι μη Εβραίοι και 2% οι Εβραίοι. Αν γυρίσει σε αντισημιτισμό, τελείωσαν οι Εβραίοι και τελείωσε το Ισραήλ μέσα σε λίγες ώρες. Ναι μεν έχει στρατιωτική ισχύ το Ισραήλ, συγκριτικά με τον πληθυσμό του αλλά οι ΗΠΑ είναι αυτές που κυρίως στηρίζουν το Ισραήλ. Χωρίς την στήριξη των ΗΠΑ δεν θα υπάρχει Ισραήλ.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες Εβραίων : α) αυτοί που είναι ανοιχτά Εβραίοι και β) αυτοί που είναι κρυφά Εβραίοι. Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν δύο υποκατηγορίες α) οι θρησκευόμενοι β) όσοι δεν έχουν επαφή με την θρησκεία. Οι κρυφο - Εβραίοι στην Ελλάδα, μπορεί τυπικά να είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι αλλά πραγματικά είναι Εβραίοι που ή ακολουθούν κρυφά την Εβραϊκή θρησκεία ή δεν έχουν επαφή με κάποια θρησκεία.

Πολλοί υποστηρίζουν πως οι Μητσοτάκηδες και οι Βενιζέλοι είναι κρυφο- Εβραίοι της Κρήτης. Άλλοι υποστηρίζουν πως ο Σημίτης είναι όνομα και πράγμα δηλαδή μη θρησκευόμενος Εβραϊκής καταγωγής, εξ ού και η πολύ στενή σχέση Μητσοτάκη - Σημίτη. Αυτά αμφισβητούνται αλλά το σίγουρο είναι πως οι Εβραίοι θεωρούν τον Μητσοτάκη δικό τους επειδή έχει παντρευτεί Εβραία και τον στηρίζουν «με νύχια και με δόντια».

Πίσω από τον Μητσοτάκη βρίσκονται Εβραϊκά συμφέροντα. Όλοι εσείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί που θα πάτε να ψηφίσετε Μητσοτάκη, ξυπνήστε επιτέλους! Όταν ψηφίζετε Μητσοτάκη, ψηφίζετε τα συμφέροντα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού, όχι του Παγκόσμιου Ορθόδοξου Χριστιανισμού. Όποιος είναι Εβραίος, ας στηρίζει τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Όποιος όμως είναι Χριστιανός, γιατί να στηρίζει τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό, ψηφίζοντας Μητσοτάκη; Ορθόδοξοι Χριστιανοί, στηρίξτε τον Αντινεοταξικό Παγκόσμιο Ορθόδοξο Χριστιανισμό, όχι τον Νεοταξίκό Παγκόσμιο Εβραϊσμό!

Βασίλης

Scroll to Top