Αμείλικτα νούμερα για ΝΤΠ

Αμείλικτα νούμερα για ΝΤΠ

Σε προηγούμενο άρθρο γράφτηκε πως τα συμφέροντα της Ελλάδας και των Ελληνοαμερικανών δεν είναι πλέον με το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ που ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από τους Εβραίους. Στο Δημοκρατικό κόμμα, οι Έλληνες θα «τρώνε τα σκατά των Εβραίων» αιώνια. Είναι λόγω προσωπικών πολιτικών συμφερόντων που παραμένουν στο κόμμα.

Σε άλλο άρθρο υποστηρίχτηκε να γίνουν οι Ελληνοαμερικάνοι και γενικότερα οι Ορθόδοξοι των ΗΠΑ 75 - 25 υπέρ των Ρεπουμπλικάνων. Οι Εβραίοι μαζί με τους ομοφυλόφιλους είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των Δημοκρατικών. Για τους Εβραίους είναι 75 - 25 και για τους ομοφυλόφιλους 80 - 20. Στις ΗΠΑ είναι μόνο δύο τα κόμματα.

Που βρίσκονται οι Έλληνες; Σε μια έρευνα του Signet Research, στις εκλογές του 2016 υποστήριζαν : Τραμπ 29%, Σάντερς 25%, Κλίντον 23%. Οι υπόλοιποι ήταν κάτω από 3%. Τραμπ και Σάντερς είναι κατά της ΝΤΠ. Μεταξύ Τραμπ και Κλίντον προτιμούσαν την Κλίντον με 45 - 41. To 42% αυτοπροσδιοριζόταν ως Δημοκρατικοί, το 30% Ανεξάρτητοι και το 28% Ρεπουμπλικάνοι.

Υπάρχει καθαρά μια προτίμηση προς τους Δημοκρατικούς αλλά δεν είναι όπως στους Εβραίους ή στους ομοφυλόφιλους που είναι 33 - 38% περισσότερο. Οι ελληνικής καταγωγής Δημοκρατικοί εκλεγμένοι πολιτικοί είναι περισσότεροι γιατί οι Έλληνες ψηφίζουν περισσότερο Δημοκρατικούς. Υπήρχε μια περίοδος που το Ρεπουμπλικανικό κόμμα ήταν κυρίως WASP (White Anglo Saxon Protestants) δηλαδή Λευκοί - Αγγλοσάξωνες - Προτεστάντες.

Αυτό έχει αρχίσει να αλλάζει εδώ και καιρό. Στις τελευταίες εκλογές έγινε προσπάθεια να κερδίσουν την ψήφο των Λατίνων, με καταγωγή από την Λατινική Αμερική. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο γκρουπ μετά τους Λευκούς και είναι Καθολικοί. Είναι περίπου 60% Λευκοί, 18% Λατίνοι, 12% Αφρικάνοι, 6% Ασιάτες. Αυτό όσον αφορά την φυλή.

Δεν εννοούμε να γίνουν ο Τζων Σαρμπάνης ή ο Κρις Πάππας Ρεπουμπλικάνοι. Όσοι είναι ενεργά με τους Δημοκρατικούς θα παραμείνουν. Αν οι ψηφοφόροι στραφούν περισσότερο προς τους Ρεπουμπλικάνους, τότε θα ανέβει και ο αριθμός των εκλεγμένων πολιτικών με τους Ρεπουμπλικάνους. Αν οι Ανεξάρτητοι γίνουν Ρεπουμπλικάνοι, τότε γίνεται 58% Ρεπουμπλικάνοι και 42% Δημοκρατικοί. Δεν είναι ακριβώς 75 - 25 αλλά πλησιάζει.

Στις ΗΠΑ, οι ΛΟΑΤΚΙ είναι περίπου 5%, οι Εβραίοι 2% και οι Ορθόδοξοι 2%. Οι Έλληνες είναι περίπου 35 - 40% των Ορθοδόξων δηλαδή κάτω του 1%. Οι Προτεστάντες είναι 46% και οι Καθολικοί 22%. Από τους Προτεστάντες, περίπου ένα 40% είναι θρησκευόμενοι, υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων και ειδικά του Τραμπ. Μπορεί το 2% που είναι οι Εβραίοι να επικρατήσει του 70% που είναι οι Χριστιανοί;

Είναι μέχρι να ξυπνήσουν οι άλλοι που δεν είναι στην συμμαχία της ΝΤΠ και να κάνουν τις δικές τους ισχυρότερες συμμαχίες. Η ΝΤΠ είναι χαμένη από χέρι! Να μην μας πάρει όμως δεκαετίες, να μας πάρει λίγα χρόνια μέχρι να τελειώσει αυτή η ηλιθιότητα, αυτή η τρέλα της ΝΤΠ - ΕΕ. Όπως φαίνεται από τους αριθμούς, το Ορθόδοξο λόμπι στις ΗΠΑ είναι τελείως απαραίτητο.

Είναι απλή λογική. Χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνουν ένα λόμπι μαζί με τους υπόλοιπους Ορθόδοξους για να ενδυναμωθούν. Τα δύο μεγαλύτερα γκρουπ Ορθοδόξων των ΗΠΑ είναι οι Έλληνες και οι Ρώσοι. Η Ελλάδα καταστράφηκε και υποδουλώθηκε από το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Η Ρωσία είναι Αντί - ΝΤΠ. Στο Δημοκρατικό κόμμα κυριαρχεί η ΝΤΠ ενώ στους Ρεπουμπλικάνους η Αντί - ΝΤΠ.

Βέβαια η στάση στο θέμα της παγκοσμιοποίησης δεν είναι το μόνο πολιτικό ζήτημα. Όμως στην σημερινή εποχή είναι το σημαντικότερο διότι αν δεν εμποδιστεί η ΝΤΠ, θα κυριαρχήσει παγκόσμια. Ο Σάντερς είναι ελαφρά σκεπτικιστής απέναντι στην ΝΤΠ αλλά σίγουρα δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους δριμείς επικριτές της. Είναι ο αντίστοιχος Μελανσόν της Γαλλίας μόνο που στο Δημοκρατικό κόμμα κυριαρχούν οι υποστηρικτές της ΝΤΠ.

Τα νούμερα είναι αμείλικτα για την ΝΤΠ, τόσο στις ΗΠΑ όσο και παγκόσμια. Δεν θα επικρατήσει! Είναι πάρα πολλοί οι λόγοι που δεν θα επικρατήσει η ΝΤΠ. Το ζητούμενο βέβαια είναι να τελειώσει σχετικά γρήγορα αυτή η ιστορία είτε με συνθηκολόγηση είτε με ήττα της ΝΤΠ. Αν γίνει σε τριάντα χρόνια, πολλοί από εμάς δεν θα ζουν ενώ άλλοι θα βρίσκονται στο τέλος της ζωή τους. Ισχύει για όσους είναι σήμερα πάνω από 40 - 45 χρονών. Βέβαια κάλλιο αργά παρά ποτέ αλλά το γοργόν και χάριν έχει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το γοργόν δεν είναι κάποιες μέρες αλλά κάποια χρόνια.

Ομοφυλόφιλοι, Εβραίοι και γενικότερα σεξουαλικές αποκλίσεις και θρησκευτικές μειονότητες είναι οι Πραιτωριανοί του σχεδίου ΝΤΠ - ΕΕ διότι πίσω από αυτό βρίσκονται τα σοσιαλιστικά κέντρα. Ο τελικός σοσιαλισμός στην Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία είναι κεντρώα σοσιαλδημοκρατία με κάποια στοιχεία κεντροδεξιάς. Θέλουν να καταργήσουν αριστερά, αριστερή σοσιαλδημοκρατία, κεντροδεξιά και δεξιά.

Την διάκριση σαφώς και δεν την θέλουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Έτσι ελπίζω και πιστεύω. Είναι όμως άλλο να μην κάνουμε διάκριση σε βάρος ομοφυλόφιλων, Εβραίων κλπ και άλλο να μην  αφήσουμε να μας καβαλήσουν οι περιθωριακοί τύραννοι ή να μας καταστρέψουν με το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ που αναμφισβήτητα μας καταστρέφει. Όσοι το υποστηρίζουν είναι εχθροί μας και θα τους πολεμήσουμε, όχι επειδή είναι ομοφυλόφιλοι ή Εβραίοι αλλά επειδή υποστηρίζουν την καταστροφή μας.

Οι ομοφυλόφιλοι είναι 4 - 7 % περίπου παγκόσμια. Μπορεί το 4 - 7% να κερδίσει το 93 - 96%; Αποκλείεται! Οι Εβραίοι που στηρίζουν μανιωδώς τον Μητσοτάκη είναι το 0,18% παγκόσμια. Είναι δυνατόν ποτέ να επικρατήσουν όταν οι Χριστιανοί είναι 31% και οι Μουσουλμάνοι 23%; Απλά τώρα ξυπνάνε σιγά - σιγά οι άνθρωποι στον κόσμο και καταλαβαίνουν τι είναι πραγματικά η ΝΤΠ και που το πάει.

Εδώ ισχύει το «έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο». Είναι δυνατόν Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, σεξουαλικά αποκλίνοντες να κυβερνήσουν τον κόσμο, όπως σχεδιάζουν; Δεν θα γίνει ποτέ αλλά πρέπει η παράνοια της ΝΤΠ - ΕΕ να τελειώσει γρήγορα γιατί στην Ελλάδα, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα καταστραφούμε ολοσχερώς.

Μιχαήλ

Scroll to Top