Αλλαγή Μητσοτάκη

Αλλαγή Μητσοτάκη

Είναι πολλοί άνθρωποι που καθορίζουν με μια πλευρά θα πάνε από το ποιος θα είναι ο νικητής, σύμφωνα με την εκτίμηση τους. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να το καθορίζουν τα πιστεύω τους. Ευτυχώς είναι πολλοί που παίρνουν πλευρά σύμφωνα με τα πιστεύω τους αλλά δυστυχώς είναι επίσης πολλοί που παίρνουν πλευρά κρίνοντας ποιος θα είναι νικητής.

Παρόλο που δεν είναι σωστό, είναι μια πραγματικότητα. Ένας τρόπος που οι δημοσκοπήσεις χρησιμοποιούνται ως μέσο χειραγώγησης στηρίζεται σε αυτό. Όταν δείχνουν καθαρά κάποιον νικητή, παρασύρουν να ψηφίσουν τον υποτιθέμενο νικητή, αυτοί που το κριτήριο τους είναι ποιος θα νικήσει. Έτσι μπορεί τελικά να πετύχουν να βγει νικητής.

Αυτοί όμως θα πρέπει να καταλάβουν πως η ΝΤΠ - ΕΕ, στο τέλος της αναμέτρησης ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να επικρατήσει. Μια ομάδα βάζει πρώτη δύο γκολ. Μετά όμως τρώει τρία και το τελικό σκορ είναι 3 - 2. Τι σημασία έχει αν έβαλε πρώτη δύο γκολ; Το τελικό αποτέλεσμα μετράει και είναι ήττα για την ομάδα που προηγήθηκε στο σκορ.

Ο Χίτλερ, για ένα μεγάλο μέρος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είχε επικρατήσει, είχε δηλαδή προηγηθεί στο σκορ. Οι άλλοι δεν ήταν τόσο έτοιμοι για τον πόλεμο, παρόλο που «ψηνόταν» για πολύ καιρό. Ίσως πίστευαν πως τελικά δεν θα γινόταν και για αυτό δεν είχαν προετοιμαστεί. Ο Χίτλερ όμως ήταν σίγουρος και έτσι είχε προετοιμαστεί και αρχικά επικράτησε, ο Άξονας κατέλαβε σχεδόν όλη την Ευρώπη.

Οι Νεοταξίτες είναι οι συνεχιστές των Ναζί. Οι ίδιες οικογένειες και τα ίδια κέντρα που στήριξαν τους Ναζί, στηρίζουν την ΝΤΠ - ΕΕ. Κατόρθωσαν αρχικά να επικρατήσουν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κερδίσουν στο τέλος τον πόλεμο. Το σχέδιο τους είναι δουλεμένο αλλά είναι και γεμάτο τρύπες και χονδροειδέστατα σφάλματα.

Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, πόρνες - πόρνοι, παιδεραστές, κτηνοβάτες, νεκρόφιλοι, κοπρολάγνοι, ουρολάγνοι, σαδιστές, μαζοχιστές, αλκοολικοί, ναρκομανείς, έκαναν την συμμαχία της ΝΤΠ. Συσσώρευσαν πλούτο σε βάρος των υπολοίπων, δημιούργησαν μια ψευτοελίτ, απέκτησαν τον έλεγχο των ΜΜΕ και σκοπεύουν να κυβερνήσουν τον κόσμο και να επιβάλλουν τις αντιλήψεις τους.

Οι άλλοι, οι υπόλοιποι, εκτός της συμμαχίας ΝΤΠ - ΕΕ, δεν θα το έπαιρναν κάποια στιγμή χαμπάρι τι γίνεται; Θα καθόντουσαν με σταυρωμένα χέρια και θα άφηναν τους περιθωριακούς τυράννους να τους καβαλήσουν; Είναι σαν να πηγαίνουν κάποιοι να κάνουν ληστεία και στο σχέδιο τους να μην προβλέπουν πως θα προσπαθήσουν να τους σταματήσουν.

Τα νούμερα είναι αμείλικτα για την ΝΤΠ. Ήδη υπάρχει κινητοποίηση σε πολλές χριστιανικές και μουσουλμανικές χώρες για να μην επικρατήσουν παγκόσμια, Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, σεξουαλικά αποκλίνοντες, αλκοολικοί και ναρκομανείς. Απλά στην Ελλάδα οι άνθρωποι «κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου». Δεν έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι τίποτα από το τι γίνεται.

Στην Γαλλία, έριξαν κάτω από 5% τα κόμματα που πρωταγωνίστησαν στην ευρωπαϊκή πορεία και τα Αντινεοταξικά κόμματα πήραν πάνω από 50%. Σε Ιταλία έγινε επίσης μεγάλη ανατροπή και σε Ισπανία μικρότερη. Στις ΗΠΑ έβγαλαν τον Τραμπ που είναι Αντί - ΝΤΠ και στην Βρετανία ψήφισαν το Brexit που είναι επίσης αντίθετο με το σχέδιο ΝΤΠ.

Εδώ ετοιμάζονται να δώσουν πάνω από 70% σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η βλακεία των Ελλήνων. Παρόλο που η Ελλάδα υπέστη την μεγαλύτερη ζημιά από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, οι ψηφοφόροι ψηφίζουν στην συντριπτική πλειοψηφία τους, τον ίδιο δρόμο της καταστροφής, το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ.

Αυτό το 70% είναι σαν τον βοσκό που αναρωτιόταν «τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;» όταν «με τον ήλιο τα έβγαζε και με τον ήλιο τα έμπαζε». Πως να πάει μπροστά η χώρα, όταν ψηφίζουν αυτούς που αποδεδειγμένα έφεραν την καταστροφή και βρίσκονται στον ίδιο δρόμο της καταστροφής; Δυστυχώς την βλακεία της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, την πληρώνουμε και εμείς της μειοψηφίας που δεν είμαστε βλάκες.

Η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ δεν έχει μόνο Σχέδιο Α αλλά και Σχέδιο Β, Σχέδιο Γ κλπ, για κάθε περίπτωση. Το Σχέδιο Α περιλαμβάνει αλλαγή Μητσοτάκη. Το Σχέδιο Β περιλαμβάνει επίσης αλλαγή Μητσοτάκη. Η διαφορά είναι ο τρόπος. Αν χάσει η ΝΔ, ο Μητσοτάκης θα φύγει. Ακόμη και να βγει πρώτο κόμμα, μπορεί να φύγει, αν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ κινηθούν σε χαμηλά ποσοστά και το ΠΑΣΟΚ δεν δεχτεί τον Μητσοτάκη για πρωθυπουργό.

Αν η ΝΔ κερδίσει με αυτοδυναμία ή με ψηλά ποσοστά και μεγάλη διαφορά, πιθανώς θα γίνει ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός. Να μην χαίρονται όμως οι Νεοταξίτες γιατί η Αντίσταση έχει Σχέδιο Β και ετοιμάζεται να τους τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια. Τον Μητσοτάκη τον προωθούν Εβραίοι και ΝΤΠ για να υπηρετήσει τα συμφέροντα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού και της ΝΤΠ.

Η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ έχει επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του Μητσοτάκη ώστε να τον εξαναγκάσει σε παραίτηση και να τον αντικαταστήσει με κάποιον Αντινεοταξίτη που στηρίζεται από την Παγκόσμια Ορθοδοξία αντί για τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Να ξεκαθαρίσω πως εγώ προσωπικά δεν έχω επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον κανενός.

Θα γίνει αλλαγή πρωθυπουργού βρετανικού τύπου. Για κάποιους το Σχέδιο Β, είναι Σχέδιο Α δηλαδή το προτιμούν. Η ΝΤΠ είναι ισχυρή στους χώρους κοντά στον τελικό σοσιαλισμό που θέλουν να επιβάλλουν δηλαδή στην σοσιαλδημοκρατία και το κέντρο. Η Αντί - ΝΤΠ είναι ισχυρή στους υπόλοιπους χώρους, αριστερά, αριστερό τμήμα σοσιαλδημοκρατίας, κεντροδεξιά, δεξιά.

Όμως κόμματα εξουσίας της Αντί - ΝΤΠ είναι στην κεντροδεξιά - δεξιά. Σύμφωνα με ένα σενάριο, στις ΗΠΑ γίνεται Πρόεδρος ο Τραμπ και στην Γαλλία η Λεπέν. Κάποιοι θεωρούν πως είναι καλύτερο να βρίσκεται στην διακυβέρνηση κεντροδεξιά ώστε να γίνει τράμπα από Νεοταξίτη σε Αντινεοταξίτη πρωθυπουργό, παρά να είναι συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ. Θα προχωρήσει ένα σχέδιο εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης διαφορετικό από το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ.

Παύλος

Scroll to Top