Σοσιαλιστική Ένωση

Σοσιαλιστική Ένωση

Τα έχουμε γράψει κατά κόρον. Λόγω των εκλογών χρειάζεται να τα επαναλάβουμε, για να ξέρουν τι ψηφίζουν οι ψηφοφόροι. Όσοι τελικά ψηφίσουν το κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουν ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Έτσι ονομαζόταν μια φιλοναζιστική οργάνωση στην οποία συμμετείχε ο Καραμανλής στην περίοδο της Κατοχής. Μαζί στη φιλοναζιστική οργάνωση ήταν με Κωνσταντίνο Τσάτσο, Γεώργιο Μαύρο, Πέτρο Γαρουφαλιά, Άγγελο Αγγελόπουλο και Ξενοφώντα Ζολώτα και άλλους δωσίλογους. Την Σοσιαλιστική Ένωση υπηρετούσε ο Χίτλερ.

Την Σοσιαλιστική Ένωση υπηρετούσε όλη η ψευτοελίτ των Ναζί και οι απόγονοι τους, ο Καραμανλής, η Μελίνα Μερκούρη, ο θείος της Μελίνας Μερκούρη, ο πατέρας του Σημίτη, ο πατέρας του Ράλλη, ο παππούς του Σκυλακάκη, ο παππούς του Βαρβιτσιώτη κλπ. Την Σοσιαλιστική Ένωση υπηρετούν ο ανιψιός Καραμανλής, ο Σημίτης, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, το κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. Ο Χίτλερ ήθελε να επιβάλει έναν κεντρώο σοσιαλισμό, μια υβριδική ιδεολογία που είχε ως βάση τον σοσιαλισμό και ενσωμάτωνε στοιχεία κεντροδεξιάς.

Παράλληλα θα επιτύγχανε Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ένωση, κάτω από την κυριαρχία του Άξονα. Μετά την αποτυχία του Χίτλερ και των Ναζί, στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, τα σοσιαλιστικά κέντρα άλλαξαν μεθοδεύσεις για να πετύχουν την Σοσιαλιστική Ένωση. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, οι αντίπαλοι των Ναζί, βρισκόντουσαν ιδεολογικά στα δεξιά τους και στα αριστερά τους. Δημιουργείται σύγχυση γιατί εσκεμμένα ο Ναζισμός τοποθετείται στην άκρα δεξιά ενώ είναι ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.

Η πλήρης ονομασία του Ναζιστικού κόμματος ήταν Εθνικό Σοσιαλιστικό Γερμανών Εργατών Κόμμα. Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ + ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Ο εθνικισμός είναι σοσιαλιστικής προέλευσης, εμπνευστής του είναι ο σοσιαλιστής Ζαν Ζακ Ρουσώ. Ο εθνικισμός του Ρουσώ ήταν φιλελεύθερος ενώ του Χίτλερ ιμπεριαλιστικός. Ο εθνικισμός τοποθετεί τον όλον, το έθνος, παραπάνω από το άτομο. Η ελεύθερη αγορά προτάσσει τον ανταγωνισμό των οικονομικών μονάδων και ο κομμουνισμός την πάλη των τάξεων για την επικράτηση των προλετάριων.

Όπως ο Ναζισμός, έτσι και η τελική ιδεολογία που θέλει να επιβάλει η ΝΤΠ-ΕΕ, είναι κεντρώος σοσιαλισμός. Δεν είναι κέντρο αλλά κεντροαριστερά προς κέντρο. Έτσι η ΝΤΠ είναι πιο ισχυρή γύρω από την τελική ιδεολογία τους ενώ η Αντί - ΝΤΠ, στους υπόλοιπους χώρους. Τρεις τακτικές που χρησιμοποιούν τα σοσιαλιστικά κέντρα είναι η δημιουργία υβριδικών σοσιαλιστικών ιδεολογιών, η σύγκλιση σοσιαλισμών και η σταδιακή σοσιαλιστικοποίηση.

Ο Καραμανλής δημιούργησε τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό. Έπρεπε να του δώσει ένα όνομα. Είναι σοσιαλισμός που έχει στοιχεία δεξιάς ώστε να δημιουργεί την ψευδαίσθηση της κεντροδεξιάς. Πέτυχε την χαλάρωση ηθών του συντηρητικού χώρου και στην σταδιακή σοσιαλιστικοποίηση του κεντροδεξιού - δεξιού χώρου. Καθαρά σοσιαλιστικές αντιλήψεις, αφελείς και αδαείς ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, θεωρούν πως ανήκουν στην κεντροδεξιά ιδεολογία.

Ένα βροντερό παράδειγμα είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ αντίληψη. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα όπως το οικολογικό δασικό  νομοσχέδιο που πέρασε το 1978 ο Καραμανλής με υπουργό τον Μητσοτακικό Μάνο. Ο Μητσοτάκης ανέλαβε την περαιτέρω σοσιαλιστικοποίηση των κεντροδεξιών ψηφοφόρων, κυρίως σε κοινωνικά ζητήματα.

Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν κάτι αντίστοιχο στον ιδεολογικό χώρο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του τελικού σοσιαλισμού, την αριστερή. Προσπαθούν να παρασύρουν τους ψηφοφόρους στην τελική ιδεολογία της ΝΤΠ. Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης συγκλίνουν στον Σημίτη. Ο Σημιτισμός δεν είναι έμπνευση του Σημίτη αλλά η ελληνική παραλλαγή του τελικού σοσιαλισμού που προσπαθούν να επιβάλλουν τα σοσιαλιστικά κέντρα.

Μπορεί τώρα να υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά όσο περνάει ο καιρός και προχωράει η πορεία προς τον τελικό σοσιαλισμό και την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία, οι διαφορές όλο και θα μικραίνουν και οι υβριδικοί σοσιαλισμοί της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, θα συγκλίνουν στον Σημιτισμό.

Δεν είναι υπερβολή αυτό που σωστά γράφτηκε πως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα. Έχουν τα ίδια αφεντικά, είναι στον ίδιο δρόμο και έχουν τον ίδιο τελικό προορισμό. Τα αφεντικά τους είναι η ΝΤΠ-ΕΕ και ο δρόμος οδηγεί στον τελικό σοσιαλισμό και την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ που αυτή η συνωμοτική προδοτική κλίκα υπηρετεί τουλάχιστον από την περίοδο του Μεσοπολέμου και πιθανώς και πιο πριν.

Η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά από την ευρωπαϊκή πορεία και υποδουλώθηκε. Όμως αυτή η κλίκα δεν υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων ψηφοφόρων αλλά την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Με τον έλεγχο των ΜΜΕ και την δημιουργία της ψευτοελίτ εξαπατούν τους ψηφοφόρους πως όλα πηγαίνουν καλά ενώ στην πραγματικότητα όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Όμως αυτό τους είναι αδιάφορο. Αυτό που ενδιαφέρει την κλίκα είναι να προχωρήσει το σχέδιο ΝΤΠ-ΕΕ για ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, σε μια τελική ιδεολογία παραπλήσια με τον σημιτικό αναχρονισμό. Μην ξεχνάμε πως στην χρεοκοπία καταλήξαμε όντας σε ΕΕ και Ευρωζώνη ενώ στην διακυβέρνηση ήταν ευρωπαϊστές. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε κόντρα σε ΝΤΠ-ΕΕ που ήθελε τα Μνημόνια.

Συνειδητά στον ΣΥΡΙΖΑ το γύρισαν και επέλεξαν την πορεία της καταστροφής και της υποδούλωσης. Το όνειρο τους είναι να γίνουν καθαρά συστημικό Νεοταξικό κόμμα, να μην έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και να ξεχαστεί το ατόπημα του πρώτου εξαμήνου του 2015, από τα αφεντικά τους, την ΝΤΠ-ΕΕ. Θα μπορούσαν να μην είναι το ίδιο με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά αυτοί θέλουν να είναι το ίδιο, να έχουν τον ίδιο προορισμό.

Ξυπνήστε επιτέλους και καταλάβετε τι συμβαίνει. Δεν είναι τρία διαφορετικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά ένα κόμμα που έχει δημιουργήσει δύο παρακλάδια, ένα δεξιό (ΝΔ) και ένα αριστερό (ΣΥΡΙΖΑ) με σκοπό να παρασύρουν σταδιακά τους ψηφοφόρους στην ιδεολογία του Σημίτη που θα είναι η μοναδική ιδεολογία στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία.

Εμμανουήλ

Scroll to Top