Θα μας λιώσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Θα μας λιώσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μητσοτάκης είναι φοβερός! Όχι θα του ξέφευγαν αυτοί που σκότωσαν τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ. Όσοι νομίζουν κάτι τέτοιο δεν ξέρουν τι θα πει Μητσοτάκης. Υπήρχε ποτέ περίπτωση να ξεφύγουν, με Μητσοτάκη πρωθυπουργό και Θεοδωρικάκο υπουργό Προστασίας του Πολίτη; Και μην ξεχνάμε ποιος τον έκανε τον Θεοδωρικάκο υπουργό. Τον έκανε ο Μητσοτάκης! Ζήτω ο Μητσοτάκης! Ζήτω η ΝΔ!

Μην δίνετε μεγάλη σημασία σε όσα βγαίνουν στην δημοσιότητα προεκλογικά. Ούτε στις προεκλογικές εξαγγελίες των κομμάτων μην δίνετε πολύ μεγάλη σημασία. Είναι παγκόσμια φαινόμενο, όχι ελληνικό. Υπάρχουν δύο διαφορές με τις αναπτυγμένες χώρες. Εδώ το παρακάνουν στα ψέματα και επίσης είναι διαφορετική η στάση των ψηφοφόρων στα ψέματα. Ο πατέρας Μπους υποσχέθηκε να μην βάλει νέους φόρους.

Όταν έβαλε δεν τον ψήφισαν για δεύτερη φορά. Το σύνηθες είναι ο Πρόεδρος να εκλέγεται για δύο θητείες. Η μία θητεία είναι σπάνια και υπάρχουν ειδικοί σοβαροί λόγοι. Εδώ ο Καραμανλής κορόιδεψε τον κοσμάκη πως θα υπάρξει άπλετο φως στην μεγάλη ληστεία του Χρηματιστηρίου και τον έβγαλαν ξανά. Ο Τσίπρας κορόιδεψε πως θα καταργήσει τα Μνημόνια και ακόμη υπάρχει. Ο Σαμαράς κορόιδεψε περισσότερο και έδωσαν αυτοδυναμία στην ΝΔ.

Δηλαδή μην νομίζετε πως θα κάνουν αυτά που λένε. Τα υπόσχονται για να τους ψηφίσετε και όταν εκλεγούν θα κάνουν αυτό που θα τους υποδείξουν τα αφεντικά τους, η ΝΤΠ-ΕΕ. Η μόνη προστασία για τους Έλληνες θα είναι αν υπάρχει ισχυρή Αντινεοταξική αντιπολίτευση. Θέλει προσοχή διότι υπάρχουν και μικρά Νεοταξικά κόμματα. Μην τα ψηφίστε. Ψηφίστε Αντινεοταξικά για την Απελευθέρωση από την Κατοχή της ΝΤΠ-ΕΕ.

Το καλύτερο θα ήταν να βρεθούν στην κυβέρνηση Αντινεοταξικά κόμματα. Θα γίνει κάποια μέρα και αυτό αλλά προς το παρόν υπάρχει ένα μεγάλο εμπόδιο. Τα ΜΜΕ είναι Νεοταξικά. Όταν η Αντίσταση σε ΝΤΠ-ΕΕ αποκτήσει έλεγχο σε κάποια μεγάλα κανάλια και ΜΜΕ, θα μπορέσουν να έρθουν Αντινεοταξικά κόμματα στην διακυβέρνηση για να απαλλαγούμε από την σαπίλα της ΝΤΠ-ΕΕ και να αλλάξει ο δρόμος της καταστροφής και της υποδούλωσης.

Για το επόμενο διάστημα, χρειαζόμαστε ισχυρή Αντινεοταξική αντιπολίτευση στο κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ που κατά πάσα πιθανότητα θα έχει αυτοδυναμία. Είναι η μόνη προστασία που θα έχουμε σε αυτό που μας ετοιμάζει η ΝΤΠ-ΕΕ, ανεξαρτήτως ποιος συνδυασμός Νεοταξικών κομμάτων θα κυβερνήσει. Γράφτηκε κάτι πολύ σημαντικό σε προηγούμενο άρθρο, στο οποίο δεν δόθηκε η πρέπουσα βαρύτητα. Χρειάζεται ισχυρή αντιπολίτευση σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχει η ψευδαίσθηση πως είναι τρία διαφορετικά κόμματα. Στην πραγματικότητα είναι ένα κόμμα. Έχουν τα ίδια αφεντικά, βρίσκονται στον ίδιο δρόμο που καταλήγει στον ίδιο προορισμό. Μικροδιαφορές υπάρχουν για δύο λόγους. Πρώτον, διαφορές υπάρχουν και ανάμεσα στις φράξιες του ίδιου κόμματος όπως πχ μεταξύ Καραμανλικών και Μητσοτακικών ή Παπανδρεϊκών και Σημιτικών.

Επίσης οι μικροδιαφορές είναι χρήσιμες για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση πως είναι διαφορετικά τα κόμματα. Σωστά ο Μητσοτάκης δεν θέλει μπιντέιτ (debate) με τον Τσίπρα. Αφού είναι το ίδιο! Βέβαια αυτός το κάνει για άλλους λόγους. Για να μην φανεί πως είναι το ίδιο. Ενώ στους έξι θα μπερδευτεί κάπως. Στο μπιντέιτ των έξι κανονικά, ένας αντιπρόσωπος πρέπει να πάει από το κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, όχι τρεις. Ας διαλέξουν έναν από τους τρεις.

Το κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει κατά πάσα πιθανότητα αυτοδυναμία. Εύχομαι να μην έχει αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πολλές ελπίδες πως θα συμβεί κάτι τέτοιο. Να δώσω ένα παράδειγμα πως το κόμμα δεν θα πάρει αυτοδυναμία. Λίγο πιο κάτω να κινηθούν τα ποσοστά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ από αυτά που δόθηκαν στο παράδειγμα «στα χαμηλά του 20%», χάνει την αυτοδυναμία. Να θυμίσω τα ποσοστά και τις έδρες:

ΝΔ 21,5 ΣΥΡΙΖΑ 20 ΚΚΕ 10,5 ΠΑΣΟΚ 8 ΜΕΡΑ25 8 Ελληνική Λύση 7,5 ΜΚΑ 7 ΜΚΒ 6 ΜΚΓ 5,5 ΜΚΔ 4,5

ΝΔ 66 ΣΥΡΙΖΑ 61 ΚΚΕ 32 ΠΑΣΟΚ 25 ΜΕΡΑ25 25 Ελληνική Λύση 23 ΜΚΑ 21 ΜΚΒ 18 ΜΚΓ 15 ΜΚΔ 14.

Και τότε, θα βρεθούν πρόθυμα κόμματα να συγκυβερνήσουν, με το κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. Μακάρι να μην έχει αυτοδυναμία το κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν νομίζω να συμβεί. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα καταφέρει να έχει αυτοδυναμία. Όσο πιο ισχυρή είναι η αντιπολίτευση, τόσο πιο δύσκολα θα περάσουν τις εντολές των αφεντικών τους, της ΝΤΠ-ΕΕ.

Θα έπρεπε να είναι αφεντικό τους ο ελληνικός λαός αλλά δυστυχώς είναι άλλοι. Οι βουλευτές είναι 300 στο σύνολο τους. Όσο πιο κοντά στο 151 είναι το κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο πολύ θα εμποδιστούν να εφαρμόσουν τις διαταγές των αφεντικών τους. Στα παραπάνω σενάριο, το κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ βγάζει 152 βουλευτές.

Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Μετά τις εκλογές, όταν η ΝΤΠ-ΕΕ θα μας «πηγαίνει γ@μ!#ντας», δεν θα μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας. Τώρα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ σας παρουσιάζουν μια ωραία εικόνα για το τι προτίθενται να κάνουν. Μπορεί κάποια να τα κάνουν. Μπορεί να τα κάνουν στο τέλος της τετραετίας, αν φθάσουν μέχρι εκεί. Τα δυσάρεστα δεν τα λένε.

Δεν λένε πως ετοιμάζονται να μας «π#δ$ξουν ανάποδα», να μας λιώσουν σαν μυρμήγκια για λογαριασμό των αφεντικών τους, της ΝΤΠ-ΕΕ. Αυτά δεν είναι μέρος του φανερού προγράμματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ που όπως εξήγησα είναι ένα κόμμα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία που σας δίνετε, να προτάξετε μια ισχυρή Αντινεοταξική αντιπολίτευση στο κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μην μπορέσουν να κάνουν εύκολα αυτά που ετοιμάζουν τα αφεντικά τους, η ΝΤΠ-ΕΕ.

Ανδρέας

Scroll to Top