Λεπτομερές κρυφό σχέδιο

Λεπτομερές κρυφό σχέδιο

Γράψαμε πως η Ελλάδα θα ξεπεράσει την Γαλλία σε κατά κεφαλή εισόδημα, σε περίπου μια εικοσαετία από την εφαρμογή του οικονομικού σχεδίου για την Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία. Τότε, το γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης, θα είναι ακόμη λίγο πιο πίσω, σε σχέση με αυτό της Δυτικής. Καθώς το γκρουπ θα ανεβαίνει και άλλο, η Ελλάδα θα ξεπερνάει και άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Το σχέδιο είναι έτοιμο και επιπλέον εγγυημένης επιτυχίας. Πήραμε κάποια σχόλια πως το σχέδιο είναι πολύ γενικό. Αυτά που διαβάζετε εδώ είναι άρθρα σε έναν ιστότοπο. Το άρθρο «Έτοιμο το σχέδιο» δεν είναι το σχέδιο αυτό καθαυτό αλλά ένα άρθρο που γράφει για το σχέδιο. Το σχέδιο είναι πάνω από εκατό σελίδες. Τα άρθρα είναι 1-2 σελίδες. Τελευταία, το σχέδιο ήταν 126 σελίδες αλλά γίνονται συνεχώς προσθέσεις και μεγαλώνει.

Το γεγονός πως γίνονται προσθέσεις δεν σημαίνει πως δεν είναι έτοιμο. Απλά κάποια πράγματα εξηγούνται σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια με τις προσθέσεις. Το σχέδιο έχει πολλές λεπτομέρειες, πίνακες, αριθμούς, διαγράμματα. Εγώ προσωπικά δεν το έχω διαβάσει αλλά μου έχουν μεταφέρει προφορικά αρκετά σημεία του σχεδίου. Το σχέδιο περιλαμβάνει και σημεία που είναι μυστικά.

Έτσι το σχέδιο είναι κρυφό για τον εξής απλό λόγο. Αν κάποιος διαβάσει όλο το σχέδιο, θα διαβάσει και τα σημεία που είναι μυστικά. Παρόλο που μόνο λίγα σημεία είναι απόρρητα, όλο το σχέδιο είναι κρυφό καθώς περιλαμβάνει και τα μυστικά σημεία. Μερικά από τα μη κρυφά σημεία, τα έχουμε περιγράψει σε πολύ γενικές γραμμές. Στο σχέδιο υπολογίζονται οι 26 χώρες που αναφέρονται σε πολλά προηγούμενα άρθρα. Να τις επαναλάβω.

Στην Ευρωζώνη είναι : 1) Ελλάδα 2) Κύπρος 3) Κροατία 4) Σλοβενία 5) Σλοβακία 6) Λιθουανία 7) Λετονία 8) Εσθονία. Στην ΕΕ, εκτός Ευρωζώνης, είναι : 1) Πολωνία 2) Τσεχία 3) Ουγγαρία 4) Ρουμανία 5) Βουλγαρία. Είναι άλλες δεκατρείς χώρες εκτός ΕΕ : 1) Ρωσία 2) Λευκορωσία 3) Ουκρανία 4) Μολδαβία 5) Γεωργία 6) Αρμενία 7) Βοσνία 8) Σερβία 9) Μαυροβούνιο 10) Αλβανία 11) Βόρεια Μακεδονία 12) Τουρκία 13) Ισραήλ.

Βέβαια δεν είναι σίγουρο πως θα συμμετέχουν όλες οι χώρες. Υπάρχει όμως διαφορά για το ποια χώρα δεν θα συμμετέχει. Ας πούμε πως δεν θα συμμετέχει η Σλοβενία. Θα είναι δυσάρεστη έκπληξη αλλά το σχέδιο εξακολουθεί να ισχύει και διαφοροποιείται λίγο. Ακόμη και η Τσεχία να μην συμμετέχει, το σχέδιο συνεχίζει να υφίσταται, με κάποιες τροποποιήσεις.

Αν όμως δεν συμμετέχει πχ η Ρωσία, τότε το σχέδιο δεν υπάρχει πλέον. Πρέπει να φτιαχτεί ένα άλλο σχέδιο που σε αυτό δεν ξέρουμε αν θα ισχύει πως η Ελλάδα θα ξεπεράσει την Γαλλία σε μια εικοσαετία. Πιθανώς να μην ισχύει. Για όλες τις χώρες είναι επιθυμητή η συμμετοχή τους. Και για το Ισραήλ είναι επιθυμητή η συμμετοχή του αλλά θα χρειαστούν εγγυήσεις και ανταλλάγματα.

Όμως για κάποιες χώρες είναι απαραίτητη η συμμετοχή τους ενώ για άλλες είναι επιθυμητή μεν αλλά όχι απαραίτητη. Βέβαια αν είναι πολλές οι χώρες που δεν θα συμμετέχουν, πάλι δεν ισχύει το σχέδιο. Επομένως είναι επίσης απαραίτητη η συμμετοχή των περισσότερων χωρών. Θα γίνει όταν αντιληφθούν πως ΤΙΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ από ΟΛΕΣ τις ΑΠΟΨΕΙΣ.  Δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα η μη συμμετοχή λίγων χωρών, εφόσον είναι μικρές. Να τονίσω πως επιθυμητό είναι να συμμετέχουν όλες οι χώρες.

Επίσης επιθυμητό είναι να συμμετέχουν Αυστρία και Φινλανδία που φυλετικά ανήκουν στην Ανατολική Ευρώπη. Αυτό όμως είναι δύσκολο καθώς το κατά κεφαλή εισόδημα τους είναι αρκετά ψηλότερο και τις τοποθετεί στην Δυτική Ευρώπη. Η γεωγραφική τους θέση το επιτρέπει διότι είναι στα σύνορα Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης. Αν πχ η Αυστρία βρισκόταν γεωγραφικά στην θέση της Ελλάδας, δεν θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο γκρουπ της Δυτικής Ευρώπης, ακόμη κι αν είχε ψηλότερο εισόδημα.

Η συμμετοχή της Ρωσίας είναι απαραίτητη για διάφορους λόγους. Είναι μια πολύ μεγάλη αγορά, έχει αναπτυγμένη τεχνολογία, φέρνει πιο κοντά την Ασία και την Άπω Ανατολή. Στο σχέδιο περιλαμβάνεται και πρόβλεψη για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ. Και για αυτό είναι σημαντική η συμμετοχή της Ρωσίας, όχι μόνο για την προμήθεια ενέργειας και πρώτων υλών από αυτή την χώρα αλλά και από άλλες με τις οποίες διατηρεί σχέσεις.

Οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν συνηθίσει από τη ΝΤΠ επικοινωνία χωρίς ουσία. Αυτό κάνει η σημερινή κυβέρνηση του Μητσοτάκη και πολλές προηγούμενες. Κυβερνούν με διαστρέβλωση της αλήθειας, δημιουργία ψευδαισθήσεων και καμία απολύτως ουσία. Τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης τους, την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν, την καταλαβαίνουν όσοι έχουν έστω και μικρή ικανότητα αντίληψης. Οι χαζοί πιστεύουν τα ψέματα που τους λένε. Στην περίπτωση της Αντί-ΝΤΠ είναι το αντίθετο, ουσία χωρίς επικοινωνία.

Η επικοινωνία είναι σε πολύ μικρό βαθμό, γιατί η ΝΤΠ έχει αποκτήσει συνωμοτικά τον έλεγχο των ΜΜΕ ώστε να μπορεί να εξαπατά τους ψηφοφόρους και να διατηρείται στην εξουσία ενώ τους καταστρέφει οικονομικά. Το σχέδιο οικονομικής απογείωσης της χώρας δεν είναι μόνο έτοιμο και εγγυημένο αλλά λεπτομερέστατο και κρυφό. Στο σχέδιο που πρόσφατα ήταν 126 σελίδες αλλά πιθανώς όταν δημοσιευτεί το άρθρο να είναι περισσότερες, περιγράφεται με πολλές λεπτομέρειες, με συγκεκριμένες ενέργειες και πολιτικές πως η Ελλάδα θα ξεπεράσει την Γαλλία σε περίπου μια εικοσαετία.

Δεν σταματάει όμως εκεί. Στην συνέχεια θα ξεπεράσει και άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης που βρίσκονται πάνω από την Γαλλία. Το σχέδιο φθάνει μέχρι εκεί που το γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης συνολικά, ξεπερνάει το γκρουπ της Δυτικής, ως προς το μέσο κατά κεφαλή εισόδημα. Αυτό θα πάρει περισσότερο από μία εικοσαετία, από την εφαρμογή του σχεδίου. Τότε η Ελλάδα θα έχει περάσει την Φινλανδία και θα πλησιάζει την Γερμανία.

Εν τω μεταξύ θα έχει δημιουργηθεί δεύτερο σχέδιο για τη συνέχεια, βασισμένο κατά κύριο λόγο στο υπάρχον, θα είναι προέκταση του πρώτου που είναι ήδη έτοιμο. Θα περιγράφει λεπτομερώς πως η Ελλάδα θα περάσει την Γερμανία και μετά άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης που βρίσκονται πιο ψηλά. Μετά το δεύτερο σχέδιο θα περιγράφει πως η Ανατολική Ευρώπη θα πάει για το χρυσό ώστε να γίνει η πιο αναπτυγμένη περιοχή του πλανήτη, ξεπερνώντας την Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ-Καναδά-Μεξικό).

Πέτρος

Scroll to Top