Έτοιμο το σχέδιο

Έτοιμο το σχέδιο

Η Ελλάδα μπορεί σε περίπου μια εικοσαετία να ξεπεράσει την Γαλλία σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό θα γίνει με την συμμετοχή στην Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία όπως προβλέπει η συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ. Εντός της ΕΕ, η Ελλάδα δεν θα ξεπεράσει ποτέ την Γαλλία. Δεν θα συμβεί ούτε σε διακόσια χρόνια ούτε σε δύο χιλιάδες χρόνια. Απλά δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Εντός της ΕΕ, η Ελλάδα είναι καταδικασμένη σε φτώχεια και υποδούλωση.

Να τονίσω πως οι χώρες αναπτύσσονται κυρίως με τις δικές τους δυνάμεις. Η συμμετοχή σε ένα γκρουπ χωρών, μπορεί να δώσει μια περαιτέρω ώθηση ή να αποτελέσει τροχοπέδη. Το δεύτερο συνέβη με την συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ. Χωρίς την αναθεματισμένη ευρωπαϊκή πορεία και την διακυβέρνηση των προδοτών «ευρωπαϊστών», η Ελλάδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση σήμερα.

Το οικονομικό σχέδιο για την Ανατολική ΕΚ (Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία) είναι έτοιμο και εγγυημένο. Πρώτα θα πλησιάσει η Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία την Δυτική. Η Ελλάδα θα ξεπεράσει την Γαλλία αφού πρώτα έχει περάσει Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Βρετανία. Μετά η απόσταση θα αυξάνεται, με την Ελλάδα να προηγείται. Βέβαια δεν θα συμβεί μόνο για την Ελλάδα, η σύγκλιση με τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης αλλά και για όλες τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Τα βασικά σημεία του σχεδίου έχουν ήδη αναφερθεί. Θα είναι ένα αποκεντρωμένο, λιτό, απλό μοντέλο για το γκρουπ. Θα υπάρξει κάποια εξειδίκευση στις διάφορες χώρες σε κλάδους αλλά χωρίς να είναι επιζήμια για κάποια χώρα, όπως συνέβη με την συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ. Οι καταραμένοι μας καταδίκασαν σε φτώχεια, περιορίζοντας μας σε τομείς χαμηλής παραγωγικότητας, όπως ο τουρισμός και η γεωργία.

Για όλες τις χώρες θα υπάρξει βελτίωση της παραγωγικότητας των κλάδων και στροφή σε κλάδους ψηλής παραγωγικότητας. Για την Ελλάδα, ο τουρισμός και η γεωργία θα εξακολουθήσουν να είναι σημαντικοί κλάδοι αλλά όχι οι σημαντικότεροι. Οι σημαντικότεροι κλάδοι, οι βαριές βιομηχανίες της χώρας θα είναι τομείς ψηλής παραγωγικότητας.

Το ίδιο θα συμβεί για όλες τις χώρες της Ανατολικής ΕΚ. Αν κριθεί απαραίτητο, οι τομείς θα προστατευθούν μέχρι να πιάσουν ψηλή παραγωγικότητα και να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί. Το eastern euro θα είναι λιγότερο σκληρό από το euro και θα συμβάλει σημαντικά στην ανταγωνιστικότητα των προϊόντων όλων των χωρών της Ανατολικής Ευρωζώνης.

Θα εφαρμοστούν τα καλύτερα συστήματα του κόσμου, από όπου κι αν προέρχονται. Είναι πολύ σημαντική και απαραίτητη η συμμετοχή της Ρωσίας διότι εκτός από μια μεγάλη αγορά, φέρνει πιο κοντά την Ασία και την Άπω Ανατολή. Οι χώρες της Άπω Ανατολής μπορεί να μην είναι οι πιο πλούσιες αλλά έχουν σε πολλούς τομείς τα καλύτερα συστήματα και είναι τεχνολογικά εξελιγμένες. Το γκρουπ θα αναπτύξει σχέσεις ανάλογα με τα συμφέροντα του.

Η βελτίωση της παραγωγικότητας και η στροφή σε κλάδους ψηλής παραγωγικότητας, θα προκαλέσουν ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, αρκετά ψηλότερους από αυτούς της Δυτικής Ευρώπης. Έτσι η Ανατολική ΕΚ, θα μπορέσει να πλησιάσει και να ξεπεράσει την Δυτική. Για να την ξεπεράσει σε οικονομικό επίπεδο, πρέπει να την ξεπεράσει σε παραγωγικότητα. Είναι κάπως απλουστευμένο διότι υπεισέρχονται και άλλοι παράγοντες αλλά είναι το βασικό σημείο.

Το σχέδιο είναι έτοιμο και η επιτυχία εγγυημένη. Χρειάζεται περίπου μια εικοσαετία, για να ξεπεράσει η Ελλάδα την Γαλλία, όχι από σήμερα αλλά από την στιγμή που θα τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο. Οι αρμόδιοι πρέπει να το επικυρώσουν αφού ενδεχομένως προβούν σε κάποιες τροποποιήσεις. Δηλαδή πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί η Ανατολική ΕΚ, μετά να αποφασιστεί το μοντέλο για το γκρουπ καθώς και το οικονομικό σχέδιο και ύστερα να ξεκινήσει η εφαρμογή του.

Εμπόδιο είναι οι εγχώριοι προδότες που μας κυβερνούν. Ο πραγματικός σκοπός των Νεοταξιτών - «ευρωπαϊστών», είναι να κρατήσουν την χώρα χαμηλά οικονομικά και υπόδουλη. Στην τρισάθλια ευρωπαϊκή πορεία πρωταγωνίστησαν οι ίδιες οικογένειες που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές την περίοδο της Κατοχής. Οι ίδιοι οι συνεργάτες των κατακτητών δεν βρίσκονται πλέον εν ζωή. Ζουν όμως τα παιδιά τους, τα ανίψια τους τα εγγόνια τους κλπ. Αυτός που μας έβαλε στην ΕΕ, ο Καραμανλής, ήταν συνεργάτης των κατακτητών όπως ήταν και ο πατέρας του Σημίτη που μας έβαλε στην Ευρωζώνη. Η ΝΤΠ- ΕΕ έχει τους ίδιους σκοπούς με τους Ναζί. Η ΝΤΠ - ΕΕ είναι οι συνεχιστές των Ναζί.

Όμως δεν θα τους περάσει όπως δεν πέρασε στους Ναζί. Στο τέλος ηττήθηκαν! Αν δεν συμβιβαστεί η ΝΤΠ, θα ηττηθεί. Και αν δεν συμβεί τίποτα από αυτά τα δύο, θα έρθει το τέλος του κόσμου. Ακόμα και η ήττα, θα είναι καλύτερη για τους Νεοταξίτες, από το τέλος του κόσμου. Στη φυλακή που σίγουρα θα βρεθούν σε περίπτωση ήττας, θα έχουν και ευχάριστες στιγμές. Αρκετοί από αυτούς είναι ομοφυλόφιλοι. Θα περνούν ευχάριστα, στο ντους, όταν σκύβουν για να πιάσουν το σαπούνι.

Το πιθανότερο είναι τα τέρατα να δεχτούν τελικά την συμβιβαστική λύση που προτείνει η Αντί-ΝΤΠ. Το σχέδιο είναι έτοιμο και εγγυημένο για την Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία. Πως δηλαδή θα φθάσει και θα ξεπεράσει την Δυτική Ευρώπη και μετά θα πάει για το χρυσό, να ξεπεράσει και την Βόρεια Αμερική και να γίνει η πιο αναπτυγμένη περιοχή του πλανήτη, όπως ήταν για πολλούς αιώνες η Αρχαία Ελλάδα και το Βυζάντιο.

Σπυρίδων

Scroll to Top