Προετοιμασία Ανατολικής ΕΚ

Προετοιμασία Ανατολικής ΕΚ

Ας αφήσουν οι Νεοταξίτες τις συνωμοσίες, την εξαπάτηση, τις παρανομίες, τις πονηριές και τις παλιανθρωπιές. Δεν τους παίρνει άλλο πια. Η τελική ήττα της ΝΤΠ είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΗ χωρίς ούτε μισή πιθανότητα να μην συμβεί. Θα γίνει το ΜΠΡΑΦ και μετά η φυλάκιση και η κατάσχεση όλης της περιουσίας τους θα είναι το καλό σενάριο για αυτούς. Υπάρχει όμως συμβιβαστική λύση.

Αντί να εξαφανιστεί το Ισραήλ από τον χάρτη και να αφανιστούν οι Εβραίοι, να συζητήσουμε πως κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να συμπεριληφθεί το Ισραήλ στην Ανατολική ΕΚ (Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία). Θα χρειαστούν βέβαια διαβεβαιώσεις άψογης συμπεριφοράς (από εδώ και πέρα) από το Ισραήλ και τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό όπως και μεγάλα ανταλλάγματα από τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό.

Όλες οι προτάσεις έχουν την ίδια βάση, σε διάφορες παραλλαγές. Δημιουργούνται τουλάχιστον οκτώ γκρουπ χωρών : 1) Βόρειας Αμερικής 2) Κεντρικής και Νότιας Αμερικής 3) Δυτικής Ευρώπης 4) Ανατολικής Ευρώπης 5) Αραβικών χωρών 6) Βόρειας Υποσαχάριας Αφρικής 7) Νότιας Υποσαχάριας Αφρικής 8) Νότιας Κεντρικής Ασίας.

Η παραλλαγή της συμμετοχής των χωρών της Κασπίας στην Ανατολική ΕΚ (Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία) δεν έχει απορριφθεί. Ούτε η εναλλακτική όπου ΗΠΑ και Καναδάς θα είναι στο ίδιο γκρουπ με Βρετανία - Ιρλανδία και ίσως άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Όμως το ενδιαφέρον σενάριο που εξηγήθηκε τελευταίο ίσως είναι το επικρατέστερο, για δύο λόγους.

Τα οκτώ γκρουπ είναι κοντά πληθυσμιακά, γύρω στα τετρακόσια πενήντα εκατομμύρια, άλλα λίγο πιο κάτω και άλλα λίγο πιο πάνω. Επίσης είναι πιο κοντά στο σχέδιο της ΝΤΠ που προέβλεπε Αμερικανική Ένωση και Ευρωπαϊκή Ένωση. Της Αμερικής διαχωρίζεται σε 1) Βόρειας και 2) Κεντρικής - Νότιας ενώ της Ευρώπης σε 1) Δυτικής και 2) Ανατολικής.

Σε αυτή την ομαδοποίηση, όλες οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, μαζί με Ρωσία και Τουρκία αποτελούν ένα γκρουπ, της Ανατολικής ΕΚ. Οι χώρες της Κασπίας μπαίνουν στο γκρουπ Ιράν - Αφγανιστάν - Πακιστάν, της Νότιας Κεντρικής Ασίας. Ας υποθέσουμε πως γίνεται αυτή η ομαδοποίηση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι οριστικό αλλά φαίνεται το επικρατέστερο για τους λόγους που εξηγήθηκαν, αν καταλήξουν σε συμφωνία ΝΤΠ και Αντί - ΝΤΠ.

Να επαναλάβω τις χώρες που μπορεί να είναι στο γκρουπ κατά σειρά πληθυσμού : 1) Ρωσία 2) Τουρκία 3) Ουκρανία 4) Πολωνία 5) Ρουμανία 6) Τσεχία 7) Ελλάδα 8) Ισραήλ 9) Ουγγαρία 10) Λευκορωσία 11) Σερβία 12) Βουλγαρία 13) Σλοβακία 14) Κροατία 15) Γεωργία 16) Βοσνία 17) Αρμενία 18) Λιθουανία 19) Αλβανία 20) Μολδαβία 21) Σλοβενία 22) Λετονία 23) Βόρεια Μακεδονία 24) Εσθονία 25) Κύπρος 26) Μαυροβούνιο.

Με το Κόσοβο γίνονται είκοσι εφτά. Όμως δεν είναι ακριβώς χώρα αλλά μια αυτόνομη περιοχή. Η συμμετοχή του Ισραήλ είναι μια δύσκολη υπόθεση για λόγους που έχουν εξηγηθεί. Βέβαια η συμμετοχή του στο Αραβικό γκρουπ ή σε αυτό της Νότιας Κεντρικής Ασίας είναι ακόμα πιο δύσκολη. Το συμπεριλαμβάνω στην λίστα αλλά θα συμμετέχει κάτω από προϋποθέσεις, με εγγυήσεις και μεγάλα ανταλλάγματα.

Είναι οκτώ οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης που συμμετέχουν στην Ευρωζώνη: 1) Ελλάδα 2) Κύπρος 3) Κροατία 4) Σλοβενία 5) Σλοβακία 6) Λιθουανία 7) Λετονία 8) Εσθονία. Επιπλέον το ευρώ χρησιμοποιείται στο Μαυροβούνιο και στο Κόσοβο. Στην ΕΕ αλλά όχι στην Ευρωζώνη είναι άλλες πέντε χώρες : 1) Πολωνία 2) Τσεχία 3) Ουγγαρία 4) Ρουμανία 5) Βουλγαρία.

Θα μπορούσαν οι δεκατρείς χώρες της ΕΕ να δημιουργήσουν ένα υπό - γκρουπ μέσα στην σημερινή ΕΕ και οι υπόλοιπες δεκατέσσερις που θα παραμείνουν στην Δυτική ΕΚ ένα άλλο υπό - γκρουπ. Επίσης οι οκτώ από τις δεκατρείς της Ανατολικής Ευρώπης που είναι στην Ευρωζώνη, να δημιουργήσουν ένα υπό - γκρουπ εντός του υπό - γκρουπ.

Αντί να βγουν όλες οι χώρες εκτός του ευρώ και να πάνε σε δικό τους εγχώριο νόμισμα, θα δημιουργηθεί ξεχωριστό νόμισμα eastern euro και ξεχωριστή Ανατολικό-Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Στην συνέχεια θα αποφασιστεί τι θα γίνει αλλά όλες οι διαδικασίες θα είναι εντός της Ανατολικής ΕΚ, χωρίς να εμπλέκεται η Δυτική ΕΚ ή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που θα μετονομασθεί σε Δυτικό-Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Είναι άλλες δεκατρείς χώρες (χωρίς το Κόσοβο) της Ανατολικής ΕΚ εκτός ΕΕ : 1) Ρωσία 2) Λευκορωσία 3) Ουκρανία 4) Μολδαβία 5) Γεωργία 6) Αρμενία 7) Βοσνία 8) Σερβία 9) Μαυροβούνιο 10) Αλβανία 11) Βόρεια Μακεδονία 12) Τουρκία 13) Ισραήλ. Θα μπορούσαν οι δεκατρείς χώρες που είναι εκτός ΕΕ, να αρχίσουν να αναπτύσσουν σχέσεις μεταξύ τους, όπου είναι εφικτό. Αυτονόητο είναι πως Ρωσία και Ουκρανία δεν μπορούν να αναπτύξουν σχέσεις, στην παρούσα φάση.

Η Δυτική ΕΚ (Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία) θα έχει δέκα πέντε μέλη με την Βρετανία. Όσο πιο γρήγορα διαχωριστούν η Δυτική και η Ανατολική ΕΚ, τόσο πιο γρήγορα μπορούν να φέρουν το θέμα της ένταξης της Βρετανίας στην Δυτική ΕΚ. Το Brexit είναι ο μεγάλος καημός των παλιανθρώπων των Νεοταξιτών. Τα τέρατα, έκαναν ό,τι πέρναγε από το χέρι τους για να μην συμβεί, ενάντια στην λαϊκή βούληση.

Οι χώρες της Ανατολικής ΕΚ είναι πολύ περισσότερες από της Δυτικής ΕΚ επειδή στην πλειοψηφία τους είναι μικρές, όσον αφορά τον πληθυσμό. Η Ελλάδα βρίσκεται στη έβδομη θέση παρόλο είναι μια μικρή χώρα. Αν δημιουργηθεί το γκρουπ ΗΠΑ - Καναδά - Μεξικού θα έχει τρεις χώρες αλλά πληθυσμό περίπου ίσο με τα άλλα. Μπορεί να συμπεριληφθούν χώρες της Καραϊβικής (σε αυτό το γκρουπ). Σημασία έχει ο πληθυσμός και όχι ο αριθμός των χωρών.

Μπορεί τα δύο γκρουπ, της Δυτικής και της Ανατολικής Ευρώπης να αναπτύξουν στενές σχέσεις μεταξύ τους. Επίσης τα γκρουπ θα αναπτύξουν σχέσεις και με όλα τα υπόλοιπα. Αυτό όμως είναι το δεύτερο βήμα. Το πρώτο βήμα είναι να γίνει ο διαχωρισμός των γκρουπ (Δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης) που απαιτεί αρκετή δουλειά διότι θα δημιουργηθεί νέο κοινό νόμισμα, το eastern euro (e €) και νέα Κεντρική Τράπεζα, της Ανατολικής Ευρώπης.

Οδυσσέας

Scroll to Top