Αφανισμός Εβραίων

Αφανισμός Εβραίων

Είναι μεγάλη εξυπνάδα ή μεγάλη ανοησία να προσπαθεί το 0,18% να κυβερνήσει τον κόσμο; Εγώ πιστεύω πως είναι μεγάλη ανοησία. Οι Εβραίοι περνάνε τους εαυτούς τους για πολύ ξύπνιους αλλά τελικά ίσως είναι πολύ ανόητοι, κατά την άποψη μου. Πηγαίνουν κατευθείαν για αφανισμό, με μαθηματική ακρίβεια. Όταν οι άλλοι χωνέψουν καλά τι συμβαίνει με τη ΝΤΠ και τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό, θα τους λιώσουν, θα τους αφανίσουν.

Δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο, η προσπάθεια Εβραίων, ομοφυλόφιλων και λοιπών της συμμαχίας ΝΤΠ, να κυβερνήσουν τον κόσμο. Έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχει αποκαλυφθεί, αντί να γίνεται αντιληπτό τώρα, σιγά - σιγά. Το 40% των Εβραίων είναι στις ΗΠΑ, ένα άλλο 40% στο Ισραήλ και οι υπόλοιποι διασκορπισμένοι σε διάφορες χώρες. Το 80% είναι σε ΗΠΑ και Ισραήλ. Να δούμε τι μπορεί να συμβεί σε αυτές τις δύο χώρες.

Στο Ισραήλ το έχουμε εξηγήσει. Θα μπουκάρουν μέσα εχθρικές μουσουλμανικές χώρες και θα καταργήσουν το Ισραήλ. Στις ΗΠΑ τι γίνεται; Υπάρχει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό που ζητάει αφορμή για να καθαρίσει την χώρα, από Εβραίους και Αφροαμερικανούς (και άλλους;). Είναι έτοιμοι να πάρουν τα όπλα και να τους αφανίσουν. Είναι το όνειρο τους να συμβεί κάτι τέτοιο. Όπως οι ευρώδουλοι ονειρεύονται στον ύπνο τους και στο ξύπνιο τους την ΕΕ, έτσι και αυτοί ονειρεύονται να ξεσπάσει ένας τέτοιος πόλεμος.

Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση σε Χριστιανικές και Μουσουλμανικές χώρες ώστε να μην επικρατήσει η ΝΤΠ μαζί με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Οι Ισλαμικές χώρες θέλουν να κρατήσουν την θρησκεία τους και την κουλτούρα τους. Δεν θέλουν να τους κυβερνάνε οι Εβραίοι όπως σχεδιάζουν, ως τμήμα της συμμαχίας της ΝΤΠ. Θέλουν να τους κυβερνούν δικοί τους, από τις χώρες τους, Μουσουλμάνοι.

Θέλουν να διατηρήσουν την κουλτούρα τους και την θρησκεία τους και να μην τους επιβάλλει η ΝΤΠ έναν πολιτισμικό αχταρμά και ένα Εβραϊκό δόγμα ή μια Εβραϊκή αίρεση που θα την πασάρει ως πανθρησκεία. Το αυτονόητο θέλουν που θέλουν όλοι οι άνθρωποι σε όλες τις χώρες. Το ίδιο αισθάνονται και οι Χριστιανοί. Απλά υπάρχει μια διαφορετική νοοτροπία μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων που οφείλεται εν μέρει και στην θρησκεία.

Για τους Μουσουλμάνους αιτιολογείται ο ιερός πόλεμος και όποιος πεθάνει στον ιερό πόλεμο πηγαίνει στον Παράδεισο. Είναι σχεδόν δύο (1,9) δισεκατομμύρια Μουσουλμάνοι στον κόσμο, σχεδόν δυόμισι δισεκατομμύρια Χριστιανοί (2,4) και μόλις δέκα τέσσερα (14,5) εκατομμύρια Εβραίοι. Να δεχτούμε πως οι μισοί Μουσουλμάνοι είναι μετριοπαθείς. Πόσοι μας μένουν;

Μας μένουν ένα δις. Να δεχτούμε πως από τους μη μετριοπαθείς, οι μισοί δεν είναι πολύ ακραίοι ή φανατικοί. Πόσοι μας μένουν; Μας μένουν μισό δις ή αλλιώς πεντακόσια εκατομμύρια. Στο τέλος, πεντακόσια εκατομμύρια Μουσουλμάνοι θα κυνηγάνε να σκοτώσουν δεκατέσσερα εκατομμύρια Εβραίους, όπου τους πετύχουν, με όποιο τρόπο μπορούν. Είναι τριάντα πέντε φορές περισσότεροι.

Δηλαδή ακόμη και να μην κάνουν τίποτα στις Χριστιανικές χώρες, οι Μουσουλμάνοι θα εμποδίσουν τους Εβραίους και τη ΝΤΠ να κυβερνήσει τον κόσμο. Θα μπουν στο Ισραήλ και θα το καταλάβουν. Γύρω γύρω από το Ισραήλ είναι Μουσουλμάνοι και κάποιες από αυτές τις χώρες είναι στρατιωτικά πιο ισχυρές. Αν μαζευτούν δύο - τρεις δεν έχει ελπίδα το Ισραήλ.

Μπορεί κανείς να συμπαθεί ή να αντιπαθεί τους Μουσουλμάνους. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί μαζί τους, με την νοοτροπία τους και τα πιστεύω τους. Ανεξάρτητα από αυτά, μας συμφέρει να σταματήσουν την ΝΤΠ και τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό από το να κυβερνήσουν τον κόσμο και να επιβάλλουν τις απόψεις τους και την θρησκεία τους.

Δεν είναι μόνο οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί. Οι Ινδουιστές είναι 1,2 δις και οι Βουδιστές 0,5 δις. Είναι και άλλες μικρότερες θρησκείες όπως ο Σιντοϊσμός και ο Ταϊσμός που είναι όμως πολύ μεγαλύτερες σε πιστούς από τον Εβραϊσμό. Είναι τελείως τρελό αυτό που επιχειρεί η ΝΤΠ. Οι Εβραίοι που είναι 0,18%, μαζί με τις ΣΟΕ (Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού) που είναι λιγότεροι θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο.

Εντάξει, υπάρχουν και άλλοι στην συμμαχία της ΝΤΠ όπως οι ΛΟΑΤΚΙ. Και αυτοί είναι ένα μικρό ποσοστό, περίπου 5%. Εκτός αυτού, χωρίς Παγκόσμιο ΕβραΪσμό και ΣΟΕ δεν υπάρχει ΝΤΠ. Μόνο χωρίς τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό, θα είναι πολύ αποδυναμωμένη η ΝΤΠ και σίγουρα θα ηττηθεί. Δηλαδή το μόνο που χρειάζεται είναι να κτυπηθεί ο Παγκόσμιος Εβραΐσμός.

Μην σας παίζει η ΝΤΠ

Δημοσθένης

Scroll to Top