Μην σας παίζει η ΝΤΠ

Μην σας παίζει η ΝΤΠ

Αφανισμός Εβραίων

Κάποιοι έχουν μεγάλη σύγχυση ή προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση. Δεν είμαστε υπέρ των Μουσουλμάνων μεταναστών ούτε κατά. Είμαστε υπέρ της νόμιμης μετανάστευσης και κατά της παράνομης μετανάστευσης. Οι Μουσουλμάνοι στις χώρες τους δεν μας ενοχλούν. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες μας ενοχλούν. Είμαστε υπέρ μιας συνδυαστικής λύσης. Να υπάρχει πρόγραμμα νόμιμης μετανάστευσης, κυρίως για την κάλυψη κενών θέσεων εργασίας. Οι πρόσφυγες είναι μια άλλη ιστορία.

Όλοι οι άνθρωποι, προτιμούν να μείνουν στις χώρες τους παρά να ξενιτευτούν, αν μπορούν να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση. Δεν λύνεται το πρόβλημα της φτώχειας του πλανήτη με την μετανάστευση από τις πιο φτωχές στις πιο πλούσιες χώρες. Δεν χωράνε. Είναι περίπου 1 δις στις πιο αναπτυγμένες και 7 δις στις λιγότερο. Πρέπει να βοηθηθούν οι πιο φτωχές χώρες ώστε να αναπτυχθούν με γρήγορους ρυθμούς. Η Αντί - ΝΤΠ θέλει όλοι οι άνθρωποι να είναι ευτυχισμένοι και να ζουν με αξιοπρέπεια, χωρίς μεγάλη φτώχεια.

Οι Αφροαμερικάνοι να είναι οι πρώτοι που θα πάνε στην Αφρική για να βοηθήσουν να αναπτυχθεί. Οι Πακιστανικής και Ινδικής καταγωγής Βρετανοί να είναι οι πρώτοι που θα πάνε σε Πακιστάν και Ινδία για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των χωρών αυτών. Μετά να χρησιμεύσουν ως γέφυρα, για να πάνε και άλλοι από αναπτυγμένες χώρες. Η ομαδοποίηση που προτείνεται θα βοηθήσει επίσης προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ΝΤΠ και ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός σκοτώνουν τους λαθρομετανάστες. Θέλουν τους ανθρώπους να ταλαιπωρούνται και να πεθαίνουν, για να μεταναστεύσουν παράνομα σε μια πιo αναπτυγμένη χώρα. Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα μόνο για ένα πολύ μικρό ποσοστό των πολύ φτωχών ανθρώπων του πλανήτη διότι μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό χωράει στις αναπτυγμένες χώρες. Οι άλλοι θα μείνουν στην φτώχεια.

Οι Εβραίοι χρησιμοποιούν το «διαίρει και βασίλευε». Είναι μια από τις πάγιες τακτικές τους. Αυτό αποδίδεται αρχικά στον Φίλιππο τον Μακεδόνα, πατέρα του Αλέξανδρου. Το χρησιμοποίησε ο Ιούλιος Καίσαρας και ο Ναπολέων. Δηλαδή έρχονται οι Εβραίοι να μας παίξουν, σε ένα παιχνίδι που αρχικά το έπαιξε Έλληνας. Τόσο ζώα έχουν καταντήσει οι Νεοέλληνες. Τους παίζουν οι Εβραίοι και η ΝΤΠ όπως θέλουν.

Οι Εβραίοι θέλουν να βάλουν τους άλλους να τσακώνονται ή να σκοτώνονται μεταξύ τους ώστε να επικρατήσουν αυτοί. Σπέρνουν εσκεμμένα διχόνοια ώστε να την χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους. Θέλουν να βάλουν τους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους να τρώγονται και να πολεμούν μεταξύ τους ώστε αυτοί να κυβερνήσουν τον κόσμο.

Θέλουν να δημιουργήσουν έναν πολιτισμικό και θρησκευτικό αχταρμά παντού ώστε να επιβάλλουν μια Εβραϊκή αίρεση ή ένα Εβραϊκό δόγμα ως πανθρησκεία. Κανείς δεν το θέλει αυτό. Ας κάνουν ότι θέλουν οι Μουσουλμάνοι στις χώρες τους, αρκεί να μην μας ενοχλούν. Να τους βοηθήσουμε να αναπτυχθούν ώστε να μην έχουν ανάγκη να ξενιτευτούν.

Οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι είναι οι δύο μεγαλύτερες θρησκείες. Πρέπει να συνεργαστούν μεταξύ τους ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και να μην παίξουν το παιχνίδι της ΝΤΠ που τους θέλουν να τρώγονται ώστε να επικρατήσουν οι Εβραίοι που είναι μόλις το 0,18%, μαζί με την συμμαχία της ΝΤΠ. Θα τους κτυπήσουν με κάθε τρόπο.

Θα κτυπήσουν την Εβραϊκή χώρα, το Ισραήλ, τις Εβραϊκές εταιρείες, τα Εβραϊκά συμφέροντα ακόμη και τους ανθρώπους, τους Εβραίους. Θα τους λιώσουν τους Εβραίους. Δεν θα μείνει κανένας στο τέλος. Το ζητούμενο είναι να μην κτυπήσει κανείς κανένα. Να πρυτανεύσει η λογική. Να καταλάβουν οι Εβραίοι και η ΝΤΠ πως αρκετά κράτησε αυτή η συνωμοσία και δεν μπορεί να προχωρήσει άλλο.

Η όλη προσπάθεια είναι να μην φθάσουμε εκεί. Να το αποφύγουμε. Το πως θα φθάσουμε εκεί είναι θέμα κοινής λογικής. Το σχέδιο όπως και η συμμαχία της ΝΤΠ έχουν αποκαλυφθεί. Μάλιστα άργησε υπερβολικά να συμβεί. Έπρεπε να είχε συμβεί εδώ και δεκαετίες. Χωρίς Παγκόσμιο Εβραϊσμό και Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού δεν υπάρχει ΝΤΠ. Να σταματήσουν τις βλακείες οι Εβραίοι γιατί δεν τους παίρνει.

Είναι μόλις το 0,18% παγκόσμια. Δεν είναι εξυπνάδα αλλά μεγάλη βλακεία να προσπαθούν να κυβερνήσουν τον κόσμο. Αργά ή γρήγορα θα τους καταλάβουν. Θα τους εξαφανίσουν από προσώπου γης όπως και το Ισραήλ. Αν θέλουν τα πολλά, θα χάσουν και τα λίγα. Θα πάνε για μαλλί και στο τέλος θα βγουν κουρεμένοι. Και να σταματήσουν να προσπαθούν να εξοντώσουν πολιτικά τον Τραμπ.

Δεν καταλαβαίνουν πως μόνο ο Τραμπ ίσως μπορέσει να τους σώσει, αν ζορίσουν πολύ τα πράγματα; Ο Τραμπ ασκεί επιρροή σε αυτούς που ψάχνουν αφορμή για να καθαρίσουν τις ΗΠΑ, από Εβραίους, Αφροαμερικάνους κλπ. Ο Τραμπ έχει καλές (ή λιγότερο κακές) σχέσεις με ηγέτες της Ανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου που με την σειρά τους έχουν επιρροή σε Μουσουλμάνους ηγέτες της περιοχής.

Δημοσθένης

Scroll to Top