Ολικός πόλεμος σε ΝΤΠ

Ολικός πόλεμος σε ΝΤΠ

Η Αντί-ΝΤΠ δεν θα επιτρέψει σε ανόητους, επιπόλαιους, αμόρφωτους, παλιανθρώπους να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Η ΝΤΠ δεν θα επικρατήσει ΠΟΤΕ και το σχέδιο της δεν θα ολοκληρωθεί. Δεν θα καταφέρουν ΠΟΤΕ να εκμεταλλεύονται, να εξαπατούν, να καταπιέζουν τους ανθρώπους όπως προσπαθούν. Για να αποφευχθούν δύσκολες για όλους καταστάσεις, η Αντί-ΝΤΠ προσπαθεί να συμβιβαστεί με τη ΝΤΠ.

Κεντρικό σημείο του συμβιβασμού είναι η λύση εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης που έχει αρκετά κοινά με το σχέδιο της ΝΤΠ αλλά ταυτόχρονα διορθώνει όλα τα προβλήματα του βλακώδους και αποτυχημένου σχεδίου. Βέβαια ο συμβιβασμός θα είναι ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει και άλλα σημεία. Δεν θα μπορούν οι Νεοταξίτες να διατηρήσουν όλες τις καλές θέσεις που έχουν αποκτήσει με δόλιους, ανήθικους και παράνομους τρόπους ούτε τον έλεγχο όλων των ΜΜΕ. Θα πρέπει τουλάχιστον στις μισές θέσεις της ελίτ να αντικατασταθούν από Αντινεοταξίτες και ο έλεγχος τουλάχιστον των μισών ΜΜΕ να περάσει στην Αντί-ΝΤΠ.

Αυτό αφορά χώρες όπως η Ελλάδα όπου η ΝΤΠ έχει αποκτήσει συνωμοτικά τον έλεγχο. Δεν συμβαίνει το ίδιο σε όλες τις χώρες. Στην Ρωσία πχ η Αντί-ΝΤΠ είναι πιο ισχυρή. Επίσης σε άλλες χώρες είναι περίπου μοιρασμένη η δύναμη ΝΤΠ και Αντί-ΝΤΠ. Επειδή η Ελλάδα είναι μεγάλο μπουρδέλο εξαιτίας των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ελέγχει ακόμη την κατάσταση η ΝΤΠ.

Όμως δεν θα κρατήσει ακόμη πολύ. Η Αντί-ΝΤΠ δεν θα περιμένει για πάντα τον συμβιβασμό. Αν δεν επέλθει σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα προχωρήσει σε ενέργειες που θα επιφέρουν την ήττα της ΝΤΠ. Το ΜΠΡΑΦ είναι μια σειρά από προσχεδιασμένες, συντονισμένες, δραστικές ενέργειες που θα προκαλέσουν την σαρωτική και οριστική ήττα της ΝΤΠ.

Σαφώς και δεν γνωρίζω τι είναι αυτές οι ενέργειες και πότε θα γίνουν. Η Αντί-ΝΤΠ δίνει κάποιες πληροφορίες που για ευνόητους λόγους είναι γενικές και αόριστες. Αν έλεγε πιο συγκεκριμένα ποιες είναι αυτές οι ενέργειες και πότε θα γίνουν, θα επέτρεπε στη ΝΤΠ να προετοιμαστεί και να τις αντιμετωπίσει καλύτερα. Έτσι πιθανώς να μην επιτυγχανόταν η νίκη επί της ΝΤΠ.

Επίσης η Αντί-ΝΤΠ θα εμποδίσει με κάθε τρόπο και θα σαμποτάρει οποιουσδήποτε σχεδιασμούς, μεθοδεύσεις και ενέργειες της ΝΤΠ. Το ΜΠΡΑΦ και η παρεμπόδιση των σχεδίων, των μεθοδεύσεων και των ενεργειών της ΝΤΠ δεν είναι αλληλοαποκλειόμενα αλλά αλληλοσυμπληρούμενα. Ο πόλεμος ενάντια στη ΝΤΠ δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, απλά έχουν γίνει κάποιες περιστασιακές συγκρούσεις.

Ο πόλεμος θα είναι ολικός. Σαφώς και δεν γνωρίζω τι θα περιλαμβάνει αλλά μπορώ να μαντέψω κάποια πράγματα που ίσως συμβούν. Όπως εγώ έτσι και άλλοι μπορούν να κάνουν τις δικές τους εικασίες. Το σχέδιο του ολικού πολέμου ενάντια στη ΝΤΠ είναι βέβαια μυστικό που το ξέρουν μόνο λίγοι. Αν το ήξεραν πολλοί, θα το μάθαινε και η ΝΤΠ.

Οι Νεοταξίτες είναι κουτοπόνηροι παλιάνθρωποι. Ίσως να σκέφτονται να δεχτούν το συμβιβασμό όταν διαφαίνεται η ήττα τους. Μην ξεχνάμε πως με τον συμβιβασμό θα σώσουν το τομάρι τους ενώ αν ηττηθούν θα βρεθούν στην φυλακή και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους, για τα πολλά και βαριά εγκλήματα που έχουν διαπράξει. Αυτό είναι το καλό σενάριο για αυτούς γιατί σε κάποιους Νεοταξίτες θα συμβούν πολύ χειρότερα.

Όταν διαφαίνεται η ήττα τους, θα είναι πολύ αργά για συμβιβασμό. Επίσης είναι υποκειμενική κρίση το αν διαφαίνεται η ήττα τους. Δηλαδή μπορεί οι Νεοταξίτες να προσπαθήσουν να συμβιβαστούν πριν αρχίσει να διαφαίνεται η ήττα τους, σύμφωνα με την δική τους κρίση αλλά τότε σύμφωνα με την κρίση των Αντινεοταξιτών να διαφαίνεται η ήττα τους.

Επομένως μπορούμε να χωρίσουμε τον χρόνο σε τρεις περιόδους. Η μία περίοδος είναι μέχρι την αρχή του ολικού πολέμου ενάντια στη ΝΤΠ. Μέχρι τότε, σίγουρα είναι στο τραπέζι η συμβιβαστική λύση. Όμως αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ διότι οι Νεοταξίτες μπορεί να καθυστερούν εσκεμμένα για λόγους τακτικής. Πόσο είναι το εύλογο χρονικό διάστημα για να δεχτούν οι Νεοταξίτες τον συμβιβασμό δεν μπορώ να το καθορίσω.

Μετά είναι η περίοδος από τότε που σύμφωνα με την εκτίμηση της Αντί-ΝΤΠ και όχι της ΝΤΠ, θα διαφαίνεται ή ήττα των παλιανθρώπων των Νεοταξιτών, της μεγαλύτερης απειλής για την ανθρωπότητα. Σε αυτή την περίοδο δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμβιβασμού. Να μην νομίζουν δηλαδή οι Νεοταξίτες πως θα μπορέσουν να συμβιβαστούν λίγο πριν την ήττα τους.

Συνθηκολόγηση μπορεί να γίνει αλλά οι όροι θα είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς που υφίστανται σήμερα. Τότε, αν επέλθει συνθηκολόγηση πριν την ήττα της ΝΤΠ, θα είναι απλά λίγο καλύτερα για την ΝΤΠ, από την άνευ όρων παράδοση. Η ευέλικτη σπονδυλωτή λύση δεν θα υφίσταται και δεν θα γλυτώσουν την φυλακή και την κατάσχεση όλης της περιουσίας τους για εγκλήματα που έχουν διαπράξει και οι ίδιοι τα γνωρίζουν καλύτερα από όλους.

Είναι και μια τρίτη περίοδος, η ενδιάμεση, από την αρχή του ολικού πολέμου ενάντια στη ΝΤΠ, μέχρι του σημείου που θα διαφαίνεται η ήττα τους, σύμφωνα πάντοτε με την εκτίμηση της Αντί-ΝΤΠ. Σε αυτό το διάστημα πιθανώς να υπάρχει δυνατότητα συμβιβασμού αλλά δεν θα είναι η πρόταση που υπάρχει τώρα στο τραπέζι, θα είναι χειρότερη για τους Νεοταξίτες.

Κι αν τελικά δεν διαφαίνεται και δεν επέλθει η ήττα της ΝΤΠ, τι θα γίνει; Η πρώτη προτεραιότητα της Αντί-ΝΤΠ είναι ο συμβιβασμός. Όμως στην συμβιβαστική λύση που προτείνουν οι Αντινεοταξίτες, έχουν ήδη συμβιβαστεί πάρα πολύ και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ή την αποδέχεται η ΝΤΠ ή δεν θα γίνει συμβιβασμός. Η δεύτερη εναλλακτική είναι ο ολικός πόλεμος που θα επιφέρει την ήττα της ΝΤΠ.

Τότε πλέον δεν θα ισχύει κανένας από τους όρους του συμβιβασμού. Οι νικητές, η Αντί-ΝΤΠ θα συσκεφθούν και θα αποφασίσουν. Οι Σύμμαχοι δεν είχαν σκεφτεί εκ των προτέρων ποιο θα ήταν το παγκόσμιο σκηνικό μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η προσπάθεια τους ήταν να σταματήσουν τους Νεοταξίτες της εποχής εκείνης από το να επιβάλλουν Παγκόσμια Δικτατορία.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί ή ήττα της ΝΤΠ, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εκτροχιαστούν οι καταστάσεις και να φθάσουμε στο τέλος του κόσμου. Σαφώς και δεν είναι αυτό το ζητούμενο της Αντί-ΝΤΠ και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να νικήσει τους Νεοταξίτες. Όμως υπάρχει αυτή η μικρή πιθανότητα. Το καλύτερο είναι να συμβιβαστούν τα καθάρματα οι Νεοταξίτες πριν ξεκινήσει ολικός πόλεμος εναντίον τους.

Ηρακλής

Scroll to Top