Το τέλος του κόσμου

Το τέλος του κόσμου

Οι Νεοταξίτες, εκτός από πολύ κακοί άνθρωποι, είναι αμόρφωτοι, ανόητοι και επιπόλαιοι. Απορεί κανείς πως κατάφεραν αυτοί οι ανόητοι και αμόρφωτοι άνθρωποι να επικρατήσουν. Προσωρινά επικράτησαν μέχρι να τους πάρουν χαμπάρι τι σχεδιάζουν. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται. Το σχέδιο της ΝΤΠ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να προχωρήσει.

Πιο πιθανό είναι το τέλος του κόσμου από το να γίνει κάτι τέτοιο. Στην τελική εναλλακτική, θα απαλλαγεί ο κόσμος από τους παλιανθρώπους τους Νεοταξίτες. Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Στην καλύτερη περίπτωση για τους Νεοταξίτες, θα μπουν στην φυλακή και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους. Μπορεί να τους συμβούν πολύ χειρότερα. Μετά όμως δεν θα ισχύει η συμβιβαστική λύση διότι είναι μόνο για συμβιβασμό.

Είναι μία καλή πρόταση. Περισσότερο συμβιβασμός δεν χωράει από την μεριά της Αντί-ΝΤΠ. Ήδη έχει συμβιβαστεί πάρα πολύ καθώς η αρθρωτή λύση έχει αρκετά κοινά με το σχέδιο της ΝΤΠ αλλά και πολλές βελτιώσεις. Η Αντί-ΝΤΠ δεν θα δεχτεί ποτέ να γίνει ενιαία Ευρωπαϊκή Ένωση όπως προβλέπει το σχέδιο της ΝΤΠ. Θα δεχτεί όμως η Ανατολική ΕΚ και η Δυτική να αναπτύξουν στενές σχέσεις μεταξύ τους. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει και μεταξύ οποιονδήποτε δύο γκρουπ.

Η σειρά όμως είναι ως εξής : 1) δημιουργία του γκρουπ της Ανατολικής ΕΚ 2) ανάπτυξη σχέσεων εντός του γκρουπ 3) ανάπτυξη σχέσεων με άλλα γκρουπ. Επίσης ένα ζήτημα είναι ο χρονικός ορίζοντας. Θα χρειαστεί προσοχή ώστε οι σχέσεις μεταξύ δύο γκρουπ να είναι αμοιβαία επωφελείς. Πιθανώς η Ανατολική ΕΚ να μπορέσει να δημιουργήσει στενότερες σχέσεις με την Δυτική ΕΚ, όταν επέλθει οικονομική σύγκλιση. Δεν θα προχωρήσει ποτέ ενιαία ΕΕ, όσο και να χτυπιούνται όσο και να επιμένουν.

Δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει μετά την σαρωτική και οριστική ήττα των Νεοταξιτών. Οι νικητές, η Αντί-ΝΤΠ, θα αποφασίσει. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, οι νικητές δεν είχαν από πριν αποφασίσει το παγκόσμιο σκηνικό μετά τον πόλεμο. Αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να σταματήσουν τον Άξονα δηλαδή την ΝΤΠ εκείνης της εποχής από το να πετύχει το σχέδιο της για Παγκόσμια Δικτατορία.

Η συμβιβαστική λύση προτείνεται από την Αντί-ΝΤΠ για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αν όμως οι Νεοταξίτες εμμένουν σε ενιαία ΕΕ και γενικότερα στο σχέδιο της ΝΤΠ, τότε δεν θα υπάρχει άλλος δρόμος από το να γίνει το ΜΠΡΑΦ. Είναι απόλυτα βέβαιο πως θα γίνει το ΜΠΡΑΦ και θα πετύχει; Το αν θα γίνει και αν θα πετύχει είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Είναι βέβαιο πως θα γίνει, αν οι Νεοταξίτες δεν δεχτούν την συμβιβαστική πρόταση της Αντί-ΝΤΠ.

Αν θα γίνει το ΜΠΡΑΦ, οι παλιάνθρωποι οι Νεοταξίτες κατά πάσα πιθανότητα θα ηττηθούν καθώς είναι μια απειροελάχιστη μειοψηφία που έχει κατορθώσει να αναρριχηθεί σε ψηλές θέσεις συνωμοτικά. Τα νούμερα όμως είναι αμείλικτα για αυτούς και έτσι είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να ηττηθούν. Υπάρχει όμως και μια μικρή πιθανότητα να μην συμβεί αυτό.

Τότε δυστυχώς τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα. Το ΜΠΡΑΦ θα είναι κάποιες κάπως ακραίες καταστάσεις, όχι όμως οι πιο ακραίες. Αν δεν πετύχει το ΜΠΡΑΦ, θα οδηγηθούμε στις πιο ακραίες καταστάσεις που πιθανώς να καταλήξουν στο τέλος του κόσμου. Αυτό μπορεί να συμβεί. Να ολοκληρώσει η ΝΤΠ το σχέδιο της ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει αντιληφθεί.

Η Αντί-ΝΤΠ δεν θα αφήσει ποτέ ηλίθιους, αμόρφωτους, επιπόλαιους, παλιανθρώπους να κυβερνήσουν τον κόσμο σε μια παγκόσμια δικτατορία, να επιβάλλουν τις απόψεις τους, να εκμεταλλεύονται, να καταπιέζουν και να εξαπατούν την ανθρωπότητα. Οι εναλλακτικές είναι τρεις : 1) να γίνει συμβιβασμός 2) να γίνει το ΜΠΡΑΦ και να ηττηθεί σαρωτικά και οριστικά η ΝΤΠ 3) να έρθει το τέλος του κόσμου.

Όπως έχει εξηγηθεί, ο συμβιβασμός δεν περιλαμβάνει μόνο το μοντέλο της παγκοσμιοποίησης. Σε περίπτωση συμβιβασμού, οι Νεοταξίτες δεν θα διατηρήσουν τον έλεγχο που συνωμοτικά έχουν πετύχει. Θα πρέπει τουλάχιστον στις μισές θέσεις της ελίτ να αντικατασταθούν οι Νεοταξίτες από Αντινεοταξίτες. Η Αντί-ΝΤΠ θα ελέγχει τουλάχιστον τα μισά ΜΜΕ και τα μισά κόμματα. Ή στα ίδια κόμματα θα έχουν μισό-μισό έλεγχο.

Ο συμβιβασμός είναι ένα πακέτο, με το βασικότερο σημείο του, την πρόταση εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης της Αντί-ΝΤΠ. Εκτός από αυτό περιλαμβάνει και άλλα σημεία. Αυτό δείχνει τις μεγάλες αλλαγές που θα συμβούν στην Ελλάδα και παντού. Εμείς ξέρουμε περισσότερο τι γινόταν στην Ελλάδα και αυτό μας ενδιαφέρει κυρίως.

Όλα αυτό το σύστημα της ΝΤΠ που κυβερνούσε για δεκαετίες, θα αλλάξει. Σε περίπτωση συμβιβασμού θα αλλάξει κατά το ήμισυ. Αλλιώς θα ηττηθεί η ΝΤΠ και θα αλλάξει εξολοκλήρου. Τότε το καλύτερο σενάριο για τους Νεοταξίτες θα είναι φυλακή και κατάσχεση όλης της περιουσίας τους. Αν δεν συμβεί ούτε αυτό, τότε δυστυχώς αυξάνουν κατά πολύ οι πιθανότητες να εκτροχιαστούν οι καταστάσεις και να έρθει το τέλος του κόσμου.

Περικλής

Scroll to Top