Να ξεπεράσουμε την Γαλλία

Να ξεπεράσουμε την Γαλλία

Μας έχουν πρήξει με το «Ελλάς - Γαλλία - συμμαχία», κυρίως η ΝΔ αλλά όχι μόνο. Δεν έχουμε ιστορικούς, πολιτισμικούς ή φυλετικούς δεσμούς με την Γαλλία. Φυλετικά και πολιτισμικά είμαστε πολύ πιο κοντά με τους Ανατολικοευρωπαίους. Δεν έχουμε αναμειχθεί με κελτικές και γερμανικές φυλές αλλά με σλαβικές και ουραλο-αλταϊκές. Η φυλετική μείξη των Ελλήνων μοιάζει με των Βαλκάνιων, των Ούγγρων και των Τούρκων.

Με τους Γάλλους υπάρχει μεγάλη διαφορά. Η φυλετική μείξη των Γάλλων μοιάζει με των Βέλγων, των Ολλανδών και των Άγγλων. Των Γερμανών μοιάζει με των Δανών, των Σουηδών με των Νορβηγών και των Ιταλών με των Πορτογάλων. Η μόνη σχέση που έχουμε με την Γαλλία είναι πως ο συνεργάτης των Ναζί Καραμανλής και η συνεργάτιδα τους Μελίνα Μερκούρη, όπως και άλλοι δωσίλογοι, έμεναν εκεί την περίοδο της δικτατορίας.

Με το ζόρι να μας κάνουν Κέλτες επειδή ο Καραμανλής και η Με(ρε)λίνα Μερκούρη έμεναν στην Γαλλία. Αφού δεν είμαστε. Η αλήθεια είναι πως η Γαλλία είχε και έχει πιο ψηλό οικονομικό επίπεδο από εμάς. Μας υποσχέθηκαν οι ψεύτες, οι απατεώνες και οι προδότες οικονομική σύγκλιση με τις πιο αναπτυγμένες χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Η συμμετοχή σε ένα γκρουπ με πιο αναπτυγμένες χώρες δεν οδηγεί απαραίτητα σε οικονομική σύγκλιση με αυτές.

Για να υπάρξει οικονομική σύγκλιση, χρειάζονται αρκετά ψηλότεροι ρυθμοί ανάπτυξης, σε σχέση με τις χώρες που θέλουμε να φθάσουμε οικονομικά. Αυτοί δεν μπορούν να επιτευχθούν εντός της ΕΕ. Δηλαδή η συμμετοχή στην ΕΕ, είναι εμπόδιο για την οικονομική σύγκλιση με την Γαλλία. Μπορεί όμως να επιτευχθεί εκτός ΕΕ και ακόμη καλύτερα στην Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία.

Εμάς ο σκοπός μας δεν πρέπει να είναι, απλά να πλησιάσουμε την Γαλλία αλλά να την περάσουμε και να απομακρυνθούμε δηλαδή να μεγαλώνει η οικονομική διαφορά της Ελλάδας από την Γαλλία, με την Ελλάδα να βρίσκεται μπροστά. Αυτό είναι εφικτό με ψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης που δεν μπορούν να επιτευχθούν εντός της ΕΕ.

Πρέπει να καταλάβουμε πως όλα είναι κύκλος που γυρίζει. Για αρκετούς αιώνες η Αρχαία Ελλάδα ήταν η πιο αναπτυγμένη περιοχή του κόσμου. Παρομοίως, για αρκετούς αιώνες, το Βυζάντιο ήταν η πιο αναπτυγμένη περιοχή του κόσμου. Αυτή την εποχή, πιο αναπτυγμένη είναι η Βόρεια Αμερική και η Δυτική Ευρώπη. Η Ανατολική Ευρώπη βρίσκεται στην τρίτη θέση παγκόσμια.

Αν πάρουμε ξεχωριστά την Ωκεανία (Αυστραλία - Νέα Ζηλανδία) προηγούνται. Όμως δεν πρόκειται να αποτελέσουν ξεχωριστό γκρουπ και μαζί με τις υπόλοιπες χώρες θα βρίσκονται χαμηλότερα. Τώρα είναι η Γαλλία πιο αναπτυγμένη οικονομικά και τεχνολογικά, από την Ελλάδα. Σε είκοσι χρόνια μπορεί να είναι η Ελλάδα πιο αναπτυγμένη. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, όσο βρισκόμαστε στην καταραμένη ΕΕ. Είναι ο δρόμος της καταστροφής.

Η απέραντη αθλιότητα της ευρωπαϊκής πορείας που οδήγησε τελικά στην οικονομική καταστροφή και στην υποδούλωση, έχει κρατήσει πάνω από σαράντα χρόνια. Ξεκίνησε επίσημα την αποφράδα ημέρα της 1ης Ιανουαρίου 1981. Η αίτηση είχε γίνει από το 1975 και η συμφωνία υπεγράφη στις 28 Ιουνίου 1979, μια μαύρη μέρα για τους Έλληνες, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα.

Στο μισό από αυτό το διάστημα της απέραντης αθλιότητας της ευρωπαϊκής πορείας, η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει σε οικονομικό επίπεδο Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ αν η χώρα βρίσκεται μέσα στην ΕΕ ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Είναι απόλυτα βέβαιο όπως είναι απόλυτα βέβαιο πως η Ελλάδα θα ξεπεράσει Γαλλία μέσα σε μία εικοσαετία περίπου, αν βέβαια γίνουν τα σωστά πράγματα με τον σωστό τρόπο.

Ακόμη κι όταν η Ελλάδα ξεπεράσει σε οικονομικό επίπεδο Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, η Ανατολική Ευρώπη συνολικά θα βρίσκεται λίγο πίσω από την Δυτική, όσον αφορά το οικονομικό επίπεδο. Σε διάστημα μικρότερο από την άθλια ευρωπαϊκή πορεία, η Ανατολική Ευρώπη μπορεί να γίνει η πιο αναπτυγμένη περιοχή του κόσμου, όπως ήταν κάποτε η Αρχαία Ελλάδα και το Βυζάντιο.

Τώρα σε όποιον αρέσει η Γαλλία, μπορεί να πηγαίνει όσο θέλει και μπορεί. Σε όποιον αρέσει ο γαλλικός κινηματογράφος, ας βλέπει όσες γαλλικές ταινίες θέλει και μπορεί. Σε όποιον αρέσει η γαλλική μόδα, ας αγοράζει όσα γαλλικά ρούχα θέλει και μπορεί. Σε όποιον αρέσει η γαλλική μουσική, ας ακούει όσα γαλλικά τραγούδια θέλει και μπορεί. Σε όποιον αρέσει η γαλλική κουζίνα, ας πηγαίνει σε όσα γαλλικά εστιατόρια θέλει και μπορεί. 

Σε όποιον αρέσουν οι Γάλλοι συγγραφείς, ας διαβάζει όσα γαλλικά βιβλία θέλει και μπορεί. Σε όποιον (όποια) αρέσουν οι Γαλλίδες (οι Γάλλοι), ας βρει μια Γαλλίδα γκόμενα (Γάλλο γκόμενο). Αν θέλει ας την παντρευτεί και ας την φέρει εδώ. Όλα αυτά μπορεί να τα κάνει. Το ίδιο ισχύει για όλες τις άλλες χώρες, την Ιταλία, την Ισπανία, την Βρετανία, την Γερμανία, τις ΗΠΑ κλπ.

Εντός της ΕΕ, ποτέ η Ανατολική Ευρώπη δεν θα φθάσει την Δυτική ούτε η Ελλάδα θα φθάσει την Γαλλία. Στην Ανατολική Ευρωπαϊκή Κοινοπολιτεία, ακόμη κι αν δεν γίνει σε είκοσι χρόνια, θα γίνει σε είκοσι πέντε, άντε το πολύ σε τριάντα, εφόσον γίνουν τα σωστά πράγματα με τον σωστό τρόπο. Δυστυχώς την χώρα την κυβερνούν προδότες, οι ίδιες οικογένειες και τα ίδια κέντρα που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές στην Κατοχή. Είναι ο λόγος που δεν μπορεί να πάει η χώρα μπροστά.

Οι εγχώριοι εχθροί της Ελλάδας, οι αιώνιοι προδότες, κρατάνε την χώρα υπόδουλη και χαμηλά ενώ μπορεί να ανέβει ψηλά. Αρκετοί από αυτούς τους σιχαμερούς προδότες παριστάνουν τους πατριώτες. Το φοβερό είναι πως μια μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων είναι τόσο ανόητοι που τους πιστεύουν, μόνο και μόνο επειδή δηλώνουν πατριώτες, χωρίς να εξετάζουν την διαχρονική προδοτική στάση τους. Με τους προδότες να μας κυβερνούν, μόνο φτώχεια και υποδούλωση μπορούμε να περιμένουμε.

Παντελεήμων

Scroll to Top