Με ποιους είμαστε;

Με ποιους είμαστε;

Πάει κάποιος και πλακώνει πολύ άσχημα στο ξύλο έναν άλλο. Τον στέλνει στο νοσοκομείο για καιρό. Έτσι όπως παρουσιάζεται, είμαστε σαφώς με το θύμα. Αν όμως μας πουν πως το υποτιθέμενο θύμα είχε βιάσει και σκοτώσει το παιδί του υποτιθέμενου θύτη, τότε με ποιον είμαστε; Εγώ πιστεύω πως ο περισσότερος κόσμος θα είναι με αυτόν που έριξε το ξύλο.

Είναι ένας στην πολυκατοικία που δημιουργεί πολλά προβλήματα σε όλους. Είναι ένας άλλος που δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα αλλά είναι ζόρικος, άνθρωπος της νύχτας. Κάποια στιγμή που ο πρώτος δημιουργεί πάλι προβλήματα, πάει ο ζόρικος άνθρωπος της νύχτας και του ρίχνει δύο γερά χαστούκια. Με ποιον είμαστε; Μπορεί όλοι να μην συμφωνούν με αυτή την συμπεριφορά αλλά σίγουρα οι περισσότεροι το ευχαριστήθηκαν που αυτός που δημιουργεί προβλήματα έφαγε δύο γερά χαστούκια.

Με τα δύο αυτά παραδείγματα θέλω να δείξω πως τα πράγματα πρέπει να τα πιάνουμε από την αρχή και επίσης να βλέπουμε και τι μας συμφέρει. Μην τους αφήνετε να σας κοροϊδεύουν ούτε στο θέμα του Ισραήλ ούτε στο θέμα της Ουκρανίας. Οι ίδιοι που υποστήριζαν την Ουκρανία, υποστηρίζουν τώρα το Ισραήλ. Είναι η ΝΤΠ στην οποία ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός είναι ίσως η πιο ισχυρή συνιστώσα. Λένε λοιπόν πως έχει δίκιο το Ισραήλ. Από που κι ως που έχει δίκιο το Ισραήλ;

Το κράτος του Ισραήλ που ονομαζόταν τότε Ιουδαία, έχει πάψει να υφίσταται από προ Χριστού, στην κυριολεξία. Από τον 7ο μΧ αιώνα, η περιοχή της Ιουδαίας που μετονομάστηκε σε Παλαιστίνη από τους Ρωμαίους, κατοικείται από Μουσουλμάνους. Οι απόγονοι αυτών των Μουσουλμάνων είναι ο σημερινοί Παλαιστίνιοι. Δηλαδή βρίσκονται εκεί, στην Παλαιστίνη, από τον 7ο μΧ αιώνα. Από το 1516 μέχρι το 1917 μΧ, η Παλαιστίνη ανήκε στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Δεν απέκτησε το Ισραήλ την ανεξαρτησία του όπως συνέβη με άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Έγινε βρετανικό προτεκτοράτο και στην συνέχεια ΗΠΑ και Βρετανία δημιούργησαν το κράτος του Ισραήλ, με την πίεση του Παγκόσμιου Εβραϊσμού. Κανονικά έπρεπε να δημιουργηθεί ανεξάρτητο κράτος Παλαιστίνης.

Να δεχτούμε πως είναι μια δύσκολη κατάσταση όπου και οι δύο πλευρές έχουν κάποια δίκια. Να δεχτούμε πως και οι Εβραίοι έχουν τα δίκια τους, όχι όμως πως αυτοί έχουν δίκιο. Θα πρέπει να το εξετάζουμε από την αρχή. Αντί να φτιάξουν ανεξάρτητο κράτος της Παλαιστίνης, το 1948, έφτιαξαν αυθαίρετα και με το έτσι θέλω, κράτος του Ισραήλ, από το πουθενά.

Επιπλέον πρέπει να βλέπουμε εμάς τι μας συμφέρει. Ας πούμε πως η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση, κάτι που αμφισβητείται από πολλούς. Αν η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση, τότε ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης ήταν τρομοκράτες. Πάραυτα να προχωρήσουμε τον συλλογισμό. Εμάς μας ενοχλεί η Χαμάς; Δεν μας ενοχλεί!

Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός όμως μας έχει καταστρέψει τις ζωές, διότι ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός είναι από τις βασικές συνιστώσες της ΝΤΠ. Είναι όπως στο παράδειγμα με τον ενοχλητικό και τον ζόρικο στην πολυκατοικία. Το Ισραήλ είναι μαζί με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλο τον κόσμο.

Οι Εβραίοι θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο, μαζί με τους ομοφυλόφιλους, τους σεξουαλικά αποκλίνοντες, τους αιρετικούς κλπ. Μπορεί δηλαδή κάποιος/α να μην συμφωνεί με τις τακτικές της Χαμάς αλλά δεν μπορεί να μην ευχαριστηθεί όταν αυτοί που του/ης έχουν καταστρέψει την ζωή, ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός, υφίσταται ένα πλήγμα.

Πιστεύω πως όλοι οι σκεπτόμενοι και ενημερωμένοι άνθρωποι κάπως έτσι το αντιμετωπίζουν. Η Χαμάς δεν είναι παγκόσμια απειλή. Το Ιράν δεν είναι παγκόσμια απειλή. Μπορεί να μην συμφωνούμε καθόλου με το πως είναι τα πράγματα στο Ιράν. Σε αυτούς όμως μπορεί να τους αρέσει και να τους εκφράζει, έτσι όπως είναι. Πέρα από αυτό, το Ιράν, εμάς δεν μας ενοχλεί.

Η ΝΤΠ μας έχει καταστρέψει. Η ΝΤΠ είναι μια παγκόσμια απειλή ενώ το Ιράν δεν είναι παγκόσμια απειλή. Εμάς μας αφήνουν στην ησυχία μας η Χαμάς, η Χεζμπολάχ, το Ιράν, το Ιράκ, το Κατάρ κλπ. Αν μας απειλούσαν, αν μας κατέστρεφαν την ζωή, θα το βλέπαμε διαφορετικά. Όμως δεν είναι αυτοί που μας έχουν καταστρέψει την ζωή αλλά ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός, ως μια απο τις βασικές συνιστώσες της ΝΤΠ.

Ο Μητσοτάκης μπορεί να είναι με το Ισραήλ επειδή ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός τον έκανε πρωθυπουργό. Αυτό δεν σημαίνει πως η Ελλάδα είναι με το Ισραήλ. Ο καθένας ας αποφασίσει για τον εαυτό του με ποιον είναι, ανεξάρτητα από αυτά που λέει ο κάθε Μητσοτάκης που σήμερα είναι και αύριο δεν θα είναι. Δεν είναι βέβαια μόνο ο Μητσοτάκης που έχει ταχθεί με το Ισραήλ.

Εγώ προσωπικά, ανοιχτά είμαι ουδέτερος διότι είναι η πιο ασφαλής και σίγουρη στάση. Κρυφά όμως είμαι με τους Παλαιστίνιους διότι η ΝΤΠ μου έχει καταστρέψει την ζωή και ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός είναι βασική συνιστώσα της ΝΤΠ. Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός και το Ισραήλ έχουν κάνει πάρα πολλά άσχημα πράγματα και αυτοί τα ξέρουν καλύτερα από όλους.

Αν υπάρχουν κάποιοι να τους ρίξουν δύο γερά χαστούκια, εγώ θα το ευχαριστηθώ. Ενδόμυχα είμαι με τους Παλαιστίνιους αλλά το λέω μόνο σε πολύ δικούς μου ανθρώπους. Άλλο τι πιστεύει κανείς μέσα του και άλλο τι δηλώνει φανερά. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να αποκαλύπτει πάντοτε τις ενδόμυχες σκέψεις του. Επίσημα δηλώνω λοιπόν ουδέτερος αλλά μέσα μου, είμαι με τους Παλαιστίνιους, διότι οι Εβραίοι μου έχουν καταστρέψει την ζωή.

Δημοσθένης

Scroll to Top